Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Storhamar - VIF søndag 8. ok kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Storhamar - VIF søndag 8. ok kl. 1700

  Klart for en av de tøffeste bortematchene, men også der hvor det er morsomst å vinne. Regn med mætt fjøs, ca 6000 tilskuere.

  Eirik Skadsdammen har følgende hilsen: – IKKE SYND PÅ VÅLERENGA

  – Det med hallbyggingen er jo en kjedelig sak, men jeg synes ikke det er synd på Vålerenga. Ledelsen gikk ut og sa at dette blir et slags hvileår. Jeg tror ikke spillerne er enige, men det ble sagt, og det synes jeg er merkelig. Jeg har ingen sympati med Vålerenga. Kampene mot Vålerenga alltid har vært, og fortsatt er, utrolig morsomme å spille.
  – Noen lag er mer rivaler enn andre, og Storhamar-Vålerenga er et slikt eksempel. Det er historie, og henger ved. Jeg har inntrykk av at mange tilskuere prioriterer disse kampene. Det skaper engasjement og blest, og det trenger vi. Det har vært mange tette og jevne kamper i mange sesonger.

  Sil.no om kampen http://www.sil.no/2017/10/07/klassik...iktig-budskap/

  VIF har tilnærmet fullt lag. Manglet bare Fischer og Braavold sist.

  Storhamar har skader på Gustafsson og Gulliksen. Laget ser slik ut http://www.eliteprospects.com/team.php?team=181 Christian Larrivee og Joakim Jensen har hhv 19 og 13 poeng på de første ni kampene.

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

  Billetter kan kjøpes på en egen app for Storhamar (SIL billett). Inngang er nå kun hovedinngangen. Baksiden, med trappa opp til døra er stengt.

 • #2
  Fra VIF Hockey http://www.vif-hockey.no/2017/10/08/...gens-get-liga/

  Comment


  • #3
   Stene har vært ekstremt skuffende siden han kom!

   Comment


   • #4
    Storhamar går ut i hundre og setter veldig press på våre backer. 3-0 etter 14 minutter og da er kampen kjørt for vår del. Bedring å spore etterhvert da vi begynner å spille mer fysisk. Men klar og fortjent seier 5-1 til SIL.

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1237545/

    Vi har bare med seks backer til denne kampen. Braavold har som kjent ikke spilt noen kamper ennå, og på ryktebørsen heter det at han kanskje ikke kommer tilbake. En som ikke var med til Hamar var Marius Johansen som har fått veldig lite tillit hittil. På den samme børsen heter det at han ikke spiller for VIF lenger. Så får vi se om han dukker opp i en annen klubb.

    Vi hadde trengt flere backer nå, for Tallak Lyngset havnet i en durabelig fight med SILs Kodie Curran helt mot slutten. Begge fikk matchstraff, så Tallak er utestengt i alle fall mot Lørenskog torsdag. Hans andre matchstraff på bare åtte spilte kamper. Men han skal ha for å stå opp for laget når det ble hett på isen. Dermed har vi bare fem backer tilgjengelig. En som kanskje kunne ha vikariert der er Magnus Fischer, som har erfaring med å spille back. Men han sliter med vonde ribbein.

    En titt på tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/ så ser man at det blir veldig viktig med seier mot Lørenskog.

    Comment

    Working...
    X