Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Siste seriekamp, Oilers-VIF tirsdag 28. feb kl. 1900 (TV-kamp)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Siste seriekamp, Oilers-VIF tirsdag 28. feb kl. 1900 (TV-kamp)

  Før denne kampen er det bare en ting å si om du vil vite hva som gjelder vedr serieavslutninga og det kommende sluttspillet. Les hva Katarina Nordam skriver på VIF-hockey.no

  http://www.vif-hockey.no/2017/02/27/...nde-valerenga/

  Ellers, fra Oilers.no http://www.oilers.no/nyheter/fest-i-oilersfamilien/

 • #2
  Jeg vil se 4 fulle rekker,fyll opp med juniorspellere,vi har ingenting å tape på det.Minsker kanskje litt på en allerede sliten første rekke.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Ingar View Post
   Jeg vil se 4 fulle rekker,fyll opp med juniorspellere,vi har ingenting å tape på det.Minsker kanskje litt på en allerede sliten første rekke.
   Mot Stjernen brukte vi tre backpar, inkl Marius Johansen og Joachim Sommer Nielsen. Og vi brukte fire rekker, hvor 4. rekka var Csisar, Salo og Aspehaug.

   Comment


   • #4
    Vi taper 5-3, etter at Oilers litt for lett fikk tre mål. Vi prøvde med Fredrik Csisar på backen sammen med Sommer Nielsen, og det gikk vel bare sånn passe. Så er det heller ikke så enkelt å spille back mot Oilers. Men så viste gutta at det går an å krige inn mål. Herlig å se Rasmus Juell med to skåringer, en spiller som hadde bare tre skåringer hittil i sesongen (ingen assists).

    På slutten jaget vi seier og tre poeng. Vi måtte ha tre poeng om vi skulle bli nr. 4 og få hjemmebanefordelen mot Frisk. I stedet fikk Eirik Salsten avgjøre med sin 4-3 skåring.

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1152133/

    Sluttabellen http://www.flashscore.com/standings/...#table;overall

    I poengligaen blir Tobias Lindström nr. 3 med 58 poeng. Han er nr. 1 på toppskårerlista sammen med Kissel med 29 mål. Ellers ble Martin Laumann Ylven nr. 7 med 50 poeng, og Rasmus Ahlholm ble nr. 10 med 45 poeng. Alle tre spilte samtlige 45 kamper. https://www.hockey.no/live/Statistic...68158&teamid=0

    Steffen Søberg endte opp 91,3 i redningsprosent, og ble med det nr. 7. Mange gode kamper, men ikke like stabil hele veien.

    Comment


    • #5
     Synest vi begynner meget bra. Synd mange skudd treffer egene spillere forran buret til Holm. Men powerplayet MÅ begynne å sitte snart!
     Han kom ble svett og dett var dett

     Comment

     Working...
     X