Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Frisk-Vålerenga søndag 15. okt kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Frisk-Vålerenga søndag 15. okt kl. 1700

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

  Tøff bortekamp mot serieleder Frisk, som bare har et tap på 11 kamper. Men de har skader på sentrale spillere som Ødegård, Nilsson, Medby og Lystad Jacobsen.

  Vi mangler Braavold, Fischer og Lyngset.

  Billetter, ståplasser M og sitteplasser N er der VIF-folket samles https://friskasker.ticketco.no/nb/e/...alerenga_elite

 • #2
  STOLT av gutta i dag! Spiller omtrent hele første periode i undertall, men viser ryggrad og smeller inn 5 mål i andre og tredje periode

  Comment


  • #3
   Fra årsverste til årsbeste i en og samme kamp! Forferdelig 1. periode hvor vi drar på oss utvisninger i et sett, inkl en 5-minutter på Ylven. Frisk vinner skudda 21-5, men leder bare 1-0 etter første. Det kan vi takke en Steffen Søberg som hadde en stor dag på jobben.

   Så snur kampen helt i 2. periode, som vi vinner 3-0. Ingen utvisninger og beinhard jobbing. Og så har vi en skikkelig sniper i Rasmus Ahlholm som setter tre pucker totalt i kampen. Siste periode forventet vi et kjør fra Frisk. Det kom aldri, og vi puttet på to ganger til og vinner dermed 5-1.

   På tabellen klatret vi opp til 5. plass. Fire lag følger et og to poeng bak oss, men jeg tror ikke vi trenger å se oss bakover. Vi skal heller jakte målsettingen om topp fire. Neste kamp er mot nettopp nr. 4, Sparta, som kommer til Forum. Vi er 10 poeng bak dem, som skal reduseres til sju poeng etter kampen torsdag.

   Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

   Alle målene http://www.tv2.no/sport/9429250/

   Den store snakkisen ble Ylven sin takling i ryggen på Alex Wall. Han gikk med stor kraft på hodet inn i vantet. 5 min + video ble det dømt. En stund etter kampen kom det opp 5+20 min game misconduct, altså ikke matchstraff, i protokollen. Men seinere i kveld meldes det at Frisk melder inn saken til Player Safety-utvalget som skal avgjøre om saken skal sendes videre til disiplinærutvalget. Jeg tror dessverre på 3-5 kamper på Ylven.

   https://www.budstikka.no/sport/ishoc.../s/5-55-556723

   Her er taklingen https://www.facebook.com/torarnebar/...3202952461645/

   Comment


   • #4
    OVERBLIKKET: DØMT TIL Å TAPE - FØDT TIL Å VINNE

    http://www.klanen.no/Blogger/Overbli...t-til-aa-vinne

    Comment


    • #5
     Merkelig at det "alltid" er Frisk som er et av lagene i situasjonene som meldes inn?!
     Stolthet, tradisjon og religion kan ikke kjøpes!

     Comment


     • #6
      Krever lang utestengelse https://www.budstikka.no/frisk-asker.../s/5-55-557089

      Comment

      Working...
      X