Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

6. treningskamp Lørenskog - VIF lørdag 26. august kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 6. treningskamp Lørenskog - VIF lørdag 26. august kl. 1600

  To uker til seriestart, og klart for nest siste treningskamp (siste er mot nettopp Lørenskog tirsdag 5. sept).

  Vi har to solide seire siste uke og våre beste offensive spillere har begynt å skåre mål. Mot Lørenskog vil vi mangle backene Sommer Nielsen og Johansen (er med U-20 landslaget på turnering i Karlstad). Mot Sparta tirsdag fikk 18-åringen Emil Hybertsen sin debut på A-laget, og han er sikkert med nå også. Med Hybertsen har vi fem backer tilgjengelig, og må kanskje låne fra Grüner. Grüner spilte treningskamp fredag hvor de tapte 3-5 for Hasle/Løren som hadde Fredrik Csisar på laget. Våre juniorer Håkon Vaglen og Tom Andre Christensen spilte for Grüner.

  Fra klubben har jeg fått status på Tallak Lyngset som er ute 5-6 uker, mens Anders Braavold er ute på ubestemt tid. Anders Myrvold har ennå ikke skrevet under, mens vedr en ny back jobbes det med saken men ikke 100% avklart ennå.

  Lørenskog har mistet hele 14 spillere. Men det har ikke raknet helt som det kanskje så ut til å gjøre. De har fortsatt flere gode spillere, som Mats Trygg, Mikael Dokken, James Sixsmith og Alexander Larsson. De har hentet tre nye utlendinger som ser bra ut på papiret, Zach Hamill, Conny Strömberg og Drew Schiestel. De har også noen av de største talentene i norsk hockey med Sebastian Johansen og Magnus Brekke Henriksen i spissen. Johansen, som ble kåret til årets rookie sist sesong, har på to treningskamper mot Frisk hele fem skåringer!

  http://www.lik.no/lorenskog-/nyheter.../#.WaB7uShJbIU

 • #2
  Det ble ingen kamp... Isen var for tynn.

  Comment


  • #3
   https://www.rb.no/lorenskog-ishockey.../s/5-43-574049

   Comment

   Working...
   X