Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Sparta søndag 18. november kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Sparta søndag 18. november kl. 1700

  Mens vi brukte torsdagskvelden til å banke MS hele 6-0 så hadde Sparta spillefri. Dvs at dem ikke har spilt kamp på over to uker. Jeg tror det er en klar fordel for oss at vi har spilt en kamp nå etter pausen.

  Sparta henger med på topp-6, men har skadeproblemer på backplass. Det betyr at de må bruke tre backer som er 20 år eller yngre.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Det kan hende vi blir å spille om tabelltopp søndag. Storhamar spiller borte mot Lillehammer lørdag. Hvis Lillehammer tar alle tre poengene så kan vi toppe tabellen med tre poeng mot Sparta. Da vil det være så jevnt at vi ikke bare er likt på poeng, vi er også likt i innbyrdes oppgjør med 3-3 i poeng og 6-6 i målforskjell. Men vi vil være foran på total målforskjell.

  PS! Det er solgt bra med billetter. Kan vi håpe på opp mot 1500 tilskuere?

 • #2
  KJEKKERE GUTTER OG FLYVENDE SMURFER http://klanen.no/Blogger/Diverse-skr...yvende-smurfer

  Comment


  • #3
   Tenkte ikke på det der og da, men 4-0 skåringen til Marcus Ekberg på torsdag kom etter en assist fra Morten Ask, Og for en assist. Man ser det her at han har en tanke bak å slå pucken hardt ned i sonen slik at den kommer hardt ut igjen fra vantet, perfekt timet til at Ekberg når frem først og setter pucken perfekt opp i krysset (håper dere ser denne videoen) https://i1.wp.com/nitten.no/wp-conte...20%2C404&ssl=1

   Comment


   • #4
    Et veldig bra Lillehammer-lag, som har fått tilbake Alexander Reichenberg, vant 3-2 etter full tid mot Storhamar foran 9165 tilskuere. Og Storhamar så ikke bra ut!

    Med seier for Vålerenga mot Sparta etter full tid, tre poeng, vil vi innta tabelltopp. Da er det ikke bare likt på poeng, vi er også likt i innbyrdes oppgjør med 3-3 i poeng og 6-6 i målforskjell. Men vi vil være foran på total målforskjell!

    Tabellen lørdag kveld https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

    Comment


    • #5
     Spartas trener Sjur Robert Nilsen om laget og om kampen mot VIF https://youtu.be/oBDcWWknlog

     Comment


     • #6
      Vi har bare 11 forwards. Spaberg er fortsatt ute. Ekberg er i Stavanger med U-21. Litt rart at han ikke er med mot Sparta, men det er sikkert bestemt for lenge siden at han skulle til Stavanger. Tipper vi får se at Røymark eller Olsen tar noen bytt i 4. rekka med Ask og Grønstad.

      Comment


      • #7
       Hvorfor speller ikke Spets?

       Comment


       • #8
        Spets sliter med en litt vond rygg, så han står over dagens match

        Comment


        • #9
         Vi skulle hatt alle tre poengene i denne kampen. Men når slutten ble som den ble, med 5 minutters sudden death, kunne vi ha tapt om det ikke var for Steffen Søberg.

         I ordinær tid vinner vi skudda 38-16. Og vi får sjansen i overtall sju ganger. Men effektiviteten var altfor dårlig i denne kampen. Det er lov å ha god keeper. Og Sparta har et stort keepertalent i 21 år gamle Jens Kristian Lillegrend. Men to skåringer på 38 skudd er uansett ikke bra.

         I sudden kunne vi ha tapt. Først skyter Tommy K. i tverrliggeren før Søberg må gjøre to kjemperedninger. Han reddet også tre av fire i straffekonken. Der var Thomas Olsen, Stefan Espeland og Rasmus Ahlholm veldig sikre for vår del.

         Målene https://www.tv2.no/v/1397127/

         Lars Erik Spets måtte gi seg etter oppvarminga. Skal være ryggen som han sliter med. Vi spilte med 16 utespillere i denne kampen. Spørs om ikke Roy Johansen må få vilja si. Han ønsker å forsterke laget. Og vi trenger en god forward til. Tipper vi ser en ny svenske på laget etter nytt år.

         VårtOslo med kampreferat: https://www.vartoslo.no/arets-forste...efan-espeland/

         Vi er nå et poeng bak Storhamar, men har en kamp mindre spilt. På torsdag har vi Lillehammer hjemme, mens Storhamar har Oilers hjemme. Lørdag spiller vi borte mot Oilers, mens Storhamar får besøk av Sparta på søndag. Så skal vi til Hamar på tirsdag om ei uke. Vi kan håpe at dette blir kampen hvor vi inntar tabelltoppen!

         Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

         Comment


         • #10
          Noe gossip rundt ev ny svenske?

          Comment


          • #11
           Originally posted by Ingar View Post
           Noe gossip rundt ev ny svenske?
           Nei, bare noe jeg tror. Roy sa i et intervju at vi må forsterke laget om vi skal vinne noe. At lysten til å vinne noe allerede denne sesongen blir så stor at vi får med de pengesterke i styret med på å forsterke laget. Og at det i så fall blir en svenske som kan bli her lengre enn en halv sesong.

           Comment


           • #12
            Originally posted by Pondus View Post
            Nei, bare noe jeg tror. Roy sa i et intervju at vi må forsterke laget om vi skal vinne noe. At lysten til å vinne noe allerede denne sesongen blir så stor at vi får med de pengesterke i styret med på å forsterke laget. Og at det i så fall blir en svenske som kan bli her lengre enn en halv sesong.
            Først og fremst trenger vi en forward til fordi vi har for få med tanke på at det lenge igjen av sesongen. Vi har benyttet 13 forwards så langt, på 19 kamper. Ekberg har vært med i bare ni av kampene. Morten Ask har stått over seks kamper, mens Spaberg og Spets har vært ute i to kamper hver. Vi vet jo også at Spets sliter med en vond rygg. Mot Sparta hadde vi bare 10 forwards tilgjengelig.

            Vi kan også si at vi har vært fhv heldig vedr skader. Men det er 29 serierunder igjen. Og i sluttspillet må vi spille annenhver dag. Så det er egentlig ingen ting å vente på. Vi må ha inn en forward til. Like gjerne før jul.

            Comment

            Working...
            X