Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Sparta torsdag 19. okt kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Sparta torsdag 19. okt kl. 1830

  Superviktig kamp på torsdag! Klisje, joda, men viktig nå at oppturen fortsetter. Vi har klatret til 5. plass, men det er hele 10 poeng opp til Sparta på fjerde. Samtidig har vi fire lag rett bak oss på tabellen. Men vi skal se oppover, ikke bakover. Det er nå, og i de neste kampene mot Sparta (hjemme), MS (borte), Lillehammer (hjemme) og Stjernen (borte) som vil fortelle om vi skal være med i kampen om topp-4, eller om vi skal være i sumpa rundt sluttspillsplass.

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

  De siste par ukene har vi spilt meget bra på torsdags-kampen hjemme i Forum. Det virker som laget noen dager uten kamp har kunnet terpe på detaljer. Og spillerne har vist at de er spillesugne som bare det. Klarer vi å komme opp på det nivået laget har vist de kan så skal vi slå dette Sparta-laget selv om de har vist seg å være sterke. Men det er først og fremst hjemme de tar poengene.

  Vi må nok klare oss uten Martin Laumann Ylven. Han fikk ikke matchstraff etter taklingen i Askerhallen. Men Frisk meldte han inn til Player Safety som valgte å sende den inn til Disiplinærutvalget. En avgjørelse der kommer nok i løpet av onsdagen. Da er det kanskje klart for en Olsen i 1. rekka. Enten Colin Spaberg Olsen, som fikk plassen i 1. rekka til MLY i Asker. Eller de flytter opp Thomas Olsen fra 2.rekka.

 • #2
  Den nye tribunen er klar (godkjent). Skal være plass til 600. Men klubben vil vente med å ta den i bruk.

  De sier som følger: Den nye tribune vil kun bli tatt i bruk dersom tilskuertallet på Furuset Forum øker.
  Det er derfor ikke satt noen dato på når dette blir.
  Slik det er pr. dags dato, er det ikke behov for å ta disse i bruk da tilskuertallet ikke overstiger kapasiteten som er i Furuset Forum med de opprinnelige tribunene.
  --------------------

  Mandag (ja, mandag) 13. november kommer Storhamar til Forum. Da blir det stinn brakke. Kunne kanskje være en ide at klubben testet ut den nye tribunen før den tid. Så hvorfor ikke kjøre et stunt lørdag 28.10. mot Oilers, slik at ståtribunen blir fyllt opp. Halv pris for ståplass?

  Comment


  • #3
   Ylven fikk fem kamper karantene http://www.vif-hockey.no/2017/10/18/...men/#more-3314

   Comment


   • #4
    Originally posted by Pondus View Post
    Det er no skikkelig dritt at vi ikke har Ylven de neste fem kampene.

    Samtidig syns jeg det er fornuftig at farlige taklinger straffes hardt. Har sett den noen ganger, og den var ikke pen.
    En by, ett lag - ett Vålenga

    Comment


    • #5
     Originally posted by andgus View Post
     Det er no skikkelig dritt at vi ikke har Ylven de neste fem kampene.

     Samtidig syns jeg det er fornuftig at farlige taklinger straffes hardt. Har sett den noen ganger, og den var ikke pen.
     Enig. For de som ikke har sett hva det dreier seg om http://www.tv2.no/v/1239449/

     Men, en trøst for Ylven er at han er tatt ut på landslaget som skal spille 4-nasjoners i Østerrike 9.-11. nov.

     Comment


     • #6
      Fra Sparta.no - Det blir en annen kamp enn forrige gang (da Sparta gruste VIF 5-0) http://sparta.no/kamper/2017-2018/19...-forrige-gang/

      At det kan bli jevnt i kveld kan resultatene i fjor tyde på:
      20/09 Vålerenga - Sparta 2-0
      22/10 Sparta - Vålerenga 2-3 SO
      26/11 Vålerenga - Sparta 3-1
      12/01 Sparta - Vålerenga 2-3
      16/02 Vålerenga - Sparta 1-2

      Comment


      • #7
       VIFs rekker i kveld:

       Spaberg Olsen - Lindström - Ahlholm
       Aspehaug - Stene - Olsen
       Gunnarsson - Gunnarson - Oppøyen
       Aastad - Juell

       Stene spiller nok center i 4. rekka også

       Ingen Markus Ekberg eller Magnus Fischer.

       Comment


       • #8
        Vi taper til slutt 1-5 etter at det lenge var en durabelig fight om å få overtaket i kampen. Særlig i 2. periode var var vi vitne til en gnistrende god hockeykamp. Stillingen var 1-1 helt til 18 minutter ut i perioden. Det som kanskje vippet det hele over til Spartas fordel var en veldig unødvendig 10-minutters utvisning for dårlig oppførsel på Tobias Lindstrøm. Når VIF noe senere skulle spille to minutter i overtall ble det nølende uten Tobbe på plass, og vi mistet pucken over til Niklas Roest som fyrer et lurt skudd på Søberg og dermed 1-2 rett før periodeslutt. Et skudd Søberg nok tenker han burde ha tatt.

        I 3. periode jaget vi utligning, men Sparta utnyttet våre feil og økte til 1-3. I et forsøk på redusering tok vi ut keeper og spilte 6 mot 4 under en Sparta-utvisning. Men som vanlig blir det mål i mot, og de fikk også et femte mål helt til til slutt. Det var noen av våre juniorer som feilet ved de siste målene, men kampen var tapt og de får legge det bak seg.

        Sparta vinner fordi de har fullt lag, og mange gode spillere. Og de har en meget god keeper i Ward. Vi spilte med bare fem backer og 11 forwards. Og vi bruker våre beste spillere veldig mye, mens de yngste som Aastad, Aspehaug og Spaberg spiller lite. Skal vi matche lag som Sparta må vi ha fullt lag. Da sier det seg selv at matchstraffer fra nå av må være bannlyst. På tribunen satt Ylven og Tallak (og Myrvold). Vi skulle hatt dem på isen....

        PS! Tallak er klar mot Manglerud (som tapte for Kongsvinger tirsdag). Måtte ta det med ro noen dager etter fighten på Hamar forrige søndag, men alt er vel nå.

        Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

        Alle målene http://www.tv2.no/v/1240422/

        Comment


        • #9
         Det var 1031 tilskuere på kampen, og god stemning så lenge vi var med i kampen. Det er første gang vi har over 1000 tilskuere på en seriekamp (dette var den 12. hjemmekampen i Forum siden januar). Publikumsrekorden for VIF i Forum er fra 5. kvartfinale mot Frisk sist sesong. Da var det fullt, dvs 1450 tilskuere.

         Den nye ståtribunen sto der klar, men ubrukt. Tipper den blir tatt i bruk mot Oilers lørdag 28. okt.

         Comment

         Working...
         X