Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Frisk torsdag 28. desember kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Frisk torsdag 28. desember kl. 1830

  Dette kommer til å bli en storkamp! Vi møter et meget bra Frisk Asker-lag. Begge lag er tilnærmet skadefrie. Vi mangler Andreas Stene og Tallak Lyngset (Tallak kan være tilbake mot Frisk). Frisk mangler bare Viktor Granholm.

  Niklas Dahlberg regnes av mange som ligaens beste keeper. Men han hadde en periode i høst hvor han var skikkelig dårlig og hadde en redningsprosent på litt over 80. Men han har nå slippet inn seks mål på siste sju kamper. Vår egen Steffen Søberg har vært bunnsolid siden tidlig november, og har redningsprosent på 93 de siste 15 kampene. Det blir en gedigen keeperduell dette.

  Frisk har fått tilbake Vinni Saponari, som gjorde 51 poeng sist sesong. Og de har andre gode spillere som Gary Nunn, Anders Bastiansen, Fredrik Lystad Jakobsen, Henrik Ødegaard, Nick Pageau og Oskar Nilsson.

  VIF fikk tilbake Martin Laumann Ylven fra skade, og satte han rett inn i 1. rekka mot MS torsdag slik at Thomas Olsen ble skjøvet ned til 2. rekka med Gunnarsson og Oppøyen. Det fungerte ikke veldig godt og Olsen var tilbake i 1. rekka før 3. periode. Spent på hvordan de komponerer rekkene. Jeg synes de godt kan fortsette med Olsen i 1. rekka. Jeg tror ei andrerekke med Ylven, Gunnarsson og Oppøyen kan bli veldig bra.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  PS! Jeg tror det kan bli stinn brakke. Det er bare 100 billetter igjen på Felt A, bortesupport. Felt B, C og D er utsolgt, men det kan bli frigjort billetter nærmere kampen. På klansfeltet, felt E, er det også bare 100 billetter igjen. Det har ikke skjedd før at så mange har forhåndsskjøpt til dette feltet. Og ståplassene, felt H, er også åpnet for salg.

 • #2
  Originally posted by Pondus View Post
  Og ståplassene, felt H, er også åpnet for salg.
  Felt H er ett av tre ståplass-felt på den nye tribunen. Såvidt jeg kan se er det ingen mulighet til å se antall kjøpte/ledige billetter på dette feltet... Det vil i praksis si at man ikke kan spekulere i ledige billetter i døra, men bør kjøpe på forhånd.

  Jeg tror det blir fullt, men det er viktig å ikke skremme bort folk også.
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Originally posted by Nesrene View Post
   Felt H er ett av tre ståplass-felt på den nye tribunen. Såvidt jeg kan se er det ingen mulighet til å se antall kjøpte/ledige billetter på dette feltet... Det vil i praksis si at man ikke kan spekulere i ledige billetter i døra, men bør kjøpe på forhånd.

   Jeg tror det blir fullt, men det er viktig å ikke skremme bort folk også.
   På FB skriver EspenB: Lurer på om de har tillatelse til å selge ut ståtribben nå eller om det fortsatt er tak på 200. Håper de kan fylle den.

   På salkartet er det bare felt H på ståtribunen som er åpnet for salg. Da kan det stemme det EspenB skriver. Og som du skriver er det ikke mulig å vite hvor mange plasser som er ledig. Skal prøve å finne ut om det bare er 200 plasser på tribunen som helhet.

   På felt A bortesupport er 70 plasser som normalt selges i døra nå åpnet for nettsalg, og det er nå totalt ca 100 ledige plasser på feltet.

   På klansfeltet, felt E, er det nå bare 70 plasser igjen.

   Comment


   • #4
    Det er nå 20 sitteplasser igjen. Hvordan det er med ståtribunen er umulig å vite. Vi får bare håpe det er lov å ha 600 der og at alle plassene brukes.

    -Nå er det tid for et av GET-ligaens høydepunkter http://www.vif-hockey.no/2017/12/27/...g-askerhallen/

    Martin Laumann Ylven https://www.facebook.com/VIFHockey/v...8940203495065/

    Comment


    • #5
     Fra Frisk.no http://www.friskasker.no/hockey/sist...n-dobbeltmote/

     Comment


     • #6
      Det skal være lagt ut 400 billetter til ståtribunen.

      Comment


      • #7
       Laget er klart. Thomas Olsen fortsetter sammen med Tobbe og Ahlholm. Ylven med Filip G. og Oppøyen. Bra! Tallak er tilbake! Meget sterkt lag vi stiller med i kveld.

       Comment


       • #8
        For en kveld i Furuset Forum! Sesongens klart beste kamp. Mest dramatisk også, og vanvittig spennende. Og da er det bare ekstra morsomt med publikumsrekord, 1763 tilskuere. Dvs ca 300 på ståtribunen.

        Etter at Frisk åpner kampen best og får sin 0-1 skåring tenkte jeg dette skulle bli vanskelig. De er farlig på overganger og keeper Dahlberg så veldig solid ut. Men så varter Vålerenga opp med en andre og tredje periode hvor det oser enorm vinnervilje av laget. Vi vinner faktisk skuddstatistikken hele 45-28.

        En faktor er at vi har fullt lag, og går på fire rekker helt ut i 3. periode. Vi har også sju backer som rullerer. Med fire rekker, og veldig bra trøkk i 2. rekka, kommer 1. rekka ut i hundre i hvert bytt i stedet for at de spiller for mye og dermed går ned i tempo. Vi ser det i slutten av 3. periode at de orker å sette et vanvittig press på Frisk. Og det lønte seg å beholde Thomas Olsen i 1. rekka. Han skårer vinnermålet og har en assist til Ahlholms 2-1 mål. Mens det er Ahlholm som finner Olsen på vinnermålet.

        Alle målene http://www.tv2.no/v/1273983/

        Mens spillerne kjemper som løver mot slutten så mister dommerne oversikten, og det koker i toppen på alle. Vi har en situasjon fire min før slutt hvor Lindström er på siden av mål og vil komme seg inn foran Dahlberg samtidig som pucken blir spilt opp til Brede for skudd fra blå. Da tar rutinerte Bastiansen og krysstakler Lindström inn på keeper slik at han er ute av spill i det Brede smeller pucken i åpent mål. Dommer mener det er offside i målgården, men det er feil da det er forsvarende spiller som lager denne situasjonen. Så får Cocozza tidenes billigste utvisning på seg, med bare 2:20 igjen på klokka. Han screener Fabian Gunnarsson men det er milevis fra å være en interference. Så i sudden får Frisk for å ha for mange spillere på isen. Den er også veldig streng, men jeg er litt usikker på hva dommerne tar det fra. Det var norges mest rutinerte linjedommer, Pål Garsjø, som tok den, så vi får tro det var riktig. Vi ser den ikke på Sumo.

        Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

        Comment


        • #9
         Tobias Lindström https://www.youtube.com/watch?v=STXN...ature=youtu.be

         Comment


         • #10
          Sune Bergmann om kampen, og dommerne.. http://www.friskasker.no/hockey/sist...ningene-odela/

          Comment

          Working...
          X