Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Lørenskog - Vålerenga lørd 15. okt kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Lørenskog - Vålerenga lørd 15. okt kl. 1600

  -Lørdag spiller vi borte mot Lørenskog http://www.vif-hockey.no/lordag-spil...mot-lorenskog/

  Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

 • #2
  Vålerenga er vanligvis et godt bortelag. Og vi må være gode igjen for å vinne på Lørenskog. Jeg håper ingen tror det skal bli en lett seier, basert på at Lørenskog har hatt en elendig serieåpning. Mot oss gir de alltid alt.

  Allikevel, årets utgavee er nok den svakeste siden de rykket opp i 2008. Det er fortsatt noen gode spillere, men de er klart i mindretall.

  En god femmer kan de skilte med: Trygg-Espeland-Løvlie-Sixsmith-Jason Krog. Espeland og Krog er spillere som alltid har gjort mye poeng. I høst har det nesten vært total tørke, med bare to poeng på hver før det løsnet mot Kongsvinger hvor begge tegnet seg for fire poeng. Men Kongsvinger er uhyggelig svak, så det var ingen stor prestasjon. Men selvtilliten kan ha fått en boost, så se opp for disse gutta.

  PS! Steffen Thoresen er tilbake på laget etter tre kampers karantene etter en hodeløs takling mot nettopp hode til en Lillehammer-spiller. Thoresen kommer til å være gira, så det gjelder å se opp for våre gutter for å unngå skader.

  Comment


  • #3
   Skuffende kamp av våre. Som forventet var Lørenskog på hugget, de kjempet rett og slett bedre enn oss. Skal vi vinne kamper må vi skåre mer enn et mål. Dessverre er det bare Lindström som skårer mål for oss om dagen. Ellers er det veldig blekt. Vi får ikke på plass tredjemann i 1. rekka. Igjen ble det prøvd med Ahlholm, som igjen gjør en dårlig kamp.

   I dag ble det også for mange utvisninger. Vi slipper som vanlig inn få mål. Søberg gir oss sjansen til å vinne. Men når det trengs som mest så svikter disiplinen. F.eks tar Brede tre utvisninger. Vår beste back, som vi trenger på isen. Og så kan man spørre Braavold hvorfor han krysstakler Sixsmith i ryggen to ganger slik at dommer ikke har noe valg. Braavold er så mye større og sterkere enn Sixsmith at han med letthet kunne ha skjøvet han bort fra målgården. Og typisk nok kommer begge målene til Lørenskog (ja, de fikk en til i åpen kasse) i overtall.

   PS! Jonas Oppøyen gikk av isen med smerter i kneet. Det var noe små minutter igjen av 1. periode hvor han forsøker å takle Sveine Johannesen ved vantet men går selv i isen. Han fikk nok en vridning i kneet, ellers hadde han fortsatt kampen. uansett forlot han Lørenskog ishall på egne ben. Kamp igjen allerede tirsdag borte mot Kongsvinger. Vi får håpe han er klar for kamp igjen da.

   Roy Johansen om tapet https://www.youtube.com/watch?v=wXnBkKib7_8

   Comment

   Working...
   X