Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Lørenskog lørdag 19. nov kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Lørenskog lørdag 19. nov kl. 1600

  Toppkamp på Jordal når vi får besøk av Lørenskog i det som er den åttende siste kampen på Jordal. Det er ikke siste gang Lørenskog spiller der, de kommer tilbake i romjula. Det er allerede solgt mange billetter. F.eks er det snart utsolgt på felt D. Sesongbeste, 2640 tilskuere, var mot Oilers 4. oktober. Mot Lørenskog er jeg sikker på at det blir mer enn 3000 tilskuere. At vi spiller lørdag kl. 1600 tror jeg også gir mer publikum enn kveldskamp tirsdag/torsdag.

  Etter en dårlig start, med seks tap i de første 10 kampene, har nå Lørenskog sju seire på rad. De har fått i gang 1. rekka med Sixsmith, Krog og Djupvik Løvlie. Spesielt har Krog gjort mange poeng i det siste.

  Tabellen før torsdagens kamper http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall Lørenskog vinner sikkert mot Kongsvinger torsdag, og vil være tre poeng foran oss før kampen lørdag. Tar vi tre poeng lørdag inntar vi 2. plassen pga bedre innbyrdes enn Lørenskog. Men Lillehammer kan blande seg inn i dette om de tar tre poeng borte mot MS torsdag.

  For VIF er det om å gjøre å få stablet Brede Csiszar og Morten Ask på beina. Brede har stått over to kamper, men meldte på twitter at han snart er tilbake. Ask spilte bare 1. periode på Hamar tirsdag. Hvorfor han ikke fullførte vet jeg ikke. Vi spilte de to siste periodene med bare fire backer. Det kan vi ikke gjøre mot Lørenskog. Da må vi bruke Marius Johansen. Håper også å få se Spaberg og Aspehaug fra start i 4. rekka. På Hamar ble de knapt brukt. Det forstår jeg mindre av da rovdriften på nøkkelspillerne blir så stor at vi taper kamp etter kamp i 3. periode fordi kreftene ikke strekker til.

 • #2
  -Vålerenga skal ut og krige mot Lørenskog lørdag klokka 16.00 http://www.vif-hockey.no/2016/11/17/...et-lokalderby/

  -Vålerenga har som kjent slitt en del med skader i det siste. Filip Gunnarsson soner fremdeles karantene. Jonas Oppøyen, Rasmus Juell og Brede Csiszar er ute med skader og spiller ikke lørdag. Morten Ask er usikker.

  Det er litt krise at Brede, og kanskje også Ask, ikke kan spille lørdag. Og på tirsdag kommer Oilers på besøk. Å mangle våre to beste backer mot så gode lag svekker våre sjanser betydelig.

  Billettsalget er veldig bra inn mot denne kampen. På vår langside er det bare ledige plasser på de tre nederste radene på felt A og B (noen få plasser øverst på A), mens det er bare få plasser igjen på felt C og D. Til felt E og F (klansfeltene) er det mulig å sikre seg plass for 200 kr på nettet, unummererte plasser. Klansmedlemmer får disse billettene til bare 150 kr, men klans-billettene selges kun i billettluka øverst på Jordal. Ellers er det jo ståplasser øverst over alle feltene. De koster 200 kr og kan kjøpes sammen med andre billetter her http://www.ticketmaster.no/event/val...lletter/505599

  Comment


  • #3
   Fire kamper spilt torsdag. Oilers raner Frisk i Askerhallen og vinner etter straffekonk. Stjernen vinner 1-4 i Sparta Amfi foran 2700 tilskuere. Mest interessant for oss er at både Lørenskog og Lillehammer vinner, hhv 6-0 mot KIL og 2-5 mot MS. Da deler disse to andreplassen med 38 poeng, mens vi jo har 35 poeng.

   Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

   I poengligaen leder nå Tobias Lindström med sine 31 poeng. Han er også toppskårer med 17 mål. Legg merke til at Jason Krog har krøpet opp til 5. plass med 25 poeng, og at backen Stefan Espeland er helt oppe på 7. plass med 23 poeng.
   https://www.hockey.no/live/Statistic...ate=17.11.2016

   Comment


   • #4
    Alt ligger til rette for en toppkamp med masse folk på tribunene. Det er solgt mange billetter i løpet av fredag. F.eks er det bare 50 billetter igjen på felt A til D. Og det er solgt mange billetter i svingen. Hvis det også blir bra oppmøte fra Lørenskog kan det kanskje bli over 3500 tilskuere.

    Fått bekreftet at Brede Csiszar ikke spiller. Men uvisst om Morten Ask kan spille.

    Martin Laumann Ylven forteller om hvordan han ser på kampen https://youtu.be/6IsoVjVNJAM

    Comment


    • #5
     0-2 etter 1. periode, 5-12 i skudd. Stort tempo, passer ikke oss? Fischer får en smell mot hodet, og Grønstad fikk 5 min. Fischer fikk en hjernerystelse for tre uker siden, kanskje en ny nå? Vi har bare 10 forwards nå

     Comment


     • #6
      Fischer er med igjen

      Comment


      • #7
       Vi taper kampen 2-3, men vårt siste mål kommer med bare 15 sek igjen på klokka. Vi stiller med 17 utespillere og alle er med fra start. Men vi virker litt flate og har nesten ikke skudd på mål de to første periodene, bare 11 skudd totalt. Vi fikk sjansen i 5-minutter overtall. 5+video for Petter Grønstad som takler Fischer med en albue rett mot hodet. Etter kampen bestemte dommerne at Grønstad fikk matchstraff. Heldigvis gikk det bra med Fischer som gikk i garderoben, men han var med igjen fra 2. periode.

       At Lørenskog leder 0-3 etter to perioder er fortjent. De er veldig gode i 2. periode. Kenneth Larsen må være veldig fornøyd med sine gutter, og de må være veldig fornøyd med sin gode trener Kenneth Larsen.

       At vi bruker alle spillerne gjør at vi har krefter til en skikkelig sluttspurt. Artig at de to som var benket på Hamar, våre to yngste forwards er de som står for vårt første mål. En kjempeprestasjon av Colin Spaberg Olsen, etter pass av Vegard Aspehaug. De siste åtte minuttene ble spennende og VIF var plutselig på hugget og skapte mange sjanser. Men det holdt dessverre ikke til poeng.

       Positivt at Roy og Espen bruker alle 17 utespillere. Det var vi som var sterkest mot slutten. Og hvis jeg forstår Roy rett i intervjuet regner han med å ha alle spillerne tilgjengelig i slutten av desember. Han nevner også Jonas Oppøyen blant de som kommer tilbake fra skade https://youtu.be/We4lJauRLPk

       Alle målene i denne http://www.tv2.no/v/1082779/

       PS! Det var mye folk på Jordal i dag, men publikumstallet var "bare" 2842. Det var litt tynt på VIP-tribunen og det var kanskje ikke så mange på ståplassene? Uansett var det trivelig på Jordal selv om VIF var litt tamme de to første periodene. Neste kamp er allerede på tirsdag, hjemme på Jordal mot Oilers.

       Comment

       Working...
       X