Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Storhamar - Vålerenga søndag 20. januar kl. 1700

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Storhamar - Vålerenga søndag 20. januar kl. 1700

  På Hamar er det hockeyfeber før møtet med Oslo stolthet, Vålerenga Hockey. Ikke bare pga den langvarige rivaliseringa, men mye pga tabellsituasjonen hvor vinneren av kampen vil lede GET-ligaen søndag kveld.

  Vålerenga har 78 poeng på 35 kamper, mens Storhamar har 77 poeng på 36 kamper. Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Det kommer garantert mer forhåndsstoff før denne kampen, som jeg vil linke til etterhvert.

  Kampen er faktisk utsolgt. Men fortvil ikke. Det er holdt av billetter til VIF-supportere som vanlig er plassert på betongen bak det ene målet. Det dreier seg vel om ca 300 plasser. Billetter til bortelaget blir printet ut, og blir lagt ut i billettbua med egen borteluke. Billettbua er ei rød brakke plassert 30 meter utenfor hovedinngangen.

  At det er utsolgt har også med at en av hovedsponsorene, Würth, har kjøpt opp en stor mengde billetter til sine ansatte og kunder.

 • #2
  Storhamar har ny info til bortesupportere. Nå får vi egen inngang og billettsalget foregår der:

  Alle må møte opp i god tid, vi åpner dørene 15:30 og spesielt dere med betong/ståplasser må møte opp tidlig.
  – Det vil være ståplasser på betongen, ikke sitteplasser.
  – Alle bortesupportere bruker inngangen fra Kvitbekkgata, brua over jernbanen. Det vil være salg av billetter for bortesupportere i døra der.

  http://www.sil.no/2019/01/18/viktig-...fo-til-sondag/

  Man kommer til den døra fra den store grusplassen også. Opp ei trapp bare. Er vel rett bortenfor der hvor supporterbussene pleide å parkere.
  https://www.google.no/maps/@60.80091.../data=!3m1!1e3 Man ser brua over jernbanen, og trappa fra grusplassen er i under skyggen der.

  Comment


  • #3
   Klart for supersøndag http://www.sil.no/2019/01/19/klart-for-supersondag/

   Comment


   • #4
    Rasmus Ahlholm: – Vi går for gull, både i serien og i sluttspillet. Noe annet er det ikke snakk om!

    Vålerengas superfemmer står bak 86 av lagets 144 mål i hockeyligaen. Hetest av dem alle er Rasmus Ahlholm. Vi har tatt en prat med den målfarlige svensken, som også er poengkonge i GET-ligaen.

    https://www.vartoslo.no/rasmus-ahlho...ikke-snakk-om/

    Comment


    • #5
     I fjor var Storhamar helt overlegne og vant serien og sluttspillet. To spillere som har terrorisert Vålerenga de siste sesongene var best i den interne poengligaen. Joakim Jensen og Christian Larrivee med hhv 47 og 46 poeng. I år er begge helt utafor. Jensen har vært skadet siden november og hadde bare sju poeng på de første 21 kampene. Larrivee spiller fortsatt, men har bare tre mål og 10 poeng på 32 kamper.

     Mange snakker om at VIF er avhengig av førsterekka. Men Storhamar er enda mer avhengig av en spiller. Hvis ikke Patrick Thoresen bidrar, så er det ingen andre som gjør det. Storhamar har et jevnt besatt lag av gråe spillere. Med en stjerne. Av de gråe er det en som kanskje ikke fortjener det stempelet. Viktor Svensson spiller i 1. rekka med Patrick Thoresen. Svensson har brukbare 39 poeng, men han har blitt syk og spiller neppe mot VIF.

     Trener Fredrik Söderström sier til Hamar Arbeiderblad: - Vi er nødt til å gjøre riktige prioriteringer. Vi skal ikke være forsiktige, men heller våge å sette press på dem. Klart vi skal være fysiske, men det aller viktigste blir å presse og stresse Vålerenga. Det må vi tørre å gjøre, sier Storhamar-treneren, som mener de kongeblå er det vanskeligste laget å møte i Norge.

     -Thoresen: - Jeg glemmer sjelden

     Patrick Thoresen (35) og Axel Eidstedt (23) barket sammen sist gang erkerivalene gjorde opp. Nå møtes de igjen. Da Storhamar ble slått i Furuset Forum like før jul, havnet Storhamar-stjernen og Vålerenga-backen Axel Eidstedt i munnhoggeri. Thoresen var uheldig og ga bort pucken like i forkant av Vålerengas 3-0-mål, med lite tid igjen å spille, og backen kom med noen gloser til Thoresen – som så rødt da han snakket med HA-sporten etter kampen.

