Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Lillehammer torsdag 29. sept kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Lillehammer torsdag 29. sept kl. 1830

  Det er spilt bare fem kamper. Vi ligger på delt 3. plass. Oilers stikker i fra i toppen med sine 14 poeng (og sikkert tre til mot Storhamar tirsdag kveld), og Frisk ser sterkere ut enn på lenge og ligger på 2. plass med 11 poeng. Deretter har fire lag åtte poeng: VIF, Lørenskog, Storhamar og Stjernen http://www.flashscore.com/standings/...KlmqaSTS/#live I dette intervjuet snakker Roy om at vi må ha tre poeng mot Lillehammer for å ikke bli hektet av https://www.youtube.com/watch?v=8xUkzvRoi3A

  Jeg savner at Vålerenga setter et resultatorientert mål. Hittil har Roy og Espen snakket ned laget. Vi har for tynn stall, og/eller vi er for dårlige. Sesongstarten har vist at vi er fullt på høyde med alle motstandere. Alle kampene er avgjort med 1-måls differanse. Den store testen kommer mot Oilers neste tirsdag på Jordal. Før det har vi alle muligheter til å kapre seks poeng. Jeg mener trenerne bør gå ut å si at vi skal minimum være et topp-4 lag. Det høres kanskje ikke så spenstig ut, men det skal være realistisk å oppnå målet.

  Hvorfor skal vi sette resultatmål når "alle" sier dette er slags mellomsesong på sparebluss? Jo, jeg mener prioriteten nå burde være å få frem vinnerskaller. De spillerne som vil ofre det lille ekstra, i hver kamp, for at laget skal vinne. "Vi skal bygge lag" sies det. Vel, vi har stort sett samme lag som i fjor og realistisk sett vil ikke dette laget kunne vinne titler. Derfor fokus på å bygge opp enkeltspillere til å bli vinnerskaller. Og med et resultatmål må det også få konsekvenser for enkeltspillere om de ikke bidrar. Dessuten kler det ikke VIF å ikke være et topplag i norsk ishockey. Den fanen skal holdes høyt.

  Skal vi ha utlendinger på laget så skal de være så gode at de hever kvaliteten på laget. Tobias Lindström og Filip Gunnarson er våre to beste forwards. Og de er begge solide vinnerskaller. Dessverre er de to nye svenskene Rasmus Ahlholm og Henric Nordin pr dd langt unna det nivået vi skal forvente av importspillere. Jeg tviler på om det forandrer seg. Ahlholm kom fra MS og har gjort et poeng på fem kamper. MS hentet f.eks Johan Skiöld som har sju poeng, inkl fem mål hvorav tre av dem mot VIF søndag. En spiller det bør være mulig å hente for VIF, evt et bytte med Ahlholm. Vi må vise at vil noe også denne sesongen.

  Vif-hockey.no Torsdag får vi besøk av Lillehammer http://www.vif-hockey.no/torsdag-far...v-lillehammer/

 • #2
  Originally posted by Pondus View Post
  En spiller det bør være mulig å hente for VIF, evt et bytte med Ahlholm. Vi må vise at vil noe også denne sesongen.
  Hvorfor skal MS bedrive u-hjelp til Vålerenga?
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Nesrene View Post
   Hvorfor skal MS bedrive u-hjelp til Vålerenga?
   MS måtte ha en redningsaksjon og innsamling av penger i sommer. Fikk inn over 750000 kr. Ahlholm hentet vi fra MS selv om han var under kontrakt. Det må ha kostet noe. Hvis VIF vil gjøre noe med laget sitt finnes det spillere. Stjernen hentet en back fra Finland med over 600 kamper i Liiga. Johan Skiöld er bare et eksempel på en spiller vi kunne sett nærmere på. Men sannsynligheten for at noe skjer med spillerstallen til VIF denne sesongen er vel liten. Så får heller (enkelte) supportere være utålmodige

   Comment


   • #4
    Tror dette blir en 50-50 match.Lillehammer klarte så vidt å karre seg til en seier mot XXX sist,mens vi tapte Oslo-derby tross en solid opphenting.Lillehammer er håpløse bakover,med en helt ordinær keeper.Her bør vi være skytevillige og scoringskåte! Se opp for trioen Vigier,Cameron og veteranen Wehn!
    Håper på solide taklinger,mye mål og tett bakover av våre gutter!

