Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Oilers-Vålerenga tirsdag 6. februar kl. 1900 (TV-kamp)

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Oilers-Vålerenga tirsdag 6. februar kl. 1900 (TV-kamp)

  Tredje siste seriekamp er altså borte mot Oilers. Et Oilers som har kommet seg betraktelig den senere tid. Et Oilers som ligger på 5. plass, tre poeng foran VIF. For at vi skal ta tilbake 5. plassen må vi ha tre poeng. Da vil vi være foran Oilers på innbyrdes, og med god sjanse til å beholde 5. plassen da de to siste kampene er hjemme mot Lørenskog og Kongsvinger.

  Oilers har fått tilbake gode Mathias Trettenes, OL-spiller, fra Tyskland og han skal være klar til kamp mot VIF. De har også signert Brock Trotter som har en bra CV. Men det som ikke står på CVen er masse tull og bråk. Bl.a fyllekjøring under en golf-turnering for laget han skulle spille for i Tyskland nå i høst. Så UDI har holdt igjen arbeidstillatelsen i flere uker... sånn kan det gå.

  VIF håper at Stefan Espeland skal kunne spille. Da har vi åtte backer å velge i. Er redd det er vår gode junior-back Joachim Sommer Nielsen som må vike, evt kan det også være Anders Braavold som må bli hjemme. Forover mangler vi Thomas Olsen, Rasmus Juell og kanskje også Fabian Gunnarsson.

  Kampen går på TV 2 Sportskanalen fra kl. 1850.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Oilers.no om kampen https://www.oilers.no/nyheter/siste-for-ol-pausen/

  PS! Om vi taper i Stavanger vil vi ende på 6. plass bare vi slår Lørenskog og Kongsvinger etter OL-pausen. Da kan ikke Manglerud ta oss igjen da de er seks poeng bak når lagene har tre kamper igjen.

 • #2
  Høydramatisk kamp for dem som fikk den med seg live eller på Sportskanalen.

  Vi vinner 7-6 på straffer, og den siste og avgjørende straffa ble satt inn av Stefan Espeland!!!

  Alle målene https://www.tv2.no/v/1296822/

  Men kampen ble skjemmet av en idiottakling som rammet hodet til Oppøyen. Selvsagt snakker vi om storsjarmøren Josh Soares som fikk seks kampers karantene for denne https://www.tv2.no/sport/9662769/

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
  Etter at MS tapte for Sparta så er vi nå sikret minst 6.plass. Men ift til 5. plassen ble to poeng med hjem fra Stavanger dessverre kanskje et poeng for lite. For nå kan vi ikke avgjøre selv, vi er avhengig av hjelp. Hvis vi tar seks poeng i de to siste kampene så må Oilers tape poeng mot Lørenskog eller Sparta. Det kan skje.

  PS! To siste serierunder https://www.flashscore.com/hockey/no...gaen/fixtures/

  Comment

  Working...
  X