Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Oilers - VIF tors 10. nov kl 1800

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Oilers - VIF tors 10. nov kl 1800

  Sesongens hittil tøffeste utfordring for våre gutter. Bortekamp i Stavanger er sikkert også den morsomste å spille, hvis det går bra... Vi får se om Tallak kan spille etter sykdom. Ylven ga
  seg halvveis mot Stjernen. Men det meldes i den kamptråden at det "bare" var snakk om ei lårhøne og at Ylven selv melder seg klar til kamp. Tabellen http://www.flashscore.nu/ishockey/norge/get-ligaen/tabellen/

 • #2
  Hockeysnakkis fra Stavanger. De snakker med Martin Strandfeldt, trener Pål Gulbrandsen og Markus Søberg. Mye om Oilers, men også mye om kampen mot VIF torsdag og generelt mye positivt om VIF.

  -VIF er mestere i å snakke seg ned http://www.dagsavisen.no/rogalandsav...g-ned-1.803068

  Comment


  • #3
   Kveldens lag er klart. Ylven spiller, det gjør også Tallak

   https://www.hockey.no/live/Live/6380815

   Vi mangler Oppøyen og Juell pga skadet, og Gunnarson pga karantene.

   Oilers mangler Christian Dahl-Andersen, Dennis Sveum, Petter Røste Fossen og Ruben Smith.

   Comment


   • #4
    2-1 til Oilers etter to perioder. Urettferdig, for vi har vært best og har hatt flere store sjanser. Vi leder 1-0 og har kontroll. Men så får Kissel all den tid han trenger foran Fredrik Csisar som setter seg 3-4 ganger og ser ut som Bambi på isen. Like etter har Lindström en enorm sjanse når han står alene foran nærmest åpent mål. Men Holm gjør en fantomredning, en puck alle så i mål. Så er det en Oilers-back som bare slenger en puck på mål og dessverre er ikke Søberg helt med og gjør en sjelden tabbe. Tror vi skal få slite nå, våre beste spiller veldig mye og blir nødvendigvis slitne.

    Comment


    • #5
     Tapper innsats, men tap dessverre. Mot Kongsvinger bør vi skru sammen en skikkelig fjerderekke og fordele istiden litt mer. Tett kampprogram nå.

     Comment


     • #6
      Originally posted by _Christian_ View Post
      Tapper innsats, men tap dessverre. Mot Kongsvinger bør vi skru sammen en skikkelig fjerderekke og fordele istiden litt mer. Tett kampprogram nå.
      Ja, det var en bra kamp av VIF så lenge kreftene holdt. Her er alle målene http://www.tv2.no/v/1081159/

      Enig i at vi bør ha ei full 4. rekke også, og fordele istiden bedre for å spare litt på kreftene mot Kongsvinger. Vi trenger en junior, eller så må Ask spille forward og så kan Marius Johansen vikariere på backen. Neste uke er det Storhamar borte på tirsdag og Lørenskog hjemme på lørdag. To lag som er i form. Skal vi henge med i topp-3 så blir de to kampene veldige viktige.

      Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

      Fra Stavanger Aftenblad http://www.aftenbladet.no/100Sport/i...n-858539_1.snd

      Fra Dagsavisen http://www.dagsavisen.no/sport/valer...-senk-1.803665

      Comment

      Working...
      X