Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Sparta tirsdag 18. sept kl. 1830 - Toppkamp!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • KamptrÃ¥d VÃ¥lerenga - Sparta tirsdag 18. sept kl. 1830 - Toppkamp!

  Pila peker absolutt rett vei. Vi har strammet til både keeperspill og backspill, selv om det kanskje ikke så slik ut i kampen mot Frisk søndag... https://twitter.com/i/status/1041353737372098561 Med bare et innsluppet mål, mot Lillehammer og Frisk, har Steffen Søberg en redningsprosent på hele 97,8. Og nå får Søberg og Joachim Svendsen oppfølging av keepertrener Stefan Lahde som tar turen til Oslo med jevne mellomrom. Han er Tre Kronors keepertrener og når han trente Søberg tidligere så gjorde han sine beste sesonger, inkl fem VM-kamper.

  Selv om vi står med full pott, seks poeng, så sliter vi med å skåre mål. "Bare" fem mål på to kamper. Spesielt førsterekka har sviktet sånn sett. Får vi i gang dem også kan det bli moro fremover.

  Sparta er av de fleste "eksperter" tippet temmelig likt med oss. Lagene skal legge beslag på 4. eller 5. plassen mener de. Sparta leder serien med sju poeng av ni mulige. Men de har møtt meget svake Stjernen, og Ringerike som topplagene bare må slå. Sist lørdag tapte Sparta hjemme for Lillehammer, etter straffer http://www.sparta.no/kamper/2018-201...t-lillehammer/

  Hvis vi slår Sparta vil vi sannsynligvis være topp-2 på tabellen. Likt i så fall på poeng med Storhamar hvis begge lag tar like mange poeng tirsdag. Bakfra lurer Manglerud Star som har fem av seks mulige poeng. De møter Ringerike borte tirsdag kveld.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  PS! Det er fhv labert forhåndssalg av billetter. Men det får vi håpe tar seg opp kraftig nå når Vålerenga virkelig har tatt fatt på "veien tilbake".

 • #2
  Kan også nevne at neste møte med Sparta er lørdag 13. oktober kl. 1600. Det er en gratiskamp som de pleier å ha hver sesong.

  Comment


  • #3
   Hockey-TV: Steffen Søberg etter Frisk-matchen og før oppgjøret mot Sparta https://youtu.be/cEcUrFE8Xc0

   PS! Mats Trygg var ikke med mot Frisk fordi han var med fruen på fødestua. Han trente mandag og spiller mot Sparta!

   Comment


   • #4
    Klanen.no -UBESEIRET OG NY KAMP TIRSDAG
    http://klanen.no/Blogger/Espen-B/Ube...-kamp-i-morgen

    Comment


    • #5
     Sparta.no om kampen http://www.sparta.no/kamper/2018-201...e-stopp-forum/

     Dessverre er forhåndssalget av billetter ganske dårlig. Spørs om det blir over 1000 tilskuere i kveld. Det er i så fall litt skuffende.

     Comment


     • #6
      Tre viktige endringer på laget. Mats Trygg er tilbake i backpar med Espeland. Thomas Olsen er tilbake i førsterekka, mens Ahlholm da spiller i andrerekka med Stene og Røymark https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=18.09.2018

      Comment


      • #7
       Meget bra av Vålerenga i to perioder. Klar seier 3-0 mot et sjanseløst Sparta. Vi kom ut i hundre og fikk 2-0 ledelse etter tre minutter.

       VG om kampen https://www.vg.no/sport/ishockey/i/O...er-i-flytsonen

       VårtOslo om kampen https://www.vartoslo.no/tre-seire-pa...0-over-sparta/

       Vi har full pott og ni poeng. Ni poeng har også Storhamar, men de har en kamp mer spilt. Storhamar står øverst på tabellen da de har målforskjell 13-6 mens vi har 8-1. Altså er de foran pga flere skårete mål. Det betyr også at det er en skikkelig toppkamp når vi drar til Hamar torsdag. Vinneren vil lede GET-ligaen alene.

       Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

       Alle målene https://www.tv2.no/v/1376572/

       PS! Joachim Sommer Nielsen og Marcus Ekberg var ute av laget. De spilte i stedet treningskamp med U-21, som tapte 4-2 for 1. divisjonslaget Grüner.

       Comment

       Working...
       X