Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Lillehammer torsdag 22. nov kl. 1830

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Originally posted by Flem View Post
  Var på kampen og mener Søberg var direkte dårlig. Vi slapp vel inn 4 mål i undertall, så han skal ikke ha all skylda alene, men se spesielt på siste målet til Lillehammer. Puck inn i midten, hvor en tulling får styre den inn midt i mål - Søberg står limt til stanga. Hvorfor gjorde han det? Han ville aldri fått et skudd på seg fra den vinkelen og hvorfor ikke være litt offensiv og iallefall forsøke å stille seg opp? Og dette skjedde ikke bare en gang i denne kampen.
  Alle lag får utvisninger, og jeg følte vi hadde god kontroll i undertall, men de scora ut av ingenting, og min påstand er at Søberg på en normal dag ville tatt minst 4-5 av måla idag.
  Ser vi på måla til Lillehammer, var det vel 4 i overtall og resterende bare møkkamål. De scora på våre feil og produserte som et juniorlag på egen hånd.
  Alle våre mål var kremmerhus, og flere var etter herlig spill.
  I tillegg synes jeg vi ble blåst bort i andre og jeg tenker spesielt på to episoder hvor det skulle vært blåst 2 minuttere på bønda, spesielt siden vi hadde ryki på 2 minuttere av samme type forseelse.
  5 mål skal holde til seier, det er Søberg som var forskjellen idag.
  Hvis han var så elendig som du beskriver (jeg har ikke sett noenting av TV bilder så jeg baserer meg på at du har rett) så mener jeg at det hadde ikke gjort noe da at han hadde blitt byttet ut etter 2. periode så her må kanskje Roy se seg i speilet også. 5 baklengs på 20 minutter er ikke bra. I snitt baklengs hvert 4 minutt.

  Comment


  • #17
   Veldig spesiell kamp. Lillehammer har 24 skudd og skårer sju mål.

   Her et bra kampreferat fra VårtOslo https://www.vartoslo.no/ellevill-kam...tet-pa-a-lede/

   Alle målene https://www.tv2.no/v/1398873/

   Kampen står i vipper på stillingen 5-5 før Reichenberg setter 5-6 målet. Men det er fortsatt 12:35 igjen. Typisk nok er det Filip Gunnarsson som tar en helt unødvendig utvisning med fem minutter igjen. Lillehammer er sterke i overtall. og skårer selvsagt. Det burde vi skjønne, men dette er ikke første gangen Filip tar utvisninger i 3. periode. Nå slår han kølla ut av henda på Benik, mens vi er i offensiv sone! Det virker som om det er en gardin som går ned. Det ser vi jo også når han prater på seg 10 + 20 min utvisning.

   Ellers så skal Spets ha sagt på Instagram at han må operere ryggen. Han håper å være tilbake over nyttår.

   Comment


   • #18
    Det er nå sinnsykt jevnt i toppen av tabellen. Vi er nede på 4. plass, men har like mange poeng som Oilers og Lillehammer. Oilers er best innbyrdes av de tre lagene. Men vi har en kamp mindre spilt enn Storhamar og Oilers, og to kamper mindre enn LIK.

    1. Storhamar 21 - 43
    2. Oilers 21 - 42
    3. Lillehammer 22 - 42
    4. Vålerenga 20 - 42

    Vi spiller borte mot Oilers på lørdag, og borte mot Storhamar på tirsdag. Ingen tvil om at det er nå det gjelder. Vil vi være med i gullkampen trenger vi nok 4-5 poeng på de to kampene. Taper vi begge blir vi litt hektet av.

    Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

    Comment

    Working...
    X