    Comment


    • #5
     Laget er klart. Thomas Olsen tilbake, Morten Ask er satt opp som back. Vi mangler Oppøyen, Mørk og Aspehaug. Noen som vet status på Tim Mørk?

     Comment


     • #6
      0-1, etter 1.periode. Mange sjanser, men for lite besluttsomme.. Dessverre svikter publikum VIF Hockey hittil i høst. Er kanskje bare 11-1200 på Jordal i kveld. Mange forklaringer på det, men vi får se de to neste tirsdagene mot Oilers og Storhamar om vi fortsatt kan trekke 3000+ til Jordal. PS! Klubben vet det kommer lite folk på kamper mot lag som Lillehammer, Kongsvinger og MS. Savner at det gjøres noen stunt for skal noen hundre flere. 200 kr er mye for kamper mot disse lagene.

      Comment


      • #7
       Mye seigmenn utpå isen.Eneste som får sånn noenlunde godkjent er Gunnarson,ellers er det slett over hele linja.Fredrik Csisar er helt katastrofe,med hårreisende pucktap gang etter gang.

       Comment


       • #8
        Det offisielle publikumstallet er 1523. Mot Sparta var det 1522, men da var det langt flere fysisk tilstede enn i kveld.

        Rotete kamp, hvor Lillehammer setter de store sjansene de får. Bl.a skårer to 18-åringer, Jakob Noer fra Ski og Lillehammer-gutten Fredrik Dahl. Alle målene http://www.tv2.no/v/1072177/

        Vi åpner med stort press og flere halvsjanser. Den største får Mathias Trygg etter 30. sek, men dessverre er han vaksinert mot å skyte selv og mister til slutt pucken pga nøling. Senere blir han satt ut av 1. rekka, han passer ikke inn der, og Thomas Olsen får sjansen i stedet. Skulle gjerne sett at de prøvde med Filip G. Tror han passer godt med Lindström og Ylven. Lindström lager to fine mål på veldig gode direkteskudd, ingen nøling. Vår klart beste spiller, som har fem skåringer på seks kamper så langt.

        Når Lillehammer går opp til 0-3 etter 13 min i 2. periode savner jeg at minst en av trenerne viser litt temperament og hiver ei flaske eller to og blir litt forbanna. I stedet er de mer opptatt av å diskutere med dommerne om noen iceing-avgjørelser. Burde ta time-out og gå ned på tre rekker. Vår førsterekke må spiller mer, de andre er ikke i nærheten av å sette pucken i mål. Det var først de siste 10 minuttene av kampen at man så litt desperasjon. Den burde ha kommet umiddelbart etter 0-3.

        Tabellen er ikke lystig lesing. Vi bør stikke fingeren i jorda og innse at vi kan havne utenfor sluttspillplass! Vi har tapt for MS og Lillehammer, og ligger dårlig an sammen med Storhamar og Lørenskog. Et Storhamar som hentet to nye spillere i dag http://www.h-a.no/sport/hockey/storh...ck-og-en-loper Skal ikke se bort fra at Lørenskog også vil gjøre noe med laget sitt, de har plass til tre utlendinger til.

        Kan hende vi sparer oss til fant?

        Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

        Comment


        • #9
         Jeg vet faktisk ikke om det er så mye mer å hente i dette laget. Bortsett fra det mentale.

         Men den PÅ-bryteren er det bare gutta selv som kan skru på. Det er alt for få av de gutta som ser seg selv i speilet før de går på isen. Lillyhammer, liksom. Plankekjøring... Dette blir lett.

         Samme gutta som roper om støtte på Jordal. Som surmuler når vi ikke bikker 1000 på tribunen.

         Det er lov å ha en dårlig dag. Det er lov å gå til sengs å tenke at "faen, jeg prøvde alt, men i dag ble det stang ut."

         Men ingen leverte hundre prosent i dag. IKKE ÉN jævla hjelm som føyk rundt på isen bør sove godt i natt.

         SkuffetDuck.
         Vålerenga - Oslos stolthet

         Comment

         Working...
         X