Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga-Kongsvinger søndag 25. feb kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga-Kongsvinger søndag 25. feb kl. 1700

  To kamper igjen av seriespillet. Begge er hjemme. Og vi starter med Kongsvinger, før vi møter et Lørenskog-lag på tirsdag som er desperate på poeng for å sikre sluttspillsplass.

  Stefan Espeland spiller sin første hjemmekamp for VIF etter at han kom tilbake rett før OL, og rakk å være med på borteseier mot Oilers før han dro avgårde med landslaget. Rasmus Juell er tilbake etter skade https://www.facebook.com/VIFHockey/v...5425290179889/

  For VIF gjelder at med fem poeng på de to siste kampene så er vi garantert på 5. plass. Men det kan være at vi ikke trenger fem poeng da Oilers har en vanskelig kamp mot Sparta på tirsdag. Uansett spiller det nok ikke så stor rolle om vi blir nr. 5 eller nr. 6 i forhold til sluttspillet. Vi møter ganske sikkert Lillehammer i kvartfinalen. Første kamp er borte på torsdag og så blir første hjemmekamp på lørdag. Se også tråden om "Sluttspillet 2018"

  Tre kamper er spilt lørdag, og topp-4 er nå avklart med bare en serierunde igjen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

 • #2
  Originally posted by Pondus View Post
  For VIF gjelder at med fem poeng på de to siste kampene så er vi garantert på 5. plass. Men det kan være at vi ikke trenger fem poeng da Oilers har en vanskelig kamp mot Sparta på tirsdag.
  Vi må ta seks poeng, mot Kongsvinger og Lørenskog. Og Stjernen må ta tre mot MS.

  Inntreffer det havner Lørenskog på kvalik
  Nesrene @ Twitter

  I'm an occational drinker, the kind of guy who goes out for a beer and wakes up in Singapore with a full beard.

  Comment


  • #3
   Laget er klart. Søberg spiller ikke. Regner med at det bare er for at Olofsson skal få prøvd seg litt før sluttspillet.

   Med Espeland på plass har vi åtte backer i stallen. Sommer Nielsen får lide, og er ikke med i dag. Han spilte juniorkamp i går.

   Rekkene:

   Ylven - Lindström - Ahlholm
   Juell - Stene - Mattsson
   Oppøyen -Gunnarsson - Gunnarsson
   Spaberg Olsen - Fischer - Aspehaug

   Comment


   • #4
    Vi vinner komfortabelt 6-2, foran 847 tilskuere.

    Alle målene https://www.tv2.no/v/1305786/

    Allikevel mye positivt å ta med seg:
    -Laget er så og si skadefrie, mangler bare Thomas Olsen. Bruker alle sju backene, og alle 12 forwards
    -Har trent hardt og godt, og skal få igjen for det allerede fra første kamp i kvartfinalen torsdag
    -Nykomponert 2. rekke fungerer med en gang. To skåringer fra Mattsson og en fra Juell. Vi trenger at flere enn førsterekka melder seg på. Veldig bra spill av Mattsson i dag.
    -Førsterekka fungerer også. Skåring og to assists fra Tobbe, mål og assist fra Ahlholm.

    Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

    Vi trenger to poeng mot Lørenskog tirsdag for å være sikre på 5. plassen foran Oilers. Men heller ikke sikkert at Oilers tar poeng hjemme mot Sparta, så det kan hende vi berger 5. plassen selv med null poeng. Samtidig vil tre poeng mot Lørenskog kunne sende Lørenskog ned til kvalikk for å overleve i GET. De kjemper en kamp mot Stjernen, hvor de har to poengs forsprang og er også bedre på innbyrdes. Så for Lørenskog vil et poeng mot oss være nok. Kan bli en bra kamp tirsdag.

    PS! Valg av motstander i sluttspillet vil skje på Sportskanalen etter kampen Lillehammer-Storhamar, ca kl. 2140 tirsdag. Da vil nok Lillehammer velge oss uansett hvordan kampene går på tirsdag.

    Comment

    Working...
    X