Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

-Det kan bli flere hockeyfester i Fjellhallen!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • -Det kan bli flere hockeyfester i Fjellhallen!

  Daglig leder Gunnar Thøgersen i Vålerenga Hockey er ikke fremmed for å legge flere eliteseriekamper til Fjellhallen.

  -Jævlig moro
  – Det var veldig bra. Hvis vi ser bort fra resultatet, var det faktisk enda bedre enn vi hadde forestilt oss, sier Vålerenga-sjefen.
  – På hvilken måte?
  – Hallen var utsolgt, og det var ikke noe tull. Alt gikk fredelig for seg, det var rett og slett jævlig moro.

  https://www.oa.no/sport/gjovik-hocke.../s/5-35-489571

  Før kampen Gjøvik sa også Roy Johansen til NTB: Klubben gjør det den kan for å tjene penger i denne perioden. Det er derfor kveldens serieåpning er lagt til Gjøvik, i et håp om å fylle hallen og få inn publikumsinntekter. Det jobbes med flere alternative løsninger i månedene som kommer også. – Vi leter med lys og lykter etter andre muligheter
  ..............................................

  Et opplegg som virkelig kunne ha monnet når det gjelder å skaffe inntekter kunne være en Winter Classic-kamp på Valle fotballstadion. Vi har hjemmekamp mot Storhamar søndag 14. januar. Tidspunkt og motstander passer perfekt. Men det er et stort arrangement. Stjernen hadde en egen prosjektleder ifm Winter Classic på Fredrikstad stadion i januar. Men de hadde også et veldig omfattende opplegg. Kanskje man kunne strippe det ned til kun denne ene kampen.

  Stjernen hadde 12500 tilskuere i kampen mot Sparta. Men mange gikk skuffet hjem da man ikke så noe særlig av banen fra de nederste radene. Det må man ha i mente, og blokkere det antall rader som trengs slik at alle ser banen. På Valle er det høyt opp til rad 1, så med noen rader sperret blir det kanskje plass til 15000? Og jeg tror at vi kan fylle alle disse plassene. Med en snittpris på 300 kr og med 15000 tilskuere blir bruttoinntekten på 4,5 mill. I tillegg kiosksalg og salg av egne effekter fra denne kampen.

 • #2
  Kan du finne hele artikkelen?
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Nesrene View Post
   Kan du finne hele artikkelen?
   Jeg har hele artikkelen ja.

   Daglig leder Gunnar Thøgersen i Vålerenga Hockey er ikke fremmed for å legge flere eliteseriekamper til Fjellhallen.

   – Vi har ikke evaluert enda, men det er ikke umulig, sier Thøgersen.

   Det var stinn brakke og en fantastisk atmosfære da Vålerenga sesongåpnet mot Storhamar i Fjellhallen fredag kveld. Hockeyfesten ble en heidundrende suksess og overgikk ifølge Gunnar Thøgersen alle forventninger.

   Jævlig moro

   – Det var veldig bra. Hvis vi ser bort fra resultatet, var det faktisk enda bedre enn vi hadde forestilt oss, sier Vålerenga-sjefen.

   – På hvilken måte?

   – Hallen var utsolgt, og det var ikke noe tull. Alt gikk fredelig for seg, det var rett og slett jævlig moro.

   – Det ga mersmak, med andre ord?

   – At det kommer masse folk som lar seg fascinere, er viktig for norsk hockey.

   Strålende fornøyd

   Den oppfatningen deler også kollega Hans Svellet i Gjøvik Hockey.

   – Jeg har inntrykk av at veldig mange synes dette var en all right kamp, sier daglig leder Hans Svellet.

   – Hvilke tilbakemeldinger har dere fått?

   – Vi har fått en rapport fra forbundet der de sier at de er strålende fornøyde med arrangementet. De mener det var en fantastisk åpning på GET-ligaen og at gjennomføringen av arrangementet var bra. De skrøt både av hallen og måten folk stilte opp på. Det aller viktigste var kanskje at det sikkerhetsmessige fungerte veldig bra.

   Vålerenga-fansen var i fyr og flamme før kampen, og ifølge klubbens daglige leder ga serieåpningen i Fjellhallen mersmak.

   Gjøvik Hockey hadde over 100 funksjonærer i sving under kampen. Hans Svellet regner med at klubben vil sitte igjen med noen kroner etter kampen, men tør ikke spå hvor mye.

   – Like viktig som å tjene noen kroner, var det for oss å få denne happeningen til byen. Det var god reklame for norsk hockey.

   – Og verdt en reprise, kanskje?

   – Nå får vi ta en prat med Vålerenga og evaluere arrangementet. Men Jordal Amfi er jo revet og en ny hall vil ikke stå ferdig før tidligst til seriestart neste år. Derfor lever de i «eksil» denne sesongen, med Furuset Forum som hjemmebane. Så får vi se om det kan bli en mulighet for flere kamper i en større hall her hos oss, avslutter Hans Svellet.

   Comment

   Working...
   X