Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

5. treningskamp Sparta - VIF tirsdag 22.08. kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 5. treningskamp Sparta - VIF tirsdag 22.08. kl. 1830

  Forrige uke tapte vi 1-2 hjemme for Sparta. Men så kom første seier søndag med hele 5-1 mot Frisk. For VIF skåret Rasmus Juell, Rasmus Ahlholm, Tobias Lindström, Andreas Stene og Filip Gunnarson. Anders Myrvold var med i denne kampen også, og at alt tyder på at Myrvold blir en meget viktig forsterkning for VIF.

  Vi har, med Myrvold, åtte backer i troppen. Men Anders Braavold har ikke vært med laget i august. Det skal være snakk om sykdom. Tallak Lyngset skadet seg i kampen mot Frisk og her skal det være snakk om mulig leddbåndskade. I så fall et lengre skadefravær. Denne uka er U-20 landslaget med i Super Challenge i Sverige og skal spille fem kamper i Karlstad. Med på laget er våre to backer Joachim Sommer Nielsen og Marius Johansen (i tillegg forwarden Markus Ekberg).

  Til kampen mot Sparta, og mot Lørenskog lørdag, har vi dermed bare fire seniorbacker (hvis Myrvold er tilgjengelig). Da må det vel hentes opp backer fra U-20, eller vi kan låne fra samarbeidsklubben Grüner som har disse backene pr dd http://www.eliteprospects.com/team.php?team=1032

  Så får vi håpe at de to backene som er ute snart kan være tilbake. Men dette burde få fortgang i å signere backen som fra Sverige eller Finland som Roy snakket om for et par uker siden.

 • #2
  Ny sterk seier. Vi vinner 4-1 i Sparta Amfi. To mål hver fra Lindström og Gunnarson. Backene Sommer Nielsen og Johansen var allikevel med før de reiser med U-20 landslaget til Karlstad.

  Neste kamp er borte mot Lørenskog lørdag kl. 1700.

  Comment

  Working...
  X