Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Manglerud Star - Vålerenga lørdag 24. sept kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Pondus
  replied
  Fryktelig dårlig kamp av Vålerenga. Flaks at vi får med et poeng. Vi taper 6-5. Kampen avgjøres på et straffeslag i sudden death! Da har vi hentet opp et underlege 5-2 i løpet av de siste 10 minuttene av 3. periode. Det får være trøsten. På de fire første kampene hadde vi sluppet inn seks mål. I dag fungerte ingenting defensivt, seks innslupne mål. Søberg var ikke heldig, og backen Henric Nordin var en katastrofe!

  Alle målene http://www.tv2.no/v/1070998/ Sjekk 2-1 målet og "klareringen" til Nordin. Og han er på isen ved et par andre baklengsmål. Men hvorfor Roy J. og Espen K. setter han på isen i sudden, 3 mot 3, kan man lure på. Han går seg bort bak MS-målet og kraftig på etterskudd lager han en helt unødvendig straffe som MS naturligvis setter og på den måte vinner kampen.

  VIF sin spillestil er avhengig av mye innsats og energi. Vi har Filip Gunnarsson, men savnet typer som Oppøyen og Thomas Olsen i denne kampen. Da kunne andre tatt opp hansken, men Jonas Knutsen ble benket i 3. periode og Rasmus Juell fikk lite til. Skal noen få skryt må det bli Andreas Øksnes med to fine skåringer fra blå og Tobias Lindström med 2+1.

  Tabellen https://www.hockey.no/live/Standings...68158&teamid=0

  Leave a comment:


 • Pondus
  replied
  Skal ikke se bort fra at det er snakk om karantene. Et nytt utvalg kan ta tak i situasjoner hvor det ikke er gitt matchstraff eller straff i det hele tatt. Et forsøk på å bedre spillernes sikkerhet. Men VIF kunne vel informert om dette i så fall?

  Leave a comment:


 • _Christian_
  replied
  Thomas Olsen spiller ikke. Har han fått karantene etter Frisk-kampen? Ask går inn som senter i andrerekka, Gunnarsson ut på ving. Johansen og Aspehaug er også tilbake.

  Leave a comment:


 • Pondus
  replied
  VIF Hockey:Tid for sesongens første byderby http://www.vif-hockey.no/tid-for-ses...orste-byderby/

  Intervju med Ahlholm og Braavold som begge var MS-spillere sist sesong https://www.youtube.com/watch?v=WqpGmtVv1xA

  Leave a comment:


 • Pondus
  replied
  Originally posted by Nesrene View Post
  ...som akkurat mistet førstekeeperen sin. Dama hans likte ikke rundkjøringene i Norge, så da dro de hjem igjen.
  Ja, sånn kan det gå. Skjønner det var mye rart hu klagde på. Er nok best å satse på svensker

  Leave a comment:


 • Nesrene
  replied
  Originally posted by Pondus View Post
  før en tøff bortekamp mot et klart forbedret Stjernen-lag.
  ...som akkurat mistet førstekeeperen sin. Dama hans likte ikke rundkjøringene i Norge, så da dro de hjem igjen.

  Leave a comment:


 • Kamptråd Manglerud Star - Vålerenga lørdag 24. sept kl. 1600

  For de som tar turen til Manglerud så vil de merke at det er nytt vant og ny rink i NHL-størrelse, 26x60m i stedet for 30x60 m. Men det skal ikke være gjort noe med tribunekapasiteten. Rekorden er 1025 (i nyere tid). Det er ingen enkel motstander vi møter lørdag. Sist sesong hadde vi to 1-målsseire og et 1-målstap. Siden da har MS mistet sin toppskårer Ahlholm til VIF, mens Eirik Salsten og Magnus Hoff har gått til Oilers. Men de har fortsatt kjenninger som Cato Cocozza, Jesper Hoel og Kjetil Martinsen. Og de har fire nye svensker.

  Etter torsdagens kamper, 4. serieunde ferdigspilt, har det tettet seg til veldig blant topp-6. Oilers har rykket litt i fra, og VIF er nr. 6.

  1. Oilers 11p
  2. Storhamar 8p
  3. Frisk 8p
  4. Lørenskog 8p
  5. Stjernen 8p
  6. Vålerenga 7p

  9. MS 3p

  Vi må gå for tre poeng på Manglerud. Tror det blir spesielt viktig for interessen, les publikumstallene på Jordal, at vi er med helt der oppe. Seier mot MS, og mot Lillehammer torsdag, bringer oss en topp-3 plassering før en tøff bortekamp mot et klart forbedret Stjernen-lag.

  Billetter http://www.vif-hockey.no/billetter-m...ud-star-borte/
Working...
X