Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Storhamar - Vålerenga tirsdag 27. nov kl 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Storhamar - Vålerenga tirsdag 27. nov kl 1830

  Ny vanskelig bortekamp. Sist vi vant på Hamar var i serieåpninga 10. september 2016. Da er det Gunnarsson som setter 1-2 målet i overtime. Etter den kampen har Storhamar vunnet fire av fem hjemmekamper mot oss med bare 1-måls margin. Senest i september i en høydramatisk kamp som vi leder 3-4 rett før slutt, men taper 5-4 i overtime.

  Selv om vi manglet Spets (skade) og Røymark (matchstraff) dominerte vi stort i 3. periode mot Oilers på lørdag. Vi vinner f.eks skudda med 14-8. Men det som var elendig i denne kampen var uttellinga på alle sjansene. At vi ikke skårer mål under fem overtall er urovekkenede.

  Med Spets og Røymark ute tipper jeg vi ser følgende rekker:

  Ylven-Lindstöm-Ahlholm
  Ekberg-Stene-Olsen
  Oppøyen-Gunnarsson-Spaberg Olsen
  Lalande-Ask-Grønstad

  Tror ikke vi ser så mye til Lalande og Grønstad, mens Ask spiller overtall og ellers så blir han rullert inn rekkene.

  Et par spillere vi må få i gang ift produksjon er Ylven og Ekelund. Ylven har bare 4+2 på 21 kamper. Han har gjort 101 poeng på 119 kamper de tre forutgående sesongene. Men nå kommer han seg rett og slett ikke i skåringsposisjon, og blir etterhvert helt borte i løpet av kampene. Kalle Ekelund spiller gjerne mest av alle. Og har mye skudd på målene. Men de skuddene hans kan ikke kalles lomper engang. Han står uten skåringer, og med bare fire assist på 21 kamper. I fjor hadde han 8+9 for Sparta. Vi trenger at han melder seg på meg poeng også. For ellers så gjør han en god jobb i defensiven og er god med pucken.

  Storhamar vant 2-0 hjemme mot Sparta søndag, mens Stjernen vant etter straffer borte mot Stjernen.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Liten tvil om at vi trenger poeng på Hamar.

 • #2
  Sil.no: Ny klassiker på trappene http://www.sil.no/2018/11/26/ny-klassiker-pa-trappene/

  Klanen.no: Vålerenga gikk på snørra hjemme mot Lillehammer og borte mot Stavanger. Nå venter de uringule reptilene fra innavlgrenda http://klanen.no/Blogger/Dolph/Baeae-moeoeoe-oink-oink

  Comment


  • #3
   Hamar Arbeiderblad skriver flere saker om hockey hver dag. Her er litt fra i dag:

   Fyrer løs mot Vålerenga: – Tror de er kulere, bedre og mer rappkjeftet enn alle andre
   Patrick Thoresen (35) har ikke noe til overs for Vålerenga. Han mener klubben bør jekke seg ned og se seg selv i speilet.

   Mener klubben mangler de ikoniske Vålerenga-personlighetene.
   – De har ikke de typene lenger, men det er det ikke så mange andre lag som har heller. De gutta vokser ikke på trær, men jeg synes også at Vålerenga er gått litt bort fra det de var. De klarer ikke å bygge slike typer, sier Thoresen.

   Espen Shampo Knutsen blir konfrontert med Thoresens uttalelser, og han svarer med humor og glimt i øyet.

   – Vi er fra hovedstaden, og vi er Vålerenga. Da sier det seg selv at vi er kulere enn de andre. Folk fra Hamar er, som alle vet, enkle bønder, sier Knutsen til HA-sporten

   Comment


   • #4
    Laget https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=27.11.2018 Røymark fikk fem kampers karantene, er ikke tilbake før 18.12. Lalande drar allerede på søndag til U-20 VM. Med de to borte, og Spets ute på ubestemt tid, har vi bare 11 forwards. Kveldens nyhet er at Daniel Sørvik er på tilbake til VIF https://www.tv2.no/sport/10245065/ Men vi trenger en forward også!

