Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

A-VM

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • A-VM

  Noen som har fulgt med? Synes Norge har klart seg overraskende bra. 1. og 2. periode mot Canada var strålende. Moro at Mathis Olimb fikk assist på Lars Erik Spets sitt mål. Synes Lars Erik Lund gjør det veldig bra. Ricky og Nervik, særlig Alex, var strålende mot Slovakia. Er det mulig at han legger opp etter at han endelig har fått spille i et VM?  Nøkkelkampen blir mot Tyskland i morgen kl. 1415. Med seier er vi klar for mellomrunde, og også for neste års A-VM i Canada! Nytt av året er at alle kamper skal avgjøres. Ved uavgjort spilles 5 min sudden death, deretter evt straffeslag. Ved tap må vi spille i nedrykningspulja mot Østerrike og Ukraina, samt taperen av kampen Latvia mot Italia som spilles i morgen.  Som sagt synes jeg laget har overrasket positivt, bare så synd at vi "aldri" kan få stilt med våre absolutt beste mannskap. Denne gangen mangler vi kanskje fem av våre absolutt beste spillere: Myhrvold, Vikingstad, Tollefsen, Skrøder og Holtet. Med disse på plass tror jeg vi kunne ha bitt skikkelig i fra oss.

 • #2
  Re: A-VM

  er ikke helt sikker på om vi hadde vært sååå mye bedre.  tror vi slår tyskland 4-2 lund scorer siste målet i tomt bur..

  Comment


  • #3
   Re: A-VM

   Sitat: Den tir, 01 mai 2007 23:49 skrev kimo:   > er ikke helt sikker på om vi hadde vært sååå mye bedre.

   >

   > tror vi slår tyskland 4-2 lund scorer siste målet i tomt bur..   Tror nok laget hadde vært betydelig sterkere med de fem nevnte på plass. Sånn som kampen ble mot Canada ble tror jeg typer som Myhrvold og Tollefsen kunne ha ryddet opp bedre rundt eget mål en et par av de backene som spilte. Og med "superrekka" fra forrige VM inntakt, Vikingstad-Skrøder-Thoresen, tror jeg vi også hadde produsert enda mere fremover. En så liten hockeynasjon som Norge er sårbare for skader/fravær på nøkkelspillere. At vi kunne "bite fra oss mere" er jeg temmelig sikre på.   4-2 mot Tyskland i dag hadde vært knall. Norsk hockey trenger sånne oppturer.

   Comment


   • #4
    Re: A-VM

    jo jo men er ikke sikker på om vi hadde vunnet av den grunn...

    er jo ikke sikkert superrekka hadde funka like bra denne gangen.. tollefsen er nok den vi hadde hatt mest bruk for.

    Comment


    • #5
     Re: A-VM

     Sitat: Den ons, 02 mai 2007 13:30 skrev kimo:     > jo jo men er ikke sikker på om vi hadde vunnet av den grunn...

     > er jo ikke sikkert superrekka hadde funka like bra denne gangen.. tollefsen er nok den vi hadde hatt mest bruk for.     "å bite mere i fra seg" betyr vel ikke nødvendigvis å vinne http://www.klanen.no/snakk/images/sm...icon_smile.gif og vi hadde garantert hatt nytte av en spiller som Skrøder som hadde 30 mål i Elitserien ( og 5 i sluttspillet), som ga 2. plass på toppscorerlista.

     Comment


     • #6
      Re: A-VM

      Fantastisk opphenting av Norge!!      Comment


      • #7
       Re: A-VM

       Uff.. Forferdelige lette mål tyskerne scorer på oss.

       Pål Grotnes er ikke akkurat med på notene her!
       [Vålerenga Are Magic]

       Comment


       • #8
        Re: A-VM

        Sitat: Den ons, 02 mai 2007 17:29 skrev Ramon:        > Uff.. Forferdelige lette mål tyskerne scorer på oss.

