Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Frisk Asker - Vålerenga søndag 16. sept kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Frisk Asker - Vålerenga søndag 16. sept kl. 1700

  En vanskelig bortekamp mot Frisk. Frisk gikk på ei mine da de tapte hjemme etter straffer mot Ringerike sist lørdag. Men nå torsdag kveld vant de 2-5 borte mot Lillehammer. Men Lillehammer er ganske så dårlige i år.

  For Frisk gjelder: Ved siden av Vålerenga er Frisk laget som har forsterket mest, og kanskje best. Nykommerne Patrick Andre Bowim, Christian Kåsastul og Mats Frøshaug er toppspillere i norsk sammenheng. De er også fire nye nord-amerikanere som det er store forventninger til. Shawn Szydlowwski blir en mann å se opp for. Han vant poengligaen i East Coast Hockey League, den ligaen de fleste nord-amerikanere i GET-ligaen kommer i fra. Laget har også bytter trener. Sune Bergmann som var trener i ni sesonger er byttet ut mot Scott Hillman, som er en ung canadier som ikke har trent noe lag siden han i 2016 fikk sparken i sin forrige klubb. Det er nettopp trenerskiftet som er det største usikkerhetsmomentet i Asker-klubben.

  For VIF er det skadefritt lag. Intet nytt vedr Morten Ask, men han trener med laget. Det viser det siste de har lagt ut på Instagram. Vi hadde trengt Morten slik at vi fikk ei 4. rekke som kan brukes gjennom hele kampen. Den kan i så fall bestå av Ask, Spaberg Olsen og Petter Grønstad.

  PS! Billettinfo fra Frisk http://www.friskasker.no/hockey/billetter/ Ståplass-billetter for bortesupportere kjøpes ved inngang I som er rett vårt felt. Vil man ha sitteplass, f.eks på feltet inntil våre ståplasser må man installere en App.

 • #2
  Kjedelig at tabellen blir å halte gjennom hele sesongen pga at det bare er ni lag. Vi var laget som sto over runden på torsdag. Alle de andre lagene har avgitt et eller flere poeng. Vi har tre tøffe kamper på rad nå. Frisk søndag, Sparta hjemme tirsdag og Storhamar torsdag. Sparta tapte på straffer hjemme mot Llllehammrer lørdag, mens Storhamar tapte hjemme for Oilers tirsdag. Oilers tapte hjemme på straffer mot MS torsdag. Hviis vi vil være med i toppen bør vi ha minst seks poeng på disse tre kampene. Frisk Asker bør og kan bli vår største rival ved siden av Storhamar. Frisk får en helt ny arena med plass til 3500-3900 tilskuere (ikke helt avklart). Den skal stå klar i 2021. Den gamle Askerhallen skal rehabiliteres, slik ar Frisk disponerer to moderne ishaller. Med flere folk på kampene både i Oslo og i Asker kan disse lokaloppgjørene bli noe ekstra. Slik som her https://l.facebook.com/l.php?u=https...LaGRmhTGiT&s=1

  Comment


  • #3
   Storhamar på torsdag er bortekamp.

   Comment


   • #4
    Morten Ask er med! og som jeg håpet danner han 4. rekke med Spaberg og Grønstad. Men Mats Trygg er ikke med. Joachim Sommer Nielsen danner derfor backpar sammen med Strøm https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=16.09.2018

    Comment


    • #5
     Frisk mangler keeper Dahlberg (brukket finger). En keeper som pleier å være veldig god mot oss. Da vil 2. keeper Ole Morten Furseth stå. Og han er langt fra samme klasse. Klar fordel for oss.

     Comment


     • #6
      Vi vinner 1-2! Kampen startet dårlig for vår del. Lite stemte og Frisk var mer på hugget. Ingen fordel å ha hatt spillefri en hel uke. Bedre å spille 2-3 kamper i uka. Frisk tar ledelsen tidlig i 2. periode etter en forferdelig klønete opptreden av Brede som klarer å felle en ryggende Espeland. Du ser det i videoen.

      Fra midtveis i 2. periode overtar vi spillet og klarer å komme til flere sjanser. Vi utligner to min ut i 3. periode. Martin Røymark slår en flott pasning inn foran mål. Der venter Andreas Stene, som enkelt setter pucken i mål bak en utspilt Furseth. 10 min før slutt kommer vi på en fin overgang. Stene finner Colin Spaberg Olsen som avslutter iskaldt. Vi klarer å spille på resultatet og en veldig god Steffen Søberg tar det som kommer.

      Brede bør kjøpe tre kakestykker i morgen og gi til Søberg, Stene og Spaberg Olsen som reddet dagen for han. Han må ta all skyld for Frisk sitt mål. Og han kunne ha ødelagt kampen for oss med sin utvisning åtte minutter før slutt. Helt uforstyrret klarer han å flytte målet vårt mens spillet pågikk i rundvant. Så veldig merkelig ut.

      Mest positivt var keeperspillet til Søberg og at vi fikk i gang 4. rekka hvor Morten Ask gjorde mye bra. Colin Spaberg Olsen har tatt store steg. Han har vært med lenge, men er bare 21 år (blir 22 på torsdag). Fin skåring og får også tillit helt mot slutten med plass i 1. rekka i stedet for Ahlholm. Andreas Stene og Martin Røymark var også gode.

      Dessverre ser ikke 1. rekka bra ut. Spesielt er Ahlholm svak. Får lite til. Ylven er heller ikke på topp. Tobbe står uten poeng. Kan Colin være mannen som kan få litt energi i den rekka? Kan også prøve med Martin Røymark i stedet for Ahlholm, men da svekkes 2. rekka.

      Her er målene https://sumo.tv2.no/sport/ishockey/g...howPlayer=true

      Vi er fortsatt det eneste laget som ikke har avgitt poeng. Derfor blir det en toppkamp mot Sparta på tirsdag i Forum. De leder serien, et poeng for VIF og Storhamar. Vinner vi på tirsdag blir det nok en toppkamp på torsdag, borte mot Storhamar. Legg også merke til Manglerud sin sterke sesongstart. Vi spiller mot dem på søndag i Forum.

      Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

      Comment


      • #7
       -Frisk tapte tett kamp mot Vålerenga: – Vi gjør to store feil https://www.budstikka.no/frisk-asker.../s/5-55-725400

       Comment


       • #8
        Har sammendraget av kamper blitt betalingstjeneste nå?
        "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

        Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

        Comment


        • #9
         Originally posted by Flem View Post
         Har sammendraget av kamper blitt betalingstjeneste nå?
         Beklager, den linken er til hele kampen på Sumo. Her er riktig link til TV2s videoside https://www.tv2.no/v/1376048/

         Comment

         Working...
         X