Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Manglerud - Vålerenga søn 22. oktober kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Manglerud - Vålerenga søn 22. oktober kl. 1700

  Mot MS er Tallak Lyngset tilbake slik at vi kan spille med seks backer.

  Tabellen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/ Vi er som du ser bare et poeng foran MS.

  MS-trenerne om kampen http://www.mshockey.no/artikkel/3156/Trenerhj%C3%B8rnet

 • #2
  Regelspørsmål er alltid morsomt. Som du leser i trenerhjørnet til MS mener de at alle var enige om at Kongsvingers 3-3 mål med bare tre sekunder igjen skulle vært annullert for offside i målgården. Bedøm selv, etter 1:30 i denne videoen http://www.tv2.no/v/1240423/

  Legg merke til at det er ingen protester fra MS-spillerne, selv om seieren ryker tre sekunder før slutt (Kongsvinger vant 4-3 etter sudden.

  Regel 95.3 sier.. -iii. Hvis en angripende spiller befinner seg i målfeltet i det øyeblikket pucken krysser mållinjen og han på ingen måte påvirker målvaktens evne til å gjøre en redning, skal målet godkjennes.

  Dermed er denne skåringen helt OK i mine øyne, hva mener du?

  Comment


  • #3
   Originally posted by Pondus View Post
   Regel 95.3 sier.. -iii. Hvis en angripende spiller befinner seg i målfeltet i det øyeblikket pucken krysser mållinjen og han på ingen måte påvirker målvaktens evne til å gjøre en redning, skal målet godkjennes.
   Enig med deg. Keeper er totalt utspilt, og har ikke kontroll på hvor pucken er, og sånn sett tenker jeg at din tolkning er helt innafor! Viktig kamp i dag. Det er tett bak toppen, og når Stjernen vant mot Stavanger i går er det ekstra viktig at vi klarer å vinne mot M/S i dag!
   Nerver!
   En by, ett lag - ett Vålenga

   Comment


   • #4
    På Manglerud var vi vitne til en jevn kamp fra start og egentlig helt til det var igjen 12 minutter. MS åpnet skåringsballet tidlig i 1.periode, men vi utlignet, tok ledelsen og økte ledelsen tidlig i 3. periode til 1-3. Da sto klokka på 42:44, og man skulle tro det ville være mulig å ri på den ledelsen kampen ut. Det gikk noen minutter til uten at MS klarte skape noe, men så kom deres nye amerikaner Coatta fri og fra litt på skrått skyter han et lurt skudd som Søberg prøver å ta med snappen, men pucken fyker i mål. Denne burde Søberg absolutt ha tatt. Tiden var da 48:36.

    Klart at MS får blod på tann etter dette, og så skjer det som ikke skal skje. Vi spiller allerede med få folk, bare fem backer etter at Ask ga seg etter 1. periode. I en så viktig del av kampen er det helt utilgivelig av backen Axel Eidstedt å takle en MS-spiller i ryggen, slik at Axel får 2+10 min og i realiteten er ferdig med kampen. At MS utligner i det påfølgende overtallspillet er typisk. VIF ser ferdige ut selv om det fortsatt sto 3-3 på tavla. Ingen tro på poeng lenger. Når så Rasmus Juell fra midt på banen vinker at han vil bytte og Vegard Aspehaug hopper på isen og tar i mot en pasning er vi for mange på isen. Juniorfeil og utvisning. Da måtte den siste spikeren komme fra et meget bra MS-lag som tar ledelsen 4-3 på tiden 57:10. Kampen ender 6-3...

    Før kampen var det klart at Jonas Oppøyen ikke skulle spille pga kneet som krangler. Må ta det rolig ei uke ble sagt, det betyr minst tre kamper til. Jonas har vært god i de kampene han har spilt, og utgjør en stor forskjell når han er med. Når vi da også mangler Laumann Ylven så er vi klart svekket fremover. I dag forlot Morten Ask banen i 1. periode og her skal det være snakk om lysken. En ekkel skade å ha for en hockeyspiller. Vi får håpe han snart er tilbake. At vi mangler tre av våre absolutt beste spillere merkes veldig.

    En tøff uke foran oss med Lillehammer hjemme tirsdag, Stjernen borte torsdag og Oilers hjemme lørdag. En titt på tabellen forteller at vi trenger poeng denne uka, ellers havner vi under sluttspillstreken igjen http://www.flashscore.com/hockey/nor...aen/standings/

    Brede om kampen https://www.facebook.com/VIFHockey/v...type=2&theater

    Alle målene http://www.tv2.no/v/1241062/

    Comment


    • #5
     For meg ser det litt ut som de blir slitne utover kampen. Med så lite spillere tilgjengelig, samtidig tette kamper, så håper jeg de er såpass profesjonelle at de ikke kjører gutta for hardt på trening. Da er det bedre å terpe på ting som ikke fungerer, undertall og overtall.
     Det er greit at det skal trenes, men man bør også få tid til å hente seg inn igjen.

     Comment

     Working...
     X