Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Manglerud søndag 23. sept kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Manglerud søndag 23. sept kl. 1700

  Alltid vanskelig mot MS. De startet sesongen med seier i Stavanger, men har tapt de siste to mot Ringerike og Lillehammer.

  Om kampen sier de: På søndag er det klart for sesongens første offisielle byderby mot VIF i Furuset Forum. MS vant som kjent treningskampen der like før seriestart, men siden den gang har våre hjemløse naboer svevd høyt og vunnet sine første tre kamper før de tapte på overtid mot Storhamar i kveld. Ofte er det enklere å møte et lag som er høyt oppe etter gode resultater, men det er neppe noen tvil om at en meget tøff kamp venter oss i Forum til helgen. Vi håper mange legger søndagsturen til Furuset for å støtte våre gutter mot naborivalen.

  Vi har vært gode i de to første hjemmekampene. 3-0 mot både Lillehammer og Sparta er veldig solid. Vi skal vinne denne kampen og holde oss helt mot toppen i GET. Storhamar har en vanskelig bortekamp i Asker søndag. Ser ikke bort fra at det kan være "Enga på topp" søndag kveld.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

 • #2
  Dagsavisen har tatt en lengre prat med brødrene Mats Trygg (VIF) og Mathias Trygg (MS). Mats sier bl.a: – Livet forandrer seg underveis. Jeg er jo oppvokst på Manglerud, og er jo egentlig opplært til å hate Vålerenga. Så hvordan har det seg at han nå spiller for Vålerenga, og ikke Manglerud Star?

  – Jeg er såpass glad i å spille ishockey. Det er jobben min, så da denne muligheten dukka opp passa det meg bra slik ting er akkurat nå. Og jeg får samtidig jobbe med Roy (Johansen), som jeg har hatt som trener på landslaget i mange år, forteller han.

  Mathias sier: – Det er mange som har hatt lyst til å spille i MS, men det er en helt annen planet enn for eksempel VIF lønnsmessig. Og spillerne har jo lyst til å leve så lenge som mulig av ishockey som det går an.

  -I fjor vant MS tre av fem kamper mot Vålerenga, og vant den interne ligaen mellom de to Oslo-klubbene. MS var også sterkest da lagene møttes i en treningskamp før sesongstart. Kampen endte 5-4 til MS, og sånn sett vet de gule og grønne at de kan score mål på Vålerenga. Mats Trygg tror imidlertid at MS møtte et ufokusert VIF-lag, og at det kommer til å bli noe ganske annet på søndag.
  – Vi var kanskje ikke helt på i den kampen, om jeg skal være helt ærlig, sier han.
  – Det var kun to dager før vår første seriekamp og det ble en veldig åpen kamp med masse sjanser begge veier. Det må vi prøve å unngå på søndag. MS er gode når det blir den typen hockey. De har ikke mye fysikk, men de er kvikke og jobber steinhardt. De er vanskelige å møte, fortsette han.

  PS! Mot Sparta tirsdag kom det 962 tilskuere. Forhåndssalget til MS-kampen er dessverre ikke så bra. VIF spiller veldig bra hockey og fortjener mer støtte. En slik kamp mot MS burde hatt 1500 tilskuere, men det spørs om det kommer over 1000.

  Comment


  • #3
   Oppdatert tabell etter at Oilers vant 1-6 mot Lillehammer lørdag.

   https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

   Comment


   • #4
    Klanen.no med fin forhåndssak http://klanen.no/Blogger/Dolph/Byder...Manglerud-Star

    Comment


    • #5
     En tøff og jevn kamp. Vi klarer ikke å dominere kampen, men vi vinner 3-2 til slutt. Vi får være glade for tre nye poeng. Og vi kan gratulere Joachim Svendsen med en god debut i VIF-målet. Han endte opp med 92,3 i redningsprosent. På tribunen satt keepertrener Stefan Ladhe. Svendsen vil helt sikkert kunne løftes opp et hakk under Ladhes vinger. Bra å ha to gode keepere.

     Morten Ask fikk en smell mot kneet og fullførte ikke kampen. Men han følte seg fin etterpå. Det betydde at 4. rekka bare fikk noen bytt. Men Colin Spaberg Olsen fra den rekka fikk mange bytt i de andre rekkene som 10. forward. Og han gjør det veldig bra. Vår yngstemann jobber og sliter, og han produserer poeng også. Han har to mål og i kveld kom det en assist på vinnermålet.

     Storhamar knuste Frisk Asker, 7-1 søndag, mens Oilers knuste Lillehammer lørdag, 6-1. Nettopp Oilers er vår neste motstander. En tøff bortekamp i Stavanger tirsdag. Storhamar, Vålerenga og Oilers har skilt seg ut i toppen. En seier mot Oilers hadde virkelig smakt nå. Kampen går på TV 2 Sport 2 kl. 1900.

     Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

     Målene https://www.tv2.no/v/1378682/

     Comment


     • #6
      Mats Trygg ble matchvinner. Hør hva han sier om kampen og om den gode stemninga i laget https://www.facebook.com/VIFHockey/v...0154179879756/

      Dessverre var det bare 882 tilskuere. Skuffende med tanke på at det f.eks var 1262 mot Lillehammer for to uker siden. Til sammenligning var det 828 tilskuere på kampen Ringerike-Stjernen. Og de har ikke noe bedre hall enn oss.

      Comment

      Working...
      X