        > Pål Grotnes er ikke akkurat med på notene her!        I A-VM er vi nødt til å ha målvakter som spiller stabilt og godt. Mathias Gundersen gjorde tildels det i fjor. Grotnes er en vandrende katastrofe på dette nivået. Men til hans unnskyldning er ikke de norske backene gode nok til å rydde unna rundt eget mål heller. Roy har lansert en idè om at det bare skal være norske målvakter i GET-ligaen. Tror det er den eneste veien å gå for å sikre en god rekruttering av målvakter. Vi har en del halvgode målvakter, men ingen som står fast på topplagene.        Det er ganske vanlig at vi gjør "gode" kamper mot de antatt bedre lagene. Da er det lett å tro at vi er bedre enn vi egentlig er. Slovakia og Canada tar oss i realiteten på en halv skøyte. Når vi så skal spille mot lag som vi selv mener vi er jevngode med, får vi store problemer med å styre et offensivt spill, og den tette defensive organiseringen vi har mot "stormaktene" rakner også når vi må jage mål for vinne "årets viktigste kamper".        Synes Mathis Olimb spilte veldig bra mot Tyskland. Han er playmaker i den beste rekka, hvor Lars Erik Spets jobber som en tyrk og også scorer mål. Tredjemann, Anders Bastiansen, har kanskje vært Norges beste, og til sammen var disse den eneste rekka som fikk satt trykk på tyskerne.        Nå blir vi forsterket med Per Åge Skrøder som rekker kampen mot Østerrike i morgen. Regner med at Roy stokker om på rekkene, men rekka til Mathis blir helt sikkert "fredet".

        Comment


        • #9
         Re: A-VM

         Akkurat nå står Skrøder fast i Sverige.. Håper det ordner seg, han er utrolig viktig!

         Enig med det du sa om backene, alt er ikke Pål Grotnes sin skyld, mye sløvt back spill.         http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=139347
         [Vålerenga Are Magic]

         Comment


         • #10
          Re: A-VM

          Det er så jævlig skandale. Nå må faenmeg hoder rulle. Tore Jobs sier til sitt forsvar at han ikke trenger å sjekke at jobben er gjort etter han leverte inn lista til forbundet. Jeg mistenker at landslagsledelsen til Canada dobbeltsjekker..

          Comment


          • #11
           Re: A-VM

           Sitat: Den tor, 03 mai 2007 23:56 skrev skog:           > Det er så jævlig skandale. Nå må faenmeg hoder rulle. Tore Jobs sier til sitt forsvar at han ikke trenger å sjekke at jobben er gjort etter han leverte inn lista til forbundet. Jeg mistenker at landslagsledelsen til Canada dobbeltsjekker..           Dette er en jævlig pinlig sak for Norsk hockey. Den rulla og gikk på tv-nyheter i går. Folk må jo tro at man er komplett uduglige i forbundet. Skrøder forteller selv at han fylte ut papirer ifm visumsøknad på en landslagssamling i november. Han fikk også noen spørsmål senere på mail fordi noen opplysninger manglet. Etter det har han ikke tenkt noe mere over dette. Ikke før han står på flyplassen i Stockholm og kikker i passet sitt. Da "oppdager" han at han ikke har visum til Russland!           Riktignok er Skrøder fra en by med et hockeylag som er sponset av Glomma Papp, men dog. Hvor sløv er man når det ikke ringer en bjelle før den dagen man skal reise til et A-VM i ishockey? Et visum skal klebes inn i passet, og det er den som bærer passet som har det hele og fulle ansvar for dette selv. At noen andre, av praktiske årsaker. skal ordne med visumet fratar ikke Skrøder for ansvar. Selvsagt har noen rotet i forbundet, og Tore Jobs har som manager også driti på draget.

           Comment


           • #12
            Re: A-VM

            Sitat: Den fre, 04 mai 2007 07:10 skrev Pondus:

            > Dette er en jævlig pinlig sak for Norsk hockey. Den rulla og gikk på tv-nyheter i går. Folk må jo tro at man er komplett uduglige i forbundet.            Nei, det er ingen som tror at hockeyforbundet er uduglige. Det vet vi.

            Comment


            • #13
             Re: A-VM

             Forøvrig er Tore Jobs fra samma klubben..

             Comment


             • #14
              Re: A-VM

              Skam. Skam er det. Og ikke minst flaut.
              Vålerenga - Oslos stolthet

              Comment


              • #15
               Re: A-VM

               3-2 mot Østerrike, en liten opptur.
               [Vålerenga Are Magic]

               Comment

               Working...
               X