Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Stjernen - VIF søn 26. feb kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Stjernen - VIF søn 26. feb kl. 1700

  En klisje, men søndagens kamp er sesongens viktigste kamp, så langt. Det er snakk om 3. plassen i GET-ligaen. VIF samler vanligvis ikke på bronsjemedaljer i ishockey. Men slik sesongen har vært med bare Oslogutter på laget, i tillegg til fire svensker, så er det en sterk prestasjon å ha spilt oss frem slik at tar vi 4 av 6 mulige poeng i de to siste kampene (Stjernen og Oilers borte) så ordner vi dette uten å være avhengig av andre.

  Det er først og fremst Storhamar og Frisk som kan ta oss igjen. Ender vil likt med en eller begge av dem så er det innbyrdes som avgjør. Og der er vi bak begge. Så når alle kamper er spilt lørdag og søndag, vet vi helt eksakt hva som blir å gjelde før bortemøtet med Oilers på tirsdag. Et Oilers-lag som kanskje er tvunget til å slå oss, for ellers kan Lørenskog knipe gullet i siste runde.

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/
  To siste serierunder ser slik ut http://www.flashscore.com/hockey/nor...gaen/fixtures/

  PS! Thomas Olsen er tilbake etter åtte kampers karentene. Vi mangler Kaptein Brede som har et trøblete kne, men som håper å være klar til sluttspillet meldte han selv i Forum søndag. Morten Ask plages av blindtarmen, han trøblet trøbbelet i januar i fjor også. Oppøyen og Spaberg Olsen ferdig med sesongen.

 • #2
  VIF Hockey med forhåndsinfo http://www.vif-hockey.no/2017/02/25/...dag/#more-2741

  Desverre er ikke skadesituasjonen for Brede og Morten Ask særlig lystig. Vi må til semifinale for at det skal bli flere kamper for de to beste backene våre denne sesongen. Da har vi bare fire seniorbacker: Øksnes, Braavold, Lyngset og Nordin. Det svekker våre sjanser til å ta minst fire poeng mot Stjernen og Oilers. Fire poeng for å kapre 3. plassen. Og det svekker oss i kvartfinalen.

  Vi har brukt junioren Marius Johansen en del, mens Joachim Sommer Nielsen bare så vidt har fått istid. Disse to burde for lengst hatt mere istid, spesielt når trenerne hevder dette bare er en mellomsesong hvor vi skulle bygge lag. Selvsagt er det resultatene som teller for Roy og Shampo. Det er tull å hevde noe annet. Det ser man jo bare på rovdriften på rovdriften på 1. rekka.

  PS! Johansen spilte mye mot Lillehammer torsdag.

  Comment


  • #3
   Fritt etter husken, men hvis vi vinner i morra og Storhamar avgir poeng, så er vel bronsen sikra?

   -jørn-
   (*´ェ`*)

   Comment


   • #4
    Originally posted by loco View Post
    Fritt etter husken, men hvis vi vinner i morra og Storhamar avgir poeng, så er vel bronsen sikra?

    -jørn-
    Det er en grunn til at du fikk seks i matte, Jørn!

    SensorDuck.
    Vålerenga - Oslos stolthet

    Comment


    • #5
     Originally posted by LameDuck View Post
     Det er en grunn til at du fikk seks i matte, Jørn!

     SensorDuck.
     Problemet gutter er at Storhamar vant 3-2 mot Sparta i dag, og er likt på poeng med oss nå. Og de har Kongsvinger i siste kamp. De tar oss på innbyrdes. Det betyr at vi må ha fire poeng på de to siste.

     Tabell før søndagens kamper http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

     Comment


     • #6
      Originally posted by Pondus View Post
      Problemet gutter er at Storhamar vant 3-2 mot Sparta i dag, og er likt på poeng med oss nå. Og de har Kongsvinger i siste kamp. De tar oss på innbyrdes. Det betyr at vi må ha fire poeng på de to siste.

      Tabell før søndagens kamper http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/
      For en bonus det vil være å vinne i DNB, og se Åilars begynne å synke.

      SkogDuck.
      Vålerenga - Oslos stolthet

      Comment


      • #7
       Snart klar for nedslepp. Thomas Olsen tilbake, og rett inn i 2. rekka med Trygg og Gunnarson. Ganske naturlig ettersom Gunnarson og Olsen har spilt sammen de siste par åra. Får håpe de holder hodet kaldt. Til sammen 18 kampers karantene er drøyt i løpet av en sesong. Fredrik Csisar dumpes helt ned til 4. rekka med Salo og Aspehaug. Men Csisar får nok mange sjanser på backplass i overtallsspill.

       Comment


       • #8
        Vi taper 3-0. Det ble som en sluttspillskamp hvor det bare er seier som gjelder. Dessverre spiller vi en veldig dårlig kamp. Vi får ingenting til forover, og 1. rekka er direkte svake og drar også på seg fire utvisninger og en 10-minutter på Lindström.

        Vi ligger under 1-0 med 3 min spilt i 2. periode. Da får vi vårt første overtall og en god sjanse til å få grep om kampen. I stedet avgjør Stjernen med to kjappe skåringer. Først i 4 mot 4, så i 5 mot 4 for Stjernen. Enda vi skulle spille overtall! Men nei, vi har en svenske på laget som gang etter gang setter laget i trøbbel med idiotiske utvisninger. Filip Gunnarson jobber hardt, men ikke hardt nok. Han flytter ikke på beina og kompenserer med trippinger eller slashinger. I vårt overtall! Når vi havner under med 3-0 på bortebane er vi sjanseløse, dessverre.

        Dessverre mister vi også disiplinen i laget, og verst er Roy Johansen. Vi får 30 utvisningsminutter. Det holder ikke for å vinne hockeykamper. Men den oppførsel Roy har på benken, ovenfor dommerne er ikke bra. Han er sikkert en god trener, på treningene, men som coach mister han helt fokus. Dommerne er ikke like gode i GET-ligaen som i VM. og her har vi stort sett de samme dommerne i kamp etter kamp. Nei, fokus må være på det han kan påvirke, dvs vårt eget spill, og ikke bidra til at spillerne også mister hodet fordi han finner andre syndebukker enn våre egne spillere eller seg selv.

        Målene http://www.tv2.no/v/1151051/

        Tabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

        Hvis vi vinner i Stavanger tirsdag, mot Oilers som allerede er seriemestre, har vi fortsatt mulighet til en 4. plass (går da ut fra at Storhamar slår Kongsvinger i siste kamp). Hvis vi taper for Oilers ender vi på 5. plass, med en liten mulighet for at vi blir nr. 6 (da må Lillehammer vinne på sudden/straffer mot Frisk).

        Jeg tror vi ender opp med Storhamar som motstander i kvartfinale, og at vi dermed begynner borte på fredag 3. mars og har hjemmekamp søndag 5. februar. Da bør klubben ha funnet på noe smart slik at ikke Storhamar får mer enn de 70 plassene de har krav på, evt åpne for ståplasser ved vantet fra sekreteriatet og ut mot hjørnene.

        Comment


        • #9
         Beklager, en feil i sluttspillsdatoer. Første kvartfinale er ikke før lørdag 4. mars, og da blir kamp to på mandag 6. mars. Så får vi se tirsdag kveld hvordan oppsettet blir for våre gutter.

         Comment

         Working...
         X