Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Ringerike - Vålerenga torsdag 31. januar kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Ringerike - Vålerenga torsdag 31. januar kl. 1830

  Med bare ni kamper igjen tåles det ingen feilskjær. Vi tapte den første bortekampen mot Ringerike med 4-3 etter sudden. Senere på høsten var vi der oppe igjen, og ledet 3-0 etter to perioder. Men Ringerike reduserte to ganger og det var bare så vidt vi ikke avga poeng igjen.

  Ringerike har et jevnt besatt lag med halvgode spillere. Derfor ligger de sist og må ut i kvalifisering for å unngå nedrykk. Det klarer de nok ganske så greit. Ringerike er kanskje en klubb for VIF å innlede et visst samarbeid med før neste sesong. Jeg tenker på noen av de yngste spillerne som får lite istid hos oss. Kan lånes ut for en kortere eller lengre periode. Spillere som Sommer Nielsen, Hybertsen, Grønstad, Ekberg, Lalande, Marthinsen og Calle Spaberg Olsen burde være aktuelle. De bør spille seniorhockey i stedet for U-21.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Vålerenga har spillefri til helgen. Vi må regne med at både Oilers og Storhamar tar innpå oss med tre poeng hver.

 • #2
  Vi har jo tre spillere som skiller seg veldig ut vedr poengligaen i GET. Ahlholm har 69 poeng. Tobbe har 65 poeng og Espeland har 53 poeng. Men det er interessant å se hvilke lag disse tre produserer mest i mot (vi har spilt fem kamper mot hvert lag, fire mot Ringerike før kveldens kamp):

  Stjernen: Tobbe 19, Ahlholm 18, Espeland 13

  Manglerud: Ahlholm 11, Tobbe 9, Espeland 8

  Sparta: Ahlholm 11, Tobbe 10, Espeland 7

  Ringerike: Tobbe 8, Espeland 8, Ahlholm 5

  Lillehammer: Ahlholm 9, Tobbe 6, Espeland 6

  Frisk: Tobbe 8, Ahlholm 6, Espeland 3

  Storhamar: Ahlholm 4, Espeland 4, Tobbe 2

  Oilers: Ahlholm 5, Espeland 4, Tobbe 3

  Comment


  • #3
   Laget er klart. Vi mangler bare Mats Trygg (syk) og Lars Erik Spets (ryggoperert). Et veldig stort pluss at vi kan stille med fullt lag, og de samme rekkene i kamp etter kamp. Det må også gi veldig gode treninger. Til sammenligning mangler Storhamar seks mann, mens Oilers mangler fem spilllere.

   Det er satt opp ei 4. rekke er Ekberg-Grønstad-Oppøyen. Lalande og Calle Spaberg er ekstraspillere. Vi får håpe vi kan ta en tidlig og klar ledelse. Da kan Roy og Espen gi en spiller som Calle Spaberg noen bytt i topp-rekkene, mens Lalande kan rulleres inn i 4. rekka.

   https://www.hockey.no/live/Live/Matc...ate=31.01.2019

   PS! Joachim Sommer Nielsen er klar for Stjernen. Jeg tror det er et utlån ut sesongen. Høres bra ut for alle parter. Men da møter vi kanskje Joachim i kvartfinalene? https://www.f-b.no/sport/stjernen/is...s/5-59-1385759

   Comment


   • #4
    Ble nok en bra kveld det

    Comment


    • #5
     Originally posted by kobohem View Post
     Ble nok en bra kveld det
     Absolutt! Var ikke all verden til hockeykamp, men jeg syns Ringerike er flinke til å presse høyt, og gjør det til tider vanskelig for oss å etablere noe skikkelig spill. Ekstra deilig å vinne på en litt dårlig dag.

     Moro at Ylven er litt på gang igjen. Men man skjønner at det er en kamp med lite fyr når han såvidt gidder å løfte skøyta i målfeiringa 😋
     En by, ett lag - ett Vålenga

     Comment


     • #6
      Vi vinner altså 4-2, den siste i åpent mål. Ikke enkelt å møte Ringerike på bortebane. De har et visst system, og en talentfull keeper. Men allikevel vil jeg si det var en bra gjennomført kamp av oss. Og som Andgus sier, 2+1 fra Ylven er veldig bra, og også en fin skåring når Thomas Olsen styrer et skudd fra Ask.

      Alle målene https://www.tv2.no/v/1418404/

      Daniel Sørvik forlot isen med smerter. Jeg trodde det var kneet. Men det var ryggen som fikk seg en smell, sannsynligvis etter en cross-cheking fra en Ringerikespiller. Det skal gå bra, og nå er det jo kampfri i to uker.

      Så skader det ikke at Storhamar tapte hjemme for MS etter straffer, mens Oilers tapte etter sudden borte mot Sparta. Vi leder dermed med ni poeng når det gjenstår bare åtte kamper.

      Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

      VG skriver: VÅLERENGAS FØRSTEREKKE SMADRER RIVALENE: - SERIEGULLET ER I VÅRE HENDER
      (Ringerike Panthers - Vålerenga 2–4) Alle topplagene fikk det tøft i torsdagens GET-liga-runde, men takket være Martin Lauman Ylven og GET-ligaens suverent beste førsterekke, snudde Vålerenga og koblet grepet enda hardere om serieledelsen. VIF-treneren erkjenner at seriegullet er deres å tape https://www.vg.no/sport/ishockey/i/W...i-vaare-hender

      Storhamar og Oilers begynner å bli desperate nå. Storhamar sparket svensken Jakobs, og henter Kurt Davis i stedet. Nå har de lånt en svenske til, Ågren som de håper blir på Hamar, så de har full kvote. Men de skal en nord-amerikaner til også. Mens Oilers hentet amerikaneren Greg Mauldin som har tre poeng på ni kamper nå.. Dermed full kvote. Men tre av dem er skadet, inkl gode Morley. Sportssjef Pål Higson er derfor i USA på jakt etter nye spillere... Penger har dem nemlig. Hvor mange utlendinger de etterhvert må plassere på tribunen blir spennende å se.

      Comment


      • #7
       Jeg håper vi får beholde Ringerike i ligaen. Syns det kommer med noe annet enn mange av de andre lagene som tar heisen opp og ned hver sesong

       Comment

       Working...
       X