Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamtråd Frisk - VIF tors 24. nov kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamtråd Frisk - VIF tors 24. nov kl. 1830

  Kampene kommer tett som hagl. Fire kamper på åtte dager. Lørenskog og Oilers er unnagjort, uten poengfangst. Nå venter en vanskelig bortekamp mot Frisk, før vi har Sparta hjemme på lørdag.

  Frisk har hatt en formsvikt i de siste. Fire tap på rad, inkl. tap 5-2 mot Kongsvinger lørdag. Så det er et lag med skjør selvtillit.

  Spennende å se om Rasmus Juell og Brede F. Csiszar blir klare til denne kampen. Lørdag er Gunnarson tilbake etter karantene. Får vi disse tre spillere med fremover så ser det mye bedre ut.

  Det kreves en seier nå for å holde tritt med Lørenskog og Lillehammer foran oss. Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

  PS! Vår juniorback, Marius Johansen er tatt ut til U-20 VM fra 11. desember. Sannsynligvis skal de ha samling tett oppunder VM slik at han mister kampene mot Stjernen 8. des og Oilers 10. des. Fra U-20 laget er Tom Andre Christensen også tatt ut.

 • #2
  Lagene går snart på isen for oppvarming. Og VIF har to strålende nyheter. Kaptein Brede Csiszar er tilbake etter skade, og det er også Jonas Oppøyen! Oppøyen skadet kneet i august, leddbånd. Sto over de åtte første kampene, før han sesongdebuterte borte mot Kongsvinger. Men i hans tredje kamp, borte mot Lørenskog, skadet han seg på nytt. Meldingene har gått på at han skulle operere kneet. Når han spiller allerede nå betyr nok det at operasjon kanskje ikke ble nødvendig?

  Oppøyen går inn i ei nykomponert 3. rekke sammen med Spaberg og Knutsen. Komplett Line-ups i denne https://www.hockey.no/live/Live/6380...68158&teamid=0

  Comment


  • #3
   Vi vinner 4-2 i Askerhallen. Kjempebra resultat, men det er greit å notere at Frisk er dårlige om dagen (fem tap på rad). Uansett er vi fortsatt med i kampen om 3. plassen. Oilers leder suverent, foran formlaget Lørenskog (10 seire på rad). Deretter Lillehammer som er to poeng foran oss på fjerdeplass.
   Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

   Legg merke til at Oilers og VIF har en kamp mer spilt enn de andre. Den skjevheten kommer til å vare til langt ute i januar. Tirsdagens kamp mot Oilers var flyttet fra januar slik at vi skulle få flere tilskuere enn det vi ville ha fått i Forum.

   Budstikka om kampen https://www.budstikka.no/frisk-asker.../s/5-55-401748

   Comment


   • #4
    Det var veldig mye positivt med denne kampen mot Frisk: Vi vant 2-5, ikke 2-4 som jeg skrev i forrige post.

    *Med Brede og Oppøyen tilbake hadde vi sju backer og 12 forwards tilgjengelig. Brede var litt rusten, mens Oppøyen var frisk og rask. Holder han seg skadefri blir han en meget viktig spiller for oss utover vinteren.

    *Rasmus Ahlholm ble kåret til VIFs beste. Han fremstår som en helt annen spiller enn i starten av sesongen. Hentet fra MS for å gjøre poeng (hadde 18+18 for dem i fjor). De første sju kampene for han i VIF endte uten poeng, men han har nå gjort 23 poeng på de siste 16 kampene. I kveld gjorde han 1+3. Han har tilsammen 9+14. Akkurat det vi trenger i vår førsterekke.

    *Tobias Lindström gjorde 3+1 i kveld. Med det troner han alene på toppen i poengligaen foran Dan Kissel. Lindström har nå 20+15.

    *Martin Laumann Ylven hadde 1+3 i kveld, og er nr. 5 i poengligaen totalt. Ylven har 12+15.

    *Vår førsterekke har da gjort 35+27+23= 85 poeng på 23 kamper. Har vi noen gang hatt en så skarp førsterekke?

    Alle målene fra kampen http://www.tv2.no/v/1084186/

    PS! Poengligaen https://www.hockey.no/live/Statistic...68158&teamid=0

    Comment

    Working...
    X