Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Forsesongen 2019

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  Originally posted by Nesrene View Post

  Joda, jeg bare hoppet over lineært oppi der
  Flerkameraproduