Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Storhamar - VIF tirsdag 15. nov kl. 1900 (TV-kamp)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Storhamar - VIF tirsdag 15. nov kl. 1900 (TV-kamp)

  Sesongens tredje møte med Storhamar. Det eneste skikkelige hatoppgjøret i norsk ishockey. Vi vant 1-2 på Hamar i serieåpninga, og 3-0 hjemme på Jordal i oktober. Begge lag har tunge fravær. Vi mangler jo fortsatt Oppøyen, Juell og Gunnarson. SIL mangler Larrivee (ute pga hjernerystelse, har ikke spilt seriekamper), Hampus Gustafsson (kneskade) og Petteri Nummelin (skadet, ukjent hva som plager 43-åringen...).

  På tabellen ligger vi på 4. plass med 34 poeng. Lørenskog og Lillehammer har begge 35 poeng på plassene foran. Oilers troner på topp med 47 poeng, mens Storhamar etter fire seire på rad har fått kontakt med lagene foran seg med sine 27 poeng.

  Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

  Som man ser av tabellen er det ingen grunn for Vålerenga for å ikke gå inn for å kapre 2. plassen i serien. Det kan vi klare! Snart får vi også Gunnarson og Juell tilbake på laget. For å nå et slikt mål er det bare seier på Hamar som gjelder. Da spiller vi om å innta 2. plassen mot Lørenskog hjemme på Jordal lørdag!

  PS! Litt fun-facts. Det er spilt 263 tellende kamper mellom Vålerenga og Storhamar (serie inkl. bonuskamper, sluttspill og en Europacup-kamp). VIF har vunnet 141 kamper. SIL har vunnet 108 kamper. 14 kamper har endt uavgjort. VIF har scoret 880 mål. SIL har scoret 764 mål. (Kilde: Dolph Fredrik Lillehagen Andersen)

 • #2
  Originally posted by Pondus View Post
  Sesongens tredje møte med Storhamar. Det eneste skikkelige hatoppgjøret i norsk ishockey.
  Fin tråd, men er ikke Sparta - Stjernen karakterisert som et hatoppgjør? Tilsvarende oppgjør i fotball er definitivt det.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Plaum View Post
   Fin tråd, men er ikke Sparta - Stjernen karakterisert som et hatoppgjør? Tilsvarende oppgjør i fotball er definitivt det.
   Joda, det er vel hatoppgjør når Sparta og Stjernen møtes, men det er f.eks mer folk på SIL-VIF er enn det er i Østfold. På en uhøytidlig poll på Facebook fikk VIF-SIL 500 stemmer, mens Sparta-Stjernen fikk 340 stemmer i en kåring av største hatoppgjør. SIL-LIK fikk bare 76 stemmer.

   Comment


   • #4
    -Det er duket for en klassiker når Vålerenga tar turen til Hamar http://www.vif-hockey.no/2016/11/14/...tirsdag-kveld/

    Vi vil også mangle Brede F. Csiszar i denne kampen. Han er ute pga skade.

    Comment


    • #5
     SIL.no -Klart for hockeyklassiker http://www.sil.no/2016/11/14/klart-for-hockeyklassiker/

     Mandag ettermiddag er det solgt over 4000 billetter. Alt tyder derfor på at det blir over 5000 tilskuere, igjen, i CC Amfi.

     PS! Brede melder at han ikke blir borte så lenge. Da håper vi på at han er klar mot Lørenskog lørdag!

     Comment


     • #6
      For det som skal oppover, her er en link til billetter til bortesupporter-feltene på betongen http://www.ticketmaster.no/event/sto...lletter/507443

      – Det er på tide å slå Vålerenga nå, sier trener Sjur Robert Nilsen http://www.h-a.no/sport/storhama/--d...laa-vaalerenga

      Comment


      • #7
       Jevn 1. periode på Hamar. Det skjer lite, bare 7-9 i skudd. Men to mål har blitt, det står 1-1. Vi starter kampen med bare fem backer og ni forwards. Og selv om Øksnes får en 10-minutter tør de ikke bruke junior-backene Johansen eller Sommer Nielsen. Vi kan vinne denne kampen. Men må være super-disiplinerte. Nordin og Ahlholm tar hver sin dumme utvisning og Storhamar er farlige i PP og fikk sin skåring når Ahlholm satt utvist.

       Comment


       • #8
        Vi leder 1-2 etter 2. periode. 6-6 i skudd. Det er så jevnt og sjansefattig at det måtte et overtall til før Csisar skårer. Vi tok ingen utvisninger selv. Over 5000 tilskuere, minst 150 fra Vålerenga, veldig bra. PS! Den store forskjellen på lagene; vi har keeper!

        Comment


        • #9
         Vi taper 3-2 etter sudden. Vi blir for slitne utover i 3. periode, og da kommer også utvisningene som feller oss. Vi leder 1-2 før tredje. Begge SILs mål kommer i overtall. Rett før slutt får Tallak 2+2 for høy kølle. Han er uheldig vil jeg si. Vi klarer ikke å stå i mot 4 mot 3 spillet til SIL i sudden. Uansett en prestasjon av de 14 spillerne inkl. Søberg vi brukte i denne kampen. Et poeng er gull verdt før kampen mot Lørenskog lørdag. Begge lag har 35 poeng nå. Lørenskog tar tre nye poeng mot Kongsvinger torsdag, men vi vil med tre poeng lørdag være foran Lørenskog på innbyrdes. Lillehammer har også 35 poeng nå og møter MS borte på torsdag.

         Alle målene http://www.tv2.no/v/1081934/

         Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

         Uansett en god prestasjon så er det ergerlig at vi taper kampene pga for få spillere. Det hjelper ikke å være godt trent når vi spiller de to siste periodene med bare fire backer og ni forwards. Morten Ask spilte bare 1. periode. Han virket veldig slækk, orket knapt å komme seg over vantet for å bytte. Tror ikke han ble skadet, men var kanskje sjuk? Ylven var også langt unna normal form, han spilte for halv maskin. Enormt mye istid på Lindström, som fikk flere store sjanser men hadde ikke krefter nok til å utnytte disse. Vi hadde med fire "juniorer", men Spaberg, Aspehaug og Johansen fikk bare 2-3 bytt hver. Sommer Nielsen ubenyttet selv om vi gikk ned til fire backer.

         Det som skjer nå er at vi er helt på felgen når det gjelder antall tilgjengelige spillere. Og det er ikke tilfeldig. At klubben ikke brukte landslagspausen til å forsterke laget med et par seniorspillere kan koste oss dyrt. Med flere spillere tilgjengelig kunne vi helt klart tatt flere poeng og skapt større publikumsinteresse. Så lenge vi ikke vil bruke juniorene, selv om laget mangler fem av de faste spillerne, så burde VIF seriøst vurdere i det minste å erstatte Oppøyen med tilsvarende god spiller. Litt nytt blod er aldri dumt.

         Comment

         Working...
         X