Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Vålerenga frykter konkurs - hva kan vi supportere bidra med?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Vålerenga frykter konkurs - hva kan vi supportere bidra med?

  Vi har allerede en etterhvert lang tråd om at planleggingen av Nye Jordal har startet. Og vi skal fortsette å debattere det som har med selve den nye hallen å gjøre i den tråden.

  Men det er dramatiske overskrifter og vinklinger i media disse dagene om hva konsekvensene av 2 års venting, ikke bare 1 år, kan bli for vårt kjære VIF Hockey. F.eks fra TV 2 i dag https://www.tv2.no/sport/9391570/

  VIF har søkt kommunen om økonomisk kompensasjon, men svaret (hittil) er nei. Styrelederen er klar på at klubben nå trenger kompensasjon av kommunen eller hjelp fra gode venner i næringslivet.
  – Vi sitter og vurderer de forskjellige alternativene. Hvordan vi skal gå ut til markedet og be om hjelp for å overleve,

  I Dagsavisen heter det: I mangel av hockeyhaller i Oslo er Furuset Forum eneste alternativ.

  – Vi har ikke noe annet valg enn å spille på Furuset. Manglerudhallen er ikke et alternativ, og vår lille drøm om å bruke Oslo Spektrum av og til er nærmest umulig. Den er fullbooket, sier Tor Helge Eikeland, styremedlem.

  Det er mulig å spille kamper i Spektrum. Men som det sies her er den fullbooket. Det blir nok vanskelig å få til noe der denne sesongen. Men klubben bør ikke gi opp tanken. Målet kan være at åpningskampen mot Storhamar neste sesong spilles i Spektrum, og ikke på Gjøvik. Og at man leier Spektrum til flere kamper utover sesongen.

  Men dette er uansett lenge til. Klubben blør allerede kraftig. Over 5100 tilskuere på Gjøvik-kampen må ha kommet svært godt med, men de to første kampene i Forum har bare et snitt på 630. Fortsetter det slik er jeg redd for at det skal gå veldig dårlig med økonomien.

  Som supportere er det en ting vi kan gjøre. Det er å møte opp og støtte laget. Spillerne trenger støtten for å få hjemmebanefølelsen, og klubben trenger penger i kassa. Vi vet fra før at det liten vits i å "true" folk til å gå på kamp, eller til å spille på samvittigheten. Men vi må håpe på at flere kommer på kamp og/eller at man går oftere. Det er allerede en liten mobilisering på gang på Facebook foran kampen mot Stjernen.

  Hva kan klubben ellers gjøre for å få flere på kamp? Kan Klanen bidra med noe i denne sammenheng?

 • #2
  Overblikket - med litt om sakens anledning

  http://klanen.no/Blogger/Overblikket...et-Rooolig-naa

  Comment


  • #3
   I denne kommer det frem at til uka skal det være et møte mellom Gjøvik fjellhall og VIF Hockey: -– Det er først og fremst for å evaluere kampen her mot Storhamar, men vi er selvsagt åpne for å arrangere flere kamper for Vålerenga, om de skulle ønske det... https://www.oa.no/sport/ishockey/gjo.../s/5-35-499279

   Hvis de lave publikumstallene fortsetter tror jeg klubben kanskje må legge minst en kamp til til Gjøvik. Og da er det en kamp som peker seg ut, den mot Storhamar 14. januar. Men på den tiden har Forum en kapasitet på 2000, og hvor mange kan det bli på Gjøvik på en "vanlig seriekamp", ikke en litt ekstra kamp som denne serieåpninga var?

   Comment


   • #4
    Originally posted by Pondus View Post
    Hvis de lave publikumstallene fortsetter tror jeg klubben kanskje må legge minst en kamp til til Gjøvik. Og da er det en kamp som peker seg ut, den mot Storhamar 14. januar. Men på den tiden har Forum en kapasitet på 2000, og hvor mange kan det bli på Gjøvik på en "vanlig seriekamp", ikke en litt ekstra kamp som denne serieåpninga var?
    En vanlig seriekamp, på Gjøvik, en søndag i januar. Jeg var der på serieåpningen, og kan si sikkert at en søndagskamp på Gjøvik i januar for min del ville vært helt uaktuelt, selv om både Gjøvikbanen og arrangøren hyggelig nok ønsker å se oss igjen.

    Spar det heller til sluttspillet, la den gulroten ligge.

    Som en nevnte på Twitter: Det skal en ganske god grunn og anledning til for å dra supportere ut av sin egen by. Og møter vi ikke Storhamar i sluttspillet, vel så er det toget - no pun intended - gått. Vi kan ikke pendle til Gjøvik for å redde klubben, da må man heller se på andre løsninger. Det er vanskelig nok som det er å få folk på T-banen.

    HjuldamperDuck.
    Vålerenga - Oslos stolthet

    Comment

    Working...
    X