Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Kongsvinger lør 12. nov kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Kongsvinger lør 12. nov kl. 1600

  Første av fem lørdagskamper på rad hjemme på Jordal, og den niende siste hjemmekampen på gamle Jordal. Vi møter Kongsvinger som dessverre er et veldig svakt lag for tiden. Det er bare to ting som gjelder: tre poeng og ingen flere skader.

  -Vålerenga skal ut og jakte tre nye poeng når tabelljumboen kommer på besøk http://www.vif-hockey.no/2016/11/11/...inger-knights/

  Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall Lørenskog får besøk av Oilers lørdag. Vinner Oilers den kampen inntar vi 3. plassen igjen med seier mot KIL.

 • #2
  Laget mot Kongsvinger er klart. Vi mangler en mann ift kampen mot Oilers torsdag, da Brede Frettem Csiszar mangler. Det er ikke hentet inn noen juniorer, så vi har seks backer inkl Marius Johansen og 11 forwards.

  Comment


  • #3
   Lineups https://www.hockey.no/live/Live/6380...68158&teamid=0

   Comment


   • #4
    Veldig bra gjennomført kamp av Vålerenga. Ut i hundre og dreper kampen tidlig. 4-0 etter 11 min. Og vi holder trøkket oppe og vinner enkelt 8-0. Skuddstatistikk 59-17, og Jørgen Moflag holder dermed nullen. Rasmus Ahlholm med 3+2, og Lindström 2+1. Tobias Lindström topper nå poengligaen i GET med sine 17 mål og 13 assists på 19 kamper http://www.flashscore.com/standings/...S/#top_scorers

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1081489/

    VIF Hockey-TV snakker med Moflag og Ahlholm https://www.youtube.com/watch?v=jV4vVaNVa08

    På Lørenskog vant hjemmelaget 4-2 mot Oilers. Det kan bli en bra kamp på Jordal neste lørdag mot Skauen. Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

    Men før det skal vi til Hamar tirsdag i en høyinteressant kamp mot et Storhamar som har snudd en dårlig trend og står med tre seire på rad.

    Comment


    • #5
     Må si jeg er imponert over hvordan laget har prestert så langt i sesongen. Selv med en rekke kjedelige skader og unødige suspensjoner stiller gutta opp i hver kamp. Vi kan ikke forvente å slå Oilers hver gang vi møter dem.

     Comment

     Working...
     X