Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Manglerud Star - Vålerenga torsdag 1. desember kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Manglerud Star - Vålerenga torsdag 1. desember kl. 1830

  To seire på rad, borte mot Frisk og hjemme mot Sparta, har ført et nesten fulltallig Vålerenga opp til 3. plass på tabellen. MS har også vist god form. Først en sterk seier borte mot Stjernen, før de tapte med bare et mål hjemme mot Oilers. Lørdag vant de 5-3 borte mot Kongsvinger.

  Det er ofte svært jevne kamper mellom MS og VIF på Manglerud. Vi tapte i september, og vi tapte i februar. Før det hadde vi to 1-målsseire høsten 2015.

  Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall (Oilers møter Lillehammer tirsdag).

  MS Hockey: La oss prøve å vinne kampen både på isen og på tribunen http://www.mshockey.no/artikkel/2986...ot-VIF-torsdag

  Fun Fact: Av 23 spillere i A-lagsstallen til VIF har hele 10 spillere junior- eller seniorkamper for MS.

  -Følgende sju spillere har MS som moderklubb: Steffen Søberg, Marius Johansen, Magnus Fischer, Jonas Knutsen, Espen Fanøy Salo, Colin Spaberg Olsen og Mathias Trygg.
  -Anders Braavold og Rasmus Ahlholm spilte for MS forrige sesong. I tillegg har Tallak Lyngset en sesong på juniorlag i MS.

  PS! Publikumsrekorden i nyere tid er 1025, MS-Storhamar sist romjul, mens det var 1002 på kampen MS-VIF i februar.

 • #2
  Litt om MS: Det er to ex-VIF spillere som har gjort flest poeng. Jesper Hoel har 19 poeng og gullhjelm, mens Kjetil Martinsen har 15 poeng http://www.flashscore.com/standings/...S/#top_scorers

  Svensken Johan Skiöld, som har 14 poeng har ikke spilt siden MS møtte VIF på Jordal 27. oktober. Der fikk han en takling mot hodet av Tallak Lyngset, og pådro seg hjernerystelse. Det var ingen reaksjon fra dommerne. Ei heller fra Player Safety-utvalget som måtte ha fått en rapport fra en dommerobservatøren, eller så måtte MS ha betalt 2000 kr i gebyr for å få taklingen vurdert.

  Comment


  • #3
   -Torsdag tar Iskrigerne den korte turen fra Jordal til Manglerud http://www.vif-hockey.no/2016/11/30/...med-osloderby/

   Intervju med Magnus Fischer https://www.youtube.com/watch?v=ohs86q2KCOk

   Comment


   • #4
    Kveldens lag er klart. Juell er ute, men det er også Morten Ask. Uvisst hvorfor.

    Comment


    • #5
     Gutta gjør jobben og henter tre nye poeng etter 2-4 mot MS. MS vinner skuddstatistikken 29-23, men vi er sterke foran målene i kveld. Samtidig roter Lillehammer bort et poeng mot Kongsvinger, slik at vi nå er på 3. plass med to poengs forsprang på LIK. Et forsprang som kan utøkes til fem poeng hvis vi vinner lørdagskampen hjemme mot nettopp Lillehammer.

     Positivt: Rasmus Ahlholm og Filip Gunnarsson skårer to mål hver. Begge viser den kylan som er nødvendig å ha for å sette pucka i mål.

     Negativt: Morten Ask var ikke med (meldes å være snart tilbake). Vi starter med seks backer, men det tar ikke lang tid før Marius Johansen blir benket. Burde gi han mer tillit. Ca 12 min før slutt får Tallak et ublidt møte med vantet og like etterpå en ny smell. Har tydeligvis vondt i foten og forlater banen. Kommer ikke tilbake. Vi avslutter kampen med bare fire backer. Får håpe at Ask og Tallak kan spille lørdag.

     Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

     Alle målene http://www.tv2.no/v/1085597/

     Intervju med Mathias Trygg https://www.facebook.com/VIFHockey/v...0478354341254/

     Comment

     Working...
     X