Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Sluttspillet 2018

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  -Spiller første hjemmekamp i kvarten på lørdag http://www.vif-hockey.no/2018/02/28/...-kvartfinalen/ Billetter i salg fra torsdag kl. 0900.

  VårtOslo har trua: https://www.vartoslo.no/sluttspillet...-kvartfinalen/

  Comment


  • #17
   Lokalavisa på Lillehammer tipper:

   Lillehammer – Vålerenga

   Få – om noen – ble overrasket over at L.I.K. valgte Vålerenga over Stavanger i kvartfinalen. Kort reisevei for både lag og supportere var tungtveiende. Lillehammer har hatt et godt tak på iskrigerne fra Oslo øst denne sesongen, og står med fire seire på fem kamper. Likevel har flere av kampene vært jevne, spesielt i Kristins Hall.

   Begge lag går inn i sluttspillet med god selvtillit, L.I.K. var ligaens beste lag de siste fem kampene, Vålerenga ligaens tredje beste lag i samme periode. VIF forsterket også en tynn backbesetning med landslagsback Stefan Espeland før OL-pausen, og kommer til å bli en lei nøtt å knekke for L.I.K. Lillehammers unggutter har fått et år ekstra på baken, de høstet god erfaring i et bra sluttspill forrige sesong, og er mer vant til å spille i betydningsfulle kamper. Får Vålerenga kampene inn i sitt fysiske spor, kommer de til å bli tøffe å slå, men L.I.K. har en spisskompetanse få i eliteserien matcher. Fire mann scoret 20 mål eller flere i grunnserien, og kommer nordamerikanerne i dytten vil Lillehammer bli tøffe å hanskes med både for Vålerenga og andre potensielle motstandere i sluttspillet. Men Lillehammer skal få sin fulle byrde med å slå Vålerenga i denne sluttspillsserien.

   GDs tips: 4–3 i kamper.

   Comment


   • #18
    Vært en stor fordel å fått litt disiplin i laget.Flott med temperatur,å det skal det være i sluttspillet,men man vinner ikke slike kamper med så mange minutter!

    Comment

    Working...
    X