Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd 3. kvartfinale Vålerenga - Manglerud mandag 11. mars kl. 1900

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd 3. kvartfinale Vålerenga - Manglerud mandag 11. mars kl. 1900

  Klart for 3. kamp, og vi må legge litt press på gutta som skal vinne hjemmekampene i sluttspillet. Gjør de det så kan det bli bøttefest i påskeuka!

  Jeg ser egentlig mange fordeler med at vi tapte en jevn kamp mot MS på lørdag. Det er bra for laget at kampene blir tøffe og at vi må spille minst fem kamper før vi går videre. Jeg tror vi vinner hjemme på Furuset mandag kveld. Og så blir nøkkelkampen i denne kvartfinaleserien bortekampen på onsdag. Vinner vi mandag og onsdag er veldig mye gjort.

  Jeg håper også at Roy og Espen tør å bruke Calle Spaberg Olsen mer. For et talent den gutten er! (han har 60 poeng på 35 kamper i U-21, og har +43 som er klart best, og ennå er han bare U-17 spiller).
  4. rekka på lørdag var Colin Olsen, Markus Ekberg og Petter Grønstad. De to sistnevnte fikk bare hhv 4 og 2 min istid. Mens Colin ble rullert inn i 2. og. 3. rekka og fikk 8 min. Vi manglet Morten Ask. Jeg håper han kan være tilbake og spille center i 4. rekka med brødrene Colin og Calle Spaberg Olsen. Det kunne være ei fin rekke. Hvis ikke Ask kan spille, så kan brødrene få med seg en center fra de andre rekkene som dermed spiller dobbelt. Det kan være Tobbe, Filip G. eller Stene.

  I de andre kvartfinalene er den store overraskelsen at Sparta leder 2-0 i kamper mot Oilers. Det betyr at Oilers er pisket til å vinne på hjemmebane mandag kveld. Espen B oppsummerer alle kampene i 2. runde av kvartfinalene http://klanen.no/Blogger/Espen-B/Sta...-snoerra-igjen

  PS! Neste sesong kan det bli bortekamper i Grünerhallen!. Grüner vant nemlig 4-1 i dag mot Ringerike. Ringerike tapte også 1-3 mot Narvik tidligere i uka. Det er bare disse tre lagene i kvalikken, og de to beste spiller i GET neste sesong. Ringerike er dermed nødt til å ta seks poeng i kampene mot Narvik (B) og Grüner (H), eller i det minste håpe at Narvik vinner begge sine kamper mot Grüner.

 • #2
  Daniel Sørvik var ikke med på lørdag, men skal være med igjen i kveld.

  Comment


  • #3
   Laget er klart, Morten Ask er også tilbake. Dvs at vi har fullt lag. Strøm er forward i 4. rekka sammen med Ask og Colin Olsen. Ekberg og Grønstad er ekstra-spillere. Da er det ikke plass til Calle Olsen. Synd. De kunne ha spilt med sju backer, f.eks gjør Sparta det, eller Calle kunne fått plassen til Ekberg. Vålerenga Elite
   LEFT RIGHT
   FIRST SECOND
   70
   Søberg, Steffen Kent   30
   Svendsen, Joachim


   LINE 1
   17
   Espeland, Stefan Zakariassen   6
   Ekelund, Oskar Kalle


   20
   Ahlholm, Rasmus   46
   Lindström, Tobias   22
   Røymark, Martin Nikolai


   LINE 2
   90
   Sørvik, Daniel   23
   Trygg, Mats


   19
   Oppøyen, Jonas   52
   Gunnarsson, Filip   29
   Heier, Andreas Benjamin


   LINE 3
   49
   Eidstedt, Axel   55
   Csiszar, Brede Frettem


   35
   Ylven, Martin Lauman   38
   Stene, Andreas   18
   Olsen, Thomas


   LINE 4
   11
   Ekberg, Marcus Karlsen   16
   Grønstad, Petter


   73
   Strøm, Villiam Weiby   21
   Ask, Morten   25
   Olsen, Colin Spaberg

   Comment


   • #4
    Vi vinner 4-0 i en kamp som hadde bra temperatur, og hvor vi ikke fikk overtaket før halvveis ut i 2. periode. Da avgjorde vi kampen med tre mål på seks minutter. Skuddstatistikken ble hele 37-19. MS kom ikke til så mange store sjanser, men det var uansett veldig betryggende å se at Steffen Søberg var på hugget og at han sto meget godt i mål. Han har en redningsprosent på 94,1 etter tre kamper i kvartfinalene.

    Martin Laumann Ylven fikk bare åtte sek på isen før han etter et sammenstøt med MS-junioren Pontus Finstad ble liggende nærmest livløs på isen. Måtte ha hjelp av lege og medspillere for å komme seg av isen. Han sjanglet ganske mye så jeg trodde det kunne være hjernerystelse, men jeg fikk senere høre at det var snakk om jævlig vondt i ryggen. Nå i sluttspillet vil man gjerne ikke si så mye om hvilke skader spillerne har, så vi får bare krysse fingrene for at Ylven snart er tilbake på is. Roy flyttet Colin Olsen opp til 3. rekka på Ylvens plass, mens Oppøyen fra 2. rekka fikk jobben å ta bytt sammen med Ask og Strøm i 4. rekka.

    Alle målene https://www.tv2.no/v/1432143/

    Thomas Olsen om kampen https://www.facebook.com/VIFHockey/v...1753976960347/

    VårtOslo https://vartoslo.no/m-s-keeper-kris-...nga-giret-opp/

    PS! 4. kamp spilles på Manglerud onsdag kl. 1900. Hvis vi vinner der kan vi sikre semifinalebilletten på fredag kl. 1900 i Furuset Forum.

    Comment


    • #5
     Litt skummelt at vi bruker så lang tid på å få putta det første. Ingen mål i første periode mot M/S, det bør vi gjøre noe med i de resterende kampene.
     Håper Ylven kommer seg kjapt til hektene. Han er en spiller som det er viktig å ha med seg videre i sluttspillet.
     En by, ett lag - ett Vålenga

     Comment

     Working...
     X