Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Lørenskog torsdag 12. okt kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Lørenskog torsdag 12. okt kl. 1830

  Mer lokalderby enn Vålerenga mot Lørenskog i Furuset Forum finnes vel knapt. Det er bare 6 km fra "Brakka" bak Metro-senteret, over bygrensa og ned til Forum.

  Vi har en høne å plukke med Lørenskog. I 2. serierunde ledet vi 1-4 før Kenneth Larsen tok grep og laget hans responderte med å snu kampen totalt til seier 5-4.

  Vi har bare 8 poeng på 10 kamper. Lørenskog har 13 poeng på 9 kamper (hengekamp mot Oilers). Vi har vært forskånet for skader på sentrale spillere. Lørenskog hadde seks av sine beste ute en stund. Nå er Mats Trygg tilbake. Men de mangler gode spillere som Sixsmith, Larsson, Schiestel og Brekke Henriksen. Men selv om klubben nærmest var konkurs, og skyldte penger til spillere som forlot dem i våres, har de hentet seks nye utlendinger. Sistemann inn, som trolig debuterer mot oss, er russeren Slava Trukhno http://www.eliteprospects.com/player.php?player=4126

  For Vålerenga gjelder at Braavold fortsatt er uaktuell, mens Magnus Fischer har problemer med ribbein. Tallak Lyngset fikk matchstraff for Fighting på Hamar sist. Belønningen fikk han onsdag i form av tre kampers karantene. Vi har bare fem backer da Marius Johansen visstnok ikke er en del av A-laget lenger. Dette er ikke bekreftet av klubben. Johansen har fått veldig lite tillit i seriestarten og har heller ikke blitt lånt ut til samarbeidsklubben Gruner. En annen unggutt, Håkon Vaglen, har dratt hjem til Halden og skal spille for Comet i 1. div.

  Ungdomssatsingen i VIF smuldrer dermed bort. Det er bare Joachim Sommer Nielsen og Rolf Aastad som spiller fast på A-laget. Johansen, som er U-20 landslagsspiller, og Vaglen er borte. Ekberg har bare har fått noen få korte sjanser. Christensen har ikke fått noen sjanser. I stedet har klubben hentet to 22-år gamle svensker. Så kan man mene hva man vil om det. Ingen tvil om at resultater er det som teller, langsiktighet er mer vanskelig å få til.

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

 • #2
  OVERBLIKKET: ET STILLE FARVEL OG ET GENIALT VELKOMMEN

  http://klanen.no/Blogger/Overblikket...ialt-velkommen

  OVERBLIKKET: MØKKAKLUBBEN LØRENSKOG RIDER IGJEN

  http://klanen.no/Blogger/Overblikket...og-rider-igjen

  Comment


  • #3
   Steffen Søberg før Lørenskog-matchen

   https://youtu.be/VZwKnKWI9Zo

   Comment


   • #4
    5-1 til VIF.

    Axel Eidseth med sitt første mål for VIF. Andras Stene med sitt første mål etter hjemkomsten. Vegard Aspehaug med to assists, de to første poengene denne sesongen.

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1238549/

    Fra VG -
    Oppturen fortsetter for Vålerenga: – Vi har snudd trenden https://www.vg.no/sport/ishockey/nor...en/a/24162195/

    Comment


    • #5
     Rett skal være rett. Axel heter Eidstedt til etternavn.

     Comment


     • #6
      931 tilskuere. Det begynner å ligne litt.
      Og man kan se at det er laget to innganger direkte inn og øverst på den nye ståtribunen. Er muligens klar til kampen mot Sparta torsdag 19. okt.

      Comment

      Working...
      X