Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kampen om seriegullet 2018/19

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kampen om seriegullet 2018/19

  Det er fem år siden VIF Hockey vant noe. Den gang var det en ren seriefinale mot Oilers foran et fullsatt Jordal Amfi, 5092 tilskuere. Før kampen hadde Oilers 101 poeng, mens VIF hadde 100 poeng. Men vi vant kampen og ble seriemestere. Slik så det ut https://www.tv2.no/a/5380055/ og det ble feiret slik https://www.youtube.com/watch?v=WJvNjyumyCQ I sluttspillet vant vi 4-1 i kamper mot Frisk, og vi vant 4-3 i kamper mot Storhamar. Men finalene tapte vi 4-2 i kamper for Oilers. Siden da har vi bare vært nr 5 i serien på det beste og har ikke gått finale.

  Vi er ferdig med fem av seks hele serierunder, har spilt 40 kamper og har åtte kamper igjen. Vi hadde spillefri sist helg, så vi har en kamp mindre spilt. Vi leder serien med seks poeng på våre to største utfordrere Storhamar og Oilers.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Våre siste åtte kamper er:

  Torsdag 14.02. Lillehammer - VIF
  Lørdag 16.02. VIF - Frisk
  Tirsdag 19.02. Sparta - VIF
  Torsdag 21.02. VIF - Storhamar
  Søndag 24.02. MS - VIF
  Tirsdag 26.02. VIF - Oilers
  Søndag 03.03. Stjernen - VIF
  Tirsdag 05.03. VIF - Ringerike

  Det er klart at vi har et tøft kamprogram, seks kamper på 13 dager, før de to siste og litt enklere kampene. Med seks poengs forsprang og en kamp mindre spilt har vi råd til å tape et par kamper. Jeg tror det hele blir avgjort i kampen mot Oilers 26. februar. At med seier der så kan ingen ta oss igjen.

  PS! Det kommer til å bli rift om billettene til de tre første hjemmekampene mot Frisk, Storhamar og Oilers. Det er allerede solgt en del billetter. Men VIF Hockey har faktisk midt under sesong satt opp billettprisen. Nå koster sitteplass voksen 250 kr, mot 220 kr før i sesongen. Ståplassbilletter på stillaset koster fortsatt 220 kr. En forsmak på hva det vil koste på Jordal?

 • #2
  -Dette er iskrigernes suksessoppskrift https://www.tv2.no/sport/10396298/

  Vi har tre spillere med på landslaget til Østerrike, hvor vi vant 2-0 mot Frankrike torsdag. De tre er Villiam Strøm, Tobias Lindström og Andreas Stene. Stefan Espeland og Martin Røymark var også tatt ut, men de har begge to meldt forfall. Jeg tror ikke det er snakk om noen alvorlige skader, men heller at de trengte en kamppause.

  Comment


  • #3
   Før i tiden var det kanskje sånn at seriegull ikke betydde så mye. Det var kun NM, å vinne "bøtta", som betydde noe. Men for VIF Hockey vil et seriegull nå bety veldig mye. Den mest-vinnende klubben har ikke vunnet noe på fire sesonger. Den trenden kan vi bryte nå. Oppturen kommer beleilig med bare 15 måneder til Nye Jordal sto klar. Vi så jo også hvor mye det betydde å vinne serien i 2014. Nå ble det litt spesielt den gangen med at VIF og Oilers møttes i en ren seriefinale i siste serierunde.

   Med det forspranget Vålerenga nå har på Oilers og Storhamar er det bare et spørsmål om når vi sikrer seriegullet. Storhamars trener Fredrik Søderstrøm sier til lokalavisa: - Vi skal jage helt inn, og har selvfølgelig veldig lyst på andreplassen. Det å gå ut av seriespillet og inn i sluttspillet med en positiv opplevelse er alltid bra. Det handler om sjøltillit, som er ferskvare............... Om man skal tro han så har de gitt opp tanken på seriegull. Oilers og Storhamar møtes i første kamp etter pausen. Laget som taper kampen i Stavanger torsdag kan nok avskrive helt å vinne serien.

   Vi starter opp med kamp på Lillehammer torsdag og Frisk hjemme på lørdag. To tøffe kamper så klart, men vi må ha trua på seier i begge.

   Det å vinne serien gir oss alle fordeler inn mot sluttspillet. Vi får velge kvartfinalemotstander først, og vi kommer til å kunne velge mellom MS og Stjernen. Jeg føler meg ganske sikker på at vi velger Stjernen. Dette fordi MS tross alt er i stand til å spille jevnt mot alle. De har nylig slått både Storhamar og Frisk. I semifinalen får vi igjen førstevalget, og skal velge mellom lagene som rangert som nr. 3 og nr. 4 av de gjenværende lagene. Hvis vi går ut fra at Oilers og Storhamar går til semi vil vårt valg bli det 4. rangerte laget. Det kan være Frisk, Sparta eller Lillehammer. Uansett lettere motstand enn om vi måtte opp mot Oilers eller Storhamar.

   Comment


   • #4
    VEIEN TILBAKE: INTET NYTT ER GODT NYTT

    Veien tilbake. Klanen.no skriver om serieinnspurten http://klanen.no/Blogger/Veien-tilba...y5Yt58SgCowUwQ

    Comment


    • #5
     Grundig gjennomgang av premissene for serieinnspurten og for sluttspillet:

     Klanen.no - SERIEGULLET BLINKER I DET FJERNE http://klanen.no/Blogger/Espen-B/Ser...3J2dtY9XiDuu9c

     Comment


     • #6
      TV 2: Våpenkappløpet i gang blant topplagene

      https://www.tv2.no/sport/10411384/

      Comment


      • #7
       Tåler å lade opp litt;

       https://m.youtube.com/watch?v=-ut844XZPy8&t=57s

       Comment

       Working...
       X