     Jeg glemmer sjelden, så det blir sikkert et fint gjensyn, sier han.

     – Kommer du til å gå ekstra etter ham?

     – Nei, det er ikke slik at jeg kommer til å lete etter ham, for det gjelder å være smart. Jeg kan ikke jage taklinger i tre ganger 20 minutter, for det vil Vålerenga tjene på, men det er klart at dersom det dukker opp en mulighet til å ta en smell, gjelder det å sette fram det fysiske spillet, sier Thoresen.

     Axel Eidstedt har forståelse at Thoresen tente på alle pluggene sist lagene møttes.

     – Jeg kan forstå ham, for jeg kan også bli sint. Det er hockey, det er mye følelser, sier han.

     – Frykter du at han kommer etter deg søndag?

     – Jeg tror han tar sjansen til å takle meg hvis muligheten er der, men vi får se, sier Eidstedt, som har stor respekt for Thoresen.

     – Han er en god spiller, men jeg skal forsøke å ha kontroll på ham, sier den defensive Vålerenga-backen.

     Comment


     • #6
      Laget er klart. Oppøyen er tilbake og går inn i 4. rekka med Grønstad og Ekberg. Strøm er 7. back. Tipper han får spille allikevel. https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=20.01.2019

      Comment


      • #7
       For Storhamar har Svensson frisknet til. De mangler»bare» Andersson og Jensen. Gigantenes kamp blir dette. 50 min til kamp, allerede 50 pers fra Vålerenga på betongen og to busser kommer snart !

       Comment


       • #8
        Kyss meg i ræva så digg! 7100 tilskuere,å man hørte bare bortesupporterne! Bra kontroll med unntak av noen minutter i 2.periode,når Irving setter to velplasserte skiver bak en sjanseløs men ellers god Søberg! Nydelig kontringsscoring på 2-4 hvor Spaberg Olsen beholder roen å setter den kontrollert bak Østlund! Bra bredde i Enga-laget om dagen,nydelig å være Enga-supporter! Håper at flere tar turen til Forum å støtter gutta,det fortjener de jaggu meg!!!

        Comment


        • #9
         nyyydeli med seier

         Var nede å kikka på Jordal amfi i sta, det blir så bra!!!

         Comment


         • #10
          Vi vinner 4-2, vi øker ledelsen på tabellen til to poeng mer enn Oilers og fire poeng mer enn Storhamar (og SIL har en kamp mer spilt!). Det var publikumsrekord for seriekamper på Hamar, 7115. Og det var kanskje så mange som 300 fra Vålerenga. Veldig bra oppmøte!

          Men vi så en tam kamp egentlig. SIL vinner skudda 37-19. Vi kommer ganske så lett til våre mål. Keeper Östlund var svak på de to første målene. Så slipper vi dem inn i kampen med utvisninger. Begge målene dems kommer i overtall fra to mektige slagskudd fra Aaron Irving. Så får vi en billig utvisning med oss da Ask kaster seg etter en slashing i knehasen. Dommer dømmer for høy kølle!? Da viser Tobbe klasse og setter 3-2 opp i nærmeste kryss. Så avgjør vi kampen på en kontring hvor Røymark setter opp Colin perfekt og han er smart og setter den langs isen og midt mellom skinnene til Östlund når han sideforskyver.

          Dette var Colins tredje mål mot Storhamar denne sesongen. Han sier til TV-2: – Jeg velger de tre målene over alle de andre. Vi elsker å slå dem, og hater å tape. Så det her var deilig. Vi har en bra moral i laget nå. Det er kult å komme på trening, og alle har fullt fokus på hver økt. Vi må tørre å si at vi skal vinne gull i år.

          Veldig positivt for oss at andre enn 1. rekka gjør poeng. Ylven skårer sitt første på en evighet. Brede skårer på et mektig slagskudd, og nevnte Colin blir en liten matchvinner for oss. Som jeg skrev så er Storhamar egentlig tynne bak Patrick Thoresen og Viktor Svensson. Så må de bruke en svært begrenset Robin Dahlstrøm som tredjemann i 1. rekka. Der har vi Martin Røymark. Klasseforskjell. Nedover i rekkene dems er det mange gode navn, men de er helt tannløse alle mann. De jakter en ny utlending slik at de har 7 stk av dem + Larrivee og Andersson som går utenom kvota fordi de har vært her i mer enn åtte år.

          Alle målene https://www.tv2.no/v/1414498/

          Intervju med Jonas Oppøyen, som var tilbake etter skulderskade. Veldig positivt spill av han, helt til han fikk 2+10 for en boarding på P. Thoresen – https://www.youtube.com/watch?v=I9wuGQ1Gm7s

          Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

          Comment

          Working...
          X