Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Lørenskog torsdag 18. jan kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Lørenskog torsdag 18. jan kl. 1830

  Vi møter Lørenskog som vil krige hardt om poengene. De kjemper for å nå sluttspil. De er likt på poeng med Stjernen på hhv 8. plass og 9. plass.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  For vår del har vi fått Oilers bare et bak oss. De vant 4-1 borte mot Sparta.

  At vi trolig blir nr. 5 eller nr 6. spiller ikke så stor rolle. Når lag nr. 3 på tabellen skal velge er allerede MS og Lørenskog, evt Stjernen, tatt av de to topplagene. Lag nr. 3 velger blant Oilers eller Vålerenga. Ingen kommer til å velge Oilers før Vålerenga. Da slipper men to-tre reiser til Stavanger, og man slipper å møte et lag som trolig bare blir bedre og bedre, med tanke på at de skal ha inn to-tre ny spillere.

 • #2
  Det å tape denne kampen er en skandale. Jeg har ikke sett et så dårlig lag som Lørenskog på mange år, inkludert Kongsvinger tidligere år.
  De hadde ingen pondus, og hadde vel 11 skudd på mål etter 50 minutter.
  Så slipper vi inn mål som er selvmål, pucken ser ut til å gå via skøytene til Gunnarson og mellom beina til Søberg.
  Deretter blir det en dårlig takling og nye 2-minutter hvor Lørenskog får satt opp et spill og en bra avslutning.

  SD og straffe er bingo, men vi burde vunnet i SD.

  Det jeg reagerer mest på, er Roy sin sjonglering og roting i rekkene. Nå var Ahlholm, Olsen og Gunnarson sammen. Helt tydelig at dette ikke fungerte. Lindstrøm, Ylven og Mattson fungerte jo ikke i det hele tatt.
  På tide at Roy tar seg en titt i speilet og lar førsterekka iallefall inneha Lindstrøm og Ahlholm.
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment


  • #3
   Mange spillere som ikke er i form om dagen.Vi trenger drøssevis av sjanser for å sette en pinne.Skauen blir desperate etter at de får 1-2,å syntes de fortjener utligningen.
   Alt i alt syntes jeg "prosjekt-Roy" er en skuffelse!

   Comment


   • #4
    Med 9 mann skadet, da vant vi i hvert fall hockeykamper. Finn tilbake til de rekkene man hadde da. Setter man bare 1 eller 2 pucker i hver kamp, da vinner man sjelden hockeykamper.

    Comment


    • #5
     Det skal jo ikke være mulig å tape en slik kamp når man leder 2-0 ca tre min før slutt og motstander knapt har skudd på mål før da. Men Kenneth Larsen tar en time-out, med fire minutter igjen, og så får vi først Eidstedt feilaktig utvist og dem skårer når han kommer inn. Så tar Jonas Oppøyen en veldig dårlig utvisning og dermed får dem 2-2 etter at stortalentet Sebastian Johansen (20) passer til målet og senere samme mann setter en lekker straffe i straffekonken. Han satte en enda lekrere straffe i det første forsøket.

     Dette kan bli en lang og uinteressant periode fram til sluttspillet som begynner tidlig i mars. Etter at Simon Mattsson kom inn har de rotet noe fryktelig med rekkene. Å splitte Lindström og Ahlholm er spesielt, for å si det mildt. At Tobbe spilte med Mattsson og Ylven var kanskje et forsøk på å få dem i gang? Mens Ahlholm bare har tre poeng på de siste fem kampene, ingen mål. Å begynne å kåle med rekkene nå kan gi en lengre måltørke, og flere usikre spillere. Men samtidig er det skuffende hvor lite Mattsson og Ylven får til, så det må kanskje tas noen grep.

     Vi skal faktisk passe oss litt for å ramle ned fra 5. plass til 7. plass. Oilers er bare to poeng bak oss, og har en kamp mindre spilt. Og formlaget MS, har vunnet fire av de fem siste, er bare sju poeng bak oss. Men, om vi møter Frisk, Sparta eller Lillehammer i kvartfinalen går ut på det samme, for favoritter vil vi uansett ikke være. Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

     Alle målene http://www.tv2.no/v/1285560/

     Espen Knutsen https://www.youtube.com/watch?v=qcyE...ature=youtu.be

     Comment

     Working...
     X