Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Manglerud torsdag 24. januar kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Manglerud torsdag 24. januar kl. 1830

  Vi har vunnet alle fire kampene mot MS hittil sesongen. Til dels med store sifre. Som i romjula da vi vant 8-3 i Manglerud ishall.

  Men MS har vist bedre takter nå på nyåret:

  MS-Sparta 3-4
  MS-Storhamar 2-4
  Oilers-MS 2-1 e. straffer
  MS-Stjernen 3-2 e. sudden
  Ringerike-MS 2-3
  MS-Lillehammer 4-5 e. sudden

  For VIF gjelder at vi ikke har tapt etter full tid siden 27. nov. (1-0 borte mot SIL). Sist vi tapte en kamp var borte mot Sparta 18. desember, 5-4 e. sudden. Vi har dermed ni seire på rad, og 13 seire på de 14 siste kampene.

  Når vi nå leder serien gjelder det å holde serven, som det heter i volleyball. Vinner vi kampene så vinner vi serien. Enkelt og greit. Men vi må ta en kamp om gangen. Vi må ikke begynne å tenke på bortekampen mot Oilers på lørdag. Vi må kun tenke på at vi skal slå Manglerud nå på torsdag. Og det skal vi klare når vi nå også har tilnærmet fullt lag.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
  Oilers har en vanskelig bortekamp på Lillehammer, mens Storhamar skal til Askerhallen. La oss håpe på poengtap for begge!

  Med Daniel Sørvik på plass, i backpar med Mats Trygg, har Roy og Espen valgt å sette opp Villiam Strøm som forward i 4. rekka. Mot Storhamar var Jonas Oppøyen tilbake etter skulderskade. Også han ble satt opp i 4. rekka. Tredjemann i rekka var en center lånt fra de andre rekkene (Tobbe, Gunnarsson eller Stene). Vanligvis spiller Oppøyen i rekke med Gunnarsson. Det blir spennende å se hvordan de komponerer rekkene mot MS.

  Jeg tipper vi får se disse rekkene:

  Ahlholm - Lindström - Røymark

  Oppøyen - Gunnarsson - Spaberg Olsen

  Ylven - Stene - Olsen

  Strøm - Ask - Grønstad

 • #2
  Kan knapt vente til vi kan flytte inn i vårt nye men gamle hjem, selv om det er lang tid frem.

  Comment


  • #3
   Fra Klanen.no: -Nå kommer Manglerud Star på besøk i Furuset Forum. Tidligere har vi omtalt Manglerud som «den irriterende lillebroren». Kanskje vi skal endre dette nå? Ser vi litt på denne sesongens resultater så ser vi at MS har tatt 6 poeng mot Stavanger, 3 poeng mot Storhamar og 0 poeng mot Vålerenga. Så lenge denne trenden fortsetter så velger vi å si «Tusen takk lillebror, vi er glade i dere».

   http://klanen.no/Blogger/Dolph/Hefti...WQ219AMn1ox_pg

   Comment


   • #4
    Noen som vet hvor man får kjøpt billetter til Oilers kampen på lørdag og hvilke felt som er for borte support?

    Comment


    • #5
     Originally posted by kobohem View Post
     Noen som vet hvor man får kjøpt billetter til Oilers kampen på lørdag og hvilke felt som er for borte support?
     Kampen er nesten utsolgt. Bortesupportere blir plassert øverst til høyre på felt A. Men du må kontakte Oilers for å få billett https://www.oilers.no/kontakt-oss/

     Comment


     • #6
      Originally posted by Pondus View Post
      Kampen er nesten utsolgt. Bortesupportere blir plassert øverst til høyre på felt A. Men du må kontakte Oilers for å få billett https://www.oilers.no/kontakt-oss/
      ok, tusen takk for svar.

      Comment


      • #7
       Vil bare sende en varm takk til Pondus som nesten egenhendig holder liv i dette forumet med glimrende inside og stålkontroll på statistikken! Jeg leser og setter pris på hvert ord!

       Vi er gode i Forum, og MS er et lag vi bør slå, men som nevnt tidligere i tråden har dem plukka greit med poeng mot de to andre topplaga. Jeg har trua, og satser på at det ikke er et bananskall.

       Heia VIF!
       En by, ett lag - ett Vålenga

       Comment


       • #8
        Våre sjanser til å nå finalen i NM-sluttspillet vil stige kraftig om vi klarer å vinne serien. Med 12 kamper igjen ser topp-8 slik ut:

        1. Vålerenga
        2. Oilers
        3. Storhamar
        4. Lillehammer
        5. Frisk
        6. Sparta
        7. MS
        8. Stjernen

        Hvis vi vinner serien skal vi velge mellom nr. 7 og nr. 8 som kvartfinalemotstander. Det er naturlig å tro at vi velger MS pga den korte reiseveien. Ikke at det er veldig langt til Fredrikstad heller, men det blir nok MS i kvartfinalen hvis vi får velge først.

        I semifinalen unngår vi Oilers og Storhamar. Av lagene bak topp-trioen er det Lillehammer som ser klart sterkest ut. Men Lillehammer skal være enklere motstand enn Oilers eller Storhamar i en semifinale.

        I en evt finale mot Oilers eller Storhamar vil vi ha hjemmebanefordelen, hvis vi er seriemestere. Da har vi hjemmekamp i kamp 1, 3, 5 og 7 hvis det går til sju kamper. Vi har vunnet 17 av 18 hjemmekamper denne sesongen. Så det er klart at hjemmebanefordelen kan få stor betydning. Vinner vi hjemmekampene blir vi Norgesmestere

        Comment


        • #9
         Fikk ikke med meg kampen, men resultatene i dag er virkelig fin lesing i vår favør! Nå er det viktig å konse i hver eneste kamp fremover!
         Dette laget virker å være veldig gode på å ta hver kamp like seriøst, og det er så godt å se. Håper på fullt hus og stormende jubel på søndag!
         En by, ett lag - ett Vålenga

         Comment


         • #10
          Grei kamp hvor vi har bra kontroll.Moro at Ylven putter to brikker,viktig å få han igang igjen.Han har itillegg blitt kattepus.Calle Spaberg og Lalande med noen bytt igjen,moro at de slipper til.
          Både Storhamar og Stavanger med poengtap ikveld,gjelder å holde koken og konsentrasjonen oppe for gutta i kongeblått.

          ALLE MANN TIL FORUM!!!

          Comment


          • #11
           Her er sammendraget https://www.tv2.no/v/1416088/

           Comment

           Working...
           X