Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Stjernen-VIF lørdag 1. okt kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Stjernen-VIF lørdag 1. okt kl. 1600

  -Lørdag møter vi Stjernen i Fredrikstad http://www.vif-hockey.no/lordag-mote...i-fredrikstad/

  -Tar i mot Iskrigerne http://stjernen.no/tar-i-mot-iskrigerne/

  Aldri lette kamper i Stjernehallen. Og nå møter vi et lag som er sterkere enn på lenge og som har selvtillit etter en god seriestart. De ligger faktisk på 2. plass http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

  Vi har kniven på strupen. Tap i Fredrikstad og en svært vanskelig kamp mot Oilers tirsdag kan sende oss ned på 9. plass på tabellen!

  PS! Stjernen har solgt over 5000 billetter allerede til Winter Classic mot Sparta på Fredrikstad stadion 21. januar http://winterclassic.no/

 • #2
  Stjernens lag http://www.eliteprospects.com/team.php?team=180

  -De hentet inn en god keeper fra USA, Robinson, men han reiste hjem forrige uke da kona ikke trivdes i Norge... Inn har de hentet en gammel kjenning fra Storhamar og Sparta, Tommy Johansen.

  -På backplass fikk de svenske Axbom skadet. Da hentet de likegodt inn en meget rutinert finne, med to junior-VM og 600 kamper i Liiga, Honkaheimo. Amerikaneren Nick Jones er også en god back.

  -Gullhjelmen bæres av Victor Backmann som har 4+5 på 6 kamper. Han har poengrekord i svensk J-20 Superelit, 71 poeng på 39 kamper sesongen 10/11.

  Comment


  • #3
   Laget er klart. Olsen inn i 1. rekka. Nordin er ikke med, uvisst hvorfor. Marius Johansen får sjansen på backen.

   Comment


   • #4
    Vi åpner kampen bra, tar initiativ og fullt fortjent leder vi 1-3 etter 5 min av 2. periode. Og vi fortsetter med bra kontroll. Surt derfor at Stjernen får noen enkle mål og kommer opp på 3-3. Utover i 3. periode står kampen og vipper helt til Spaberg gjør en veldig dårlig vurdering og hekter opp en med rød drakt så de får overtall med ca. seks minutter igjen. Typisk nok skårer de seiersmålet med bare 12 sek igjen av dette power-play.

    Det er ikke så mye å klage på innsatsen. Men kvaliteten på våre forwards er laber i år. Det er bare Tobias Lindström, seks mål hittil, som skårer. Filip G har to skåringer. Ellers er det veldig tynt. Spillere som Thomas Olsen, Fredrik Csisar, Espen Salo, Magnus Fischer og Jonas Knutsen har ennå ikke skåret mål i GET-ligaen denne sesongen. Og en som er kjøpt inn for å skåre mål, Rasmus Ahlholm har nettet bare en gang og virker helt tannløs pt. Vi trenger at også 3. og 4. rekka klarer å skåre noen mål hvis vi skal begynne å vinne igjen.

    PS! Henric Nordin var ikke med mot Stjernen. Jeg så han fikk et hardt skudd i foten forrige kamp, men han fortsatte å spille etter en hvil på benken. Ble han skadet der mon tro? Får håpe på litt skadeinfo fra VIF Hockey før kampen mot Oilers tirsdag.

    Comment


    • #5
     Målene http://www.tv2.no/v/1072665/

     Comment

     Working...
     X