Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Det slenges med leppa fra Stavanger

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Det slenges med leppa fra Stavanger

  Markus Søberg, ja han som kom inn i VIF-troppen sist vinter og presterte en skåring i serien og ingenting i sluttspillet, er plutselig kongen på haugen der borte etter tre skåringer mot MS... Han sier "- Uten å si for mye, ble jeg ikke akkurat behandla bra av en viss trener i Vålerenga." Forkorta artikkel her http://www.aftenbladet.no/100Sport/i...s-824614_1.snd

  Tipper det har litt med å gjøre at når Søberg kom til VIF i januar 2016 så hadde han gått skadet nesten hele høsten. Han fremsto ikke som en topptrent hockeyspiller. Nå har han fått trent skikkelig med Oilers hele sommeren og det kan være grunnen til at det har løsnet litt for han.

 • #2
  Sutringa fortsetter. Ei uke før vi møter Oilers på Jordal lager TV 2 sak på at Markus Søberg og Eirik Salsten klager på at Espen Knutsen ikke holdt det han lovet til dem. Nå har de hhv sju og seks poeng på fem kamper for Oilers, og mener vel det beviser at de er så innmari gode. At de ikke lykkes i VIF mener jeg henger sammen med at de begge var altfor dårlig trent da de kom til klubben. Salsten hadde bare spilt juniorhockey for Storhamar sesongen 13/14 før han kom til VIF sommeren 2014. Søberg hadde bare spilt juniorhockey i USA de siste årene, aldri spilt seniorhockey, og gikk skadet hele høsten før han kom til VIF i januar 2016.

  PS! TV 2 har ennå ikke lagt ut innslaget som var på nyhetene kl. 1830. Det kommer vel snart..

  Comment


  • #3
   Her er innslaget på TV2 http://www.tv2.no/v/1071668/

   Comment

   Working...
   X