Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Sparta torsdag 17. januar kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Synd det ikke kommer enda flere på kamp om dagen, det fortjener virkelig Vålenga Hockey.
  Har fulgt med siden begynnelsen av 80-tallet med alle de stjernene vi hadde da, og vi valsa over det meste av motstand.
  Men aldri har jeg sett så bra hockey som førsterekka spiller nå. Dette er sjelden i norsk målestokk, og det tror jeg må komme tydeligere fram. Ja de sliter litt defensivt når vi er under press, men med en gang vi får tak i puck, er det så nært russisk hockey man kan komme her til lands. Vi må ikke glemme at nivået er helt annerledes nå, enn da trikkeligaen eksisterte.
  Måten gutta finner hverandre på er helt magisk, og alle disse 5 gutta kan dra av en mann eller to, inkludert backa. Espeland er jo mer teknisk enn 90% av forwards i GET-ligaen, og det forteller litt om nivået på gutta i denne rekka.

  Kanskje man burde spikka sammen noen highlights over årets scoringer fra de gutta? Få det ut via sosiale media eller be sponsorer bistå og markedsføre via TV.
  Disse gutta fortjener fulle tribuner, og det gjelder å få opp pumpa før ny hall står ferdig.
  Det kommer til å bli kamp om de sesongkorta, det tror jeg, men gutta fortjener å føle at vi er der for dem, selvom hallen ikke er ferdig enda og Forum er en låve.

  Denne sesongen kan vi ta bøtta tilbake, og da er vi i gang
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment

  Working...
  X