    Comment


    • #5
     Håper på at Karterud vender hjem igjen

     Comment


     • #6
      Står 1-0 til SIL etter 1. periode. Litt tamt fra begge lag. Målet kommer etter fryktelig slurv av Trygg som fomler pucken ut i slottet. Vi får ingenting gratis her, så vi burde prøve å spille mer fysisk, litt gris. Ekelund hadde en greie gående med Patrick Thoresen mot slutten her. Det skal han bare fortsette med,

      Comment


      • #7
       Det ender 1-0. Ok gjennomført av våre, og vi skulle absolutt hatt mål. TV 2 kaller det sjansebonanza. Det var det ikke. 25-22 i skudd fordel SIL. Og ikke alt for mange store sjanser.

       -baklengsmålet kommer etter slurv fra Mats Trygg, vi ser det her https://www.tv2.no/v/1400286/
       -vi har to kjempesjanser med ca 7 min igjen av 2. periode. Først setter Thomas Olsen pucken via spakhansken til Östlund og i stanga fra 3 meters hold. Så kommer Petter Grønstad igjennom på bakre stolpe, får en perfekt pasning fra Ahlholm, men dessverre er det ikke bestemt nok og han setter pucken i en slik høyde at han gir keeperen en sjanse til å redde.
       -Med fire minutter igjen, mens vi jager utligning, klarer vi å rote det til slik at vi har 6 mann på isen. Og når vi har ridd av det undertallet så tar Oppøyen en holding.

       TV 2 https://www.tv2.no/sport/10245338/

       Vi tenger absolutt litt nytt blod inn på laget. I dag orker vi helt ut. Begge utvisningene mot slutten kommer av at vi er slitne. Vi brukte "juniorene" Ekberg, Grønstad og Lalande til slutten av 2. periode. Så gikk vi ned på tre rekker. Vi prøvde med Ylven i 1. rekka, men han er dessverre ute av form. Så prøvde dem med Spaberg Olsen i 1. rekka, men det varte ikke lenge. Til slutt var det Thomas Olsen som fikk sjansen. Og han klarer i alle fall å komme til sjanser.

       Hvis det stemmer at Daniel Sørvik kommer tilbake så er det selvsagt kjempebra. Han sliter med en ryggskade og er hjemme i Norge for å bli bedre fra den skaden. Vi må bare håpe at han kommer tilbake til godt gammelt slag. Han hadde smått utrolige 58 poeng fra backplass sesongen 14/15 for VIF.

       Men vi trenger en ny forward også, en erstatter for Spets. Jeg ønsker en stor tøff spiller som kan lage litt vei i vellinga rundt motstanders mål. Vi har litt for mange små spillere som ikke klarer å komme til sjanser. Vi har et par storvokste spillere i Stene og Ylven. Men Stene er ikke tøff nok, og Ylven er helt ute av form.

       Comment


       • #8
        Eller kan vi håpe at denne klubbløse karen vil tilbake til Oslo? Han holder i alle fall formen vedlike https://twitter.com/inner64 https://www.instagram.com/p/BpCI6WWnbWZ/

        Comment


        • #9
         Originally posted by Pondus View Post
         Vi trenger absolutt litt nytt blod inn på laget. I dag orker vi helt ut.
         I dag orker vi ikke helt ut, skulle det selvsagt stå.

         Comment


         • #10
          Bare å håpe på det. Brian har flere ganger uttalt at han godt kunne tenke seg en retur til enga. Han trivdes veldig bra sist og får vi han og Sørvik tilbake ser det mye bedre ut. Men spm er hva brian skal ha i lønn?

          Comment


          • #11
           Tror alt er mulig etter at vi fikk inn styrtrike folk i styret. Men Espen har mange ganger sagt at han ikke vil ha kortsiktige løsninger. Spørs om Ihnacak vil binde seg for mer enn et halvår. Så lenge han er klubbløs øker vel sjansen for at han kan komme tilbake? Vedr Sørvik så har klubben hans nettopp hentet inn to backer, inkl en svenske. Godt mulig at de kan tenke seg å frigi Sørvik som sikkert har en OK lønn i Litvinov.

           Comment

           Working...
           X