Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Preview Furuset Forum

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Preview Furuset Forum

  Det er nøyaktig to måneder til vi spiller vår første seriekamp i Furuset Forum, som skal være vår hjemmebane i halvannen sesong.

  For de som aldri har vært i Forum, eller som har lyst til å se en kamp der allerede nå, så byr anledningen seg allerede onsdag 30. nov da Furuset tar i mot Comet Halden til 1. divisjonskamp kl. 1900.

  Forum har tribune bare på den ene langsiden. Litt ulike tall har versert når det gjelder kapasiteten. Jeg tror det riktige skal være 1500. Slik ser det ut https://www.google.no/search?q=furus...8oWjhp-5mTM%3A Motsatt langside, med sekreteriatet, er uten tribune https://www.google.no/search?q=furus...HNDwNti-avM%3A

  Har hørt litt forskjellig om hva som skal gjøres i Forum allerede denne sesongen, bl.a. at det skal bygges noe for VIPen. Vi får vente å se hvordan det blir. Det som er sikkert er alle ishaller i Norge skal bytte vant og plexi til en type som gir mindre skader. Det skal være gjort i alle hallene i Oslo, minus Forum (som er privateid). I Forum skal dette visstnok gjøres til sommeren. Hvis det da blir NHL-size, blir banen 4 m smalere som igjen gir mulighet til å få opp nye tribuner. Slik ble det på Hønefoss etter ombygging http://isbaneteknikk.no/67621/schjon...n-pa-honefoss/ Der var det bare en enkel tribune på en langside. Etter NHL-size rink har de nå tribune på begge langsider og en kortside.

  Oslo kommune har beregnet at etter ombygging skal Forum ha en kapasitet på 2600. Det høres mye ut ift dagens kapasitet på 1500, men er kanskje mulig hvis nye tribuner får ståplasser?

  Ses vi i Forum onsdag?
Working...
X