Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Lørenskog - Vålerenga torsdag 14. sept kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • KamptrÃ¥d Lørenskog - VÃ¥lerenga torsdag 14. sept kl. 1830

  Sesongens første seier kreves mot Lørenskog. Det er kun det som teller. At vi tapte for Storhamar var ikke overraskende, men vi hadde fortjent mer etter en heroisk innsats. SIL fikk vinnermålet 3 min før slutt etter at dommerne ikke ser en soleklar interference fra Larrivee på Thomas Olsen, sekunder før pucken lå i målet.

  Skal vi være med i kampen om topp-4 må vi slå lag som Lørenskog.

  Et Lørenskog som har mistet hele 14 spillere. Men de har bl.a. hentet fem nye utlendinger, senest en AHL-spiller med navn Marc Hagel som muligens rekker kampen torsdag. I bruttotroppen har de hele 13 spillere med Lørenskog som moderklubb. Et par av dem, Magnus Brekke Henriksen og Sebastian Johansen, er blant landets største talenter. Spesielt Johansen, som ble kåret til årets rookie sist sesong, og som skåret hele fem mål på to treningskamper mot Frisk, er verdt å følge. De har også lånt en legende i 1. divisjon, fra Hasle/Løren, i Peter Steinbø Andersen. Han satte seiersmålet i kampen mot Kongsvinger i serieåpninga. Lørenskogs lag http://www.eliteprospects.com/team.php?team=177

  For VIF gjelder det å få i gang poengproduksjon fra 1. rekka. Jeg håper også at Thomas Olsen tar enda større ansvar, og at han blir en pest og plage for motstanderen mitt store tempo og sin aggressive spillestil. Han kan gjerne spille enda tøffere og gjerne litt smågrisete. Thomas Olsen kan bli vår nye Øystein Olsen hvis han bare legger respekten for motstandernes "stjerner" igjen i garderoben. På backplass vil Marius Johansen få sjansen etter at Myrvold kastet inn håndkleet.

  På samme måte som Marius Johansen må få tillit bør også Roy og Espen gi tillit til 4. rekka med Aspehaug, Spaberg og Aastad. Det var dårlig coaching som ga disse gutta sitt første bytt opp mot 1. rekka til SIL med Larrivee, Dahlstrøm og Jensen. Det ga baklengsmål, og benken for Spaberg og Aastad mens Aspehaug fikk noen bytt i 3. rekka utover kampen. Vi må ha ei 4. rekke som ikke slipper inn mål, og som tar 8-10 min istid slik at de andre rekkene har mer sprut i beina. Men da må vi tørre å bruke dem nå tidlig i sesongen, og tåle at de slipper inn et mål.

  PS! Tirsdag kveld vant Lillehammer 4-3 mot Storhamar på Hamar. Lillehammer kan bli ei lei nøtt for oss i kampen om topp-4. Et meget bra lag!

 • #2
  -Klar for å stoppe Vålerenga

  Sebastian Idoff gleder seg enormt til å møte Vålerenga for første gang i hans nye hjemmearena. Torsdagens derby mot iskrigerne fra Oslo droppes i gang klokken 18.30

  http://www.lik.no/lorenskog-/nyheter.../#.WblWgshJbIU

  Billetter kan kjøpes her, nummererte plasser, men i praksis pleier det å være free seating på felt A når vi er i Lørenskog ishall https://ticketco.no/events/27336/sea..._type_id=92218

  Comment


  • #3
   Pre-match fra VIF-hockey, inkludert intervju med Thomas Olsen http://www.vif-hockey.no/2017/09/14/...te-bortematch/

   Så får vi se om lillebror Gunnarsson debuterer i kveld http://www.vif-hockey.no/2017/09/14/...pen/#more-3172

   Comment


   • #4
    Vi taper 5-4 etter å ha ledet 3-0 og 4-1. Vi kommer veldig lett til ledelse tidlig, når spesielt Ahlholm er skikkelig het på grøten. Men i det man tror at dette skal bli enkelt tar Kenneth Larsen en time-out for Lørenskog. Hva han sa vites ikke, men hjemmelaget tok fullstendig over kampen. F.eks vinner de skuddstatistikken 11-1 i 2. periode. En periode vi var fryktelig dårlig.

    Etter hvert som Lørenskog knappet inn på ledelsen, utlignet og tok ledelsen skjedde det ingenting fra trenerne. Det burde vært tatt time-out i 2. periode. Den kom ikke før kampen nesten var over. Det var først de siste fem minuttene vi klarte å sette press på Lørenskog igjen. Spesielt etter et monsterbytt av Juell, Aspehaug og Spaberg hvor sistnevnte fyrer et veldig bra skudd, men Idoff gjør en TV-redning.

    To av baklengsmålene kom mens Morten Ask satt utvist. Først etter en personlig agenda for å hevne et tidligere takling mot seg selv, så en stygg albuetakling. Vi tåler ikke dumme utvisninger, i alle fall ikke av en back når vi bare bruker fem backer.

    PS! Vår nye spiller Fabian Gunnarsson var på tribunen. Skal være klar til kampen mot Frisk søndag.

    PS! Jonas Oppøyen spilte ikke. Han skal ha skadet kneet igjen, i kampen på Gjøvik. Men denne gangen skal det ikke være alvorlig.

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1231448/

    Comment


    • #5
     Originally posted by Pondus View Post
     To av baklengsmålene kom mens Morten Ask satt utvist. Først etter en personlig agenda for å hevne et tidligere takling mot seg selv, så en stygg albuetakling. Vi tåler ikke dumme utvisninger, i alle fall ikke av en back når vi bare bruker fem backer.
     Og siden han er vår 5. back kan han ikke benkes for galskapen heller.
     Nesrene @ Twitter

     I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

     Comment

     Working...
     X