Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Nyheter fra IIHF

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Nyheter fra IIHF

  IIHF fyller 100 år i år, og har derfor annonsert noen nye cuper og priser:  IIHF announces NHL-European Victoria Cup

  http://live82.ihwc.net/english/artic...amp;artId=2646
  228

 • #2
  Re: Nyheter fra IIHF

  Merkelig forslag. De europeiske lagene kommer til å komme hjem med krykker alle mann.

  Comment


  • #3
   Re: Nyheter fra IIHF

   Sitat: Den tir, 08 mai 2007 20:06 skrev skog:   > Merkelig forslag. De europeiske lagene kommer til å komme hjem med krykker alle mann.   Det tror inte jag. Ett par lag i Ryssland liksom ett par lag från elitserien tillsammans med ett par europeiska lag till står inte långt efter NHL om de ens är sämre.

   Det påstår jag eftersom Sverige spelar VM med bara spelare från elitserien och eftersom de spelar jämt (och vinner) mot lag fyllda med NHL-proffs.

   Det är stor skillnad att spela på stor is som vi är vana vid och jag tror inte vi har en chans i en NHL-rink. Jämförelsen är svår.

   När det spelats World Cup eller OL på liten is har Sverige, liksom andra lag, uteslutande använt sig av NHL-proffs.   Nej... det blir inga kryckor.   Comment


   • #4
    Re: Nyheter fra IIHF

    Spørs hva kampene dømmes etter. Det blir nok internasjonale regler og baner siden det er i IIHF-regi, men canadiske lag har en tendens til å bli veldig veldig usportslige og dirty når man møter europeere.    Jeg har vanskelig for å se hvordan dette skulle fungere. Husker cupen mot de britiske lagene for et par år siden. De britiske lagene var fulle av Canadiere som var mest interessert i å skade flest mulig motstandere.

    Comment

    Working...
    X