Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Matchen mot Storhamar

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Matchen mot Storhamar

  Ahh, det smaker litt ekstra å vinne på denne måten.  Dagens höjdare: scoringa til Trygg.  10 poeng av 12 mulige

 • #2
  Re: Matchen mot Storhamar

  Dette var bare helt sinnssykt rått!! Finnes det noe bedre her i verden enn å banke horhamar på en slik måte??

  Stor takk til alle gutta for en fantastisk snuoperasjon, sjøl hadde jeg nesten gitt opp..  Blomster sendes også til Klanen for bra synging hele matchen!!

  YAHOOOO http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_lol.gif

  Comment


  • #3
   Re: Matchen mot Storhamar

   APD-mølla går sin gang. Dette kommer fra "NMgull2004", med sitt første innlegg på Aftenposten.   "Det er vel ingen normale oppegående mennesker som ikke forstår at en dommer ikke kan, bør eller er i stand til dømme et lag fra samme by, sine egne venner, sitt eget kjøtt og blod. Det er fullstendig umenneskelig å klare å være så til de grader objektiv at man kan være rettferdig i slike sammenhenger. Hva slags frekkhet er dette at Oslofolk påskriver seg slike umenneskelige evner?

   Først så scorer Slummen et par sekunder etter at 2. pause hadde startet. Så dømmer ikke Johnsen offside når linjemannen står med armen oppe ved et annet "mål". Vi hører tydelig at Johnsen sier "og hvem var det som kom ut med pucken, var det du?" til Skadsdammen når han ble utvist, nei det er heller ikke uvanlig at motstanderen får utvisning for å ta ifra VIF pucken som i dette tilfellet.

   Jeg sier ikke at Johnsen avgjorde kampen i dag, men han holdt Vålerævva inne i kampen med alle de merkelige utvisningene mot SIL.

   Og det er ikke første gangen Johnsen gjør dette i år, det er tredje, på samme måte som han gjorde det i alle kampene i fjor der han dømte og VIF vant.

   Nå er det på tide at forbundet snart begynner å bruke huet og gjør noe med dette. "

   Comment


   • #4
    Re: Matchen mot Storhamar

    Johnsen var rævva idag, men det fine var at han var like tragisk begge veier. Vi fikk mye hardt dømt mot oss og Dragene gjorde det samme.    En som ikke var rævva idag, var virkelig Kaptein Lund. Makan til spiller. Hadde han vært trent til det, burde han fyllt inn i alle byttene til skadede Anders

    Comment


    • #5
     Re: Matchen mot Storhamar

     Jeg så kampen på TV , og det kunne høres at det var bra stemning på Jordal!
     Vå'lenga ultra

     Comment


     • #6
      Re: Matchen mot Storhamar

      Angående Lund. Det 5. målet vårt skjønner jeg fortsatt ikke. Har han gått i lære hos David Copperfield? Gikk pucken tvers igjennom armen til Nordgren?
      in Absinthia

      Comment


      • #7
       Re: Matchen mot Storhamar

       Lund er Getligaen største magiker. Det er vel ingen hemmelighet....http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif       Nei da. Det var da vitterligen en åpning der. Å treffe den åpningen derimot krever mer enn de fleste hockeyspillere er i stand til (eller en tilsvarende mengde flaks)

       Comment


       • #8
        Re: Matchen mot Storhamar

        Sitat: Den fre, 29 desember 2006 00:41 skrev Terje Myhr:        > Lund er Getligaen største magiker. Det er vel ingen hemmelighet....http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif

        >

        > Nei da. Det var da vitterligen en åpning der. Å treffe den åpningen derimot krever mer enn de fleste hockeyspillere er i stand til (eller en tilsvarende mengde flaks)        ----        Det var ikke en gang et skudd ifølge Lars Erik selv. Han skulle bare lempe pucken inn foran mål etter en dropp.

        Lemp mer, Lars Erik, lemp mer! http://www.klanen.no/snakk/images/sm...s/icon_lol.gif
        Demokrati i praksis er som tre ulver og en sau som stemmer over hva de skal ha til middag.

        Comment


        • #9
         Re: Matchen mot Storhamar

         Lund gjør jo ikke annet å lempe. Norges lengste flipp-pass siden Knut Walbye.

         Comment

         Working...
         X