Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd VIF - Kongsvinger torsdag 7.12. kl 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd VIF - Kongsvinger torsdag 7.12. kl 1830

  Vi har nå seks seire på rad, og har tatt kraftig innpå de fire topp-lagene (med unntak for serieleder Storhamar som bare vinner og vinner).

  Kongsvinger var på Hamar tirsdag, og tapte 7-0. Men de er ikke til å kimse av. Har 18 poeng og er sju poeng bak sluttspillplass. Men slik VIF har fremstått i det siste så skal alle poengene bli igjen i Forum. Vi stiller opp til kamp hver gang, ingen slipper seg ned. Det kan være godt trenerarbeid og coaching, eller det kan være en veldig god lagmoral. Jeg tror på en kombinasjon.

  Vi har spilt med bare fem backer de siste par kamper. Han ene, Joachim Sommer Nielsen, har reist til U-20 VM. Bra da at Emil Hybertsen har fått mer istid. Men bare fire backer er ikke bra. Under kampen mot Stavanger sa sidekommentator Geir Hoff at Tallak og Brede ikke var så langt unna å være tilbake fra skade. Får vi med en av dem er mye gjort. Men ellers lurer jeg på om ikke Magnus Fischer kunne vikariere på backen. Han har spilt back tidligere i karrieren.

  En spiller som har vært fantastisk god denne høsten er Rasmus Ahlholm. Han har utrolige 8 mål og 8 assists på de 10 siste kampene. Jeg vet ikke om noen VIF-spillere har gjort 18 poeng på 10 kamper. I så fall, hvem kunne det være?

  Tabellen, hvor VIF og Oilers bare har 25 kamper mens alle de andre har 26 kamper:

  Storhamar 65
  Sparta 54
  Lillehammer 50
  Frisk 49
  VIF 40
  Oilers 32

  https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

 • #2
  Brede melder seg selv klar til kampen mot Konsvinger, i denne Hockey-TV på VG + hvor han er gjest. Hockeyspesial: Vålerenga i superform og har Storhamar avgjort gullet?

  https://www.vgtv.no/video/150375/hoc...keysending0512

  Comment


  • #3
   Fra VIF Hockey:

   Med flere backer ute, måtte Anders Braavold mer eller mindre bare kaste seg ut på isen igjen en god stund før planlagt. Det har gått bra, og 23-åringen har kun gått seirende av isen siden han kom tilbake.
   I morgen tar gutta i mot Kongsvinger IL Knights Elite i Furuset Forum. Vålerenga har vunnet seks kamper på rad, og nå skal de jakte den sjuende i rekka. Med kun fem backer i troppen de siste matchene, har det blitt mye istid de som er igjen. I dag kom det en god nyhet - kaptein, Brede Csiszar har planer om å prøve seg i kamp igjen i morgen.

   Anders Braavold https://www.youtube.com/watch?v=4BOh...ature=youtu.be

   Comment


   • #4
    Laget er klart. Brede er med då vi har fem backer: Brede, Øksnes, Braavold, Eidstedt og Hybertsen. Fremover er rekkene som vanlig, men Tom Andre Christensen gjør sesongdebut slik at vi har 12 forwards.

    Comment


    • #5
     Kongsvinger har satt inn sin gigantkeeper på 198 cm, Ole Nilsen, ja han er norsk😀 Da får de plass til sju av sine åtte importer. Mangler bare backen Ozols. De har et par giftige rekker her, så vi må ikke ta lett på oppgaven. Men det gjør vi ikke! Tips: 5-1.

     Comment


     • #6
      Originally posted by Pondus View Post
      Kongsvinger har satt inn sin gigantkeeper på 198 cm, Ole Nilsen, ja han er norsk😀 Da får de plass til sju av sine åtte importer. Mangler bare backen Ozols. De har et par giftige rekker her, så vi må ikke ta lett på oppgaven. Men det gjør vi ikke! Tips: 5-1.
      Sju av sine åtte utespillende importer for å være presis. Nr ni er keeper Jesper Ekeberg, men han er da på tribunen. De har nemlig fått tak i en norsk keeper til, en med flere sesonger i VIF som junior, Dennis Tschudi.

      Comment


      • #7
       Her får du en masse fakta som viser hvor bra det står til med Vålerenga Hockey for tiden, selv om vi har fire sentrale spillere ute med skader http://www.klanen.no/Nyheter/Kampdag...erenga-speller

       Overblikket før Kongsvinger http://klanen.no/Blogger/Overblikket...er-Kongsvinger

       Comment


       • #8
        Jevnt i starten, og Kongsvinger tar ledelsen. Men vi vinner enkelt hele 7-1. Et par lekre skåringer fra 1. rekka, men vi skal ikke ta helt av her for KIL hadde satt Ole Nilsen i mål, og han gjorde fem tabber!

        Ahlholm med tre mål og to assists, er nå nr 2 i poengligaen. Har hele 21 mål, fem flere enn de neste på lista https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

        Lillehammer tapte i kveld for Sparta. Sparta kommer til Forum søndag. Frisk vant enkelt mot Stjernen.
        Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Bare ni poeng opp til 3. plassen som innehas av Frisk. Og vi har en kamp mindre spilt. Og nettopp Frisk møter vi to ganger i romjula. Tredjeplass før nyttår ?

        Målene mot Kongsvinger http://www.tv2.no/v/1265145/

        Comment

        Working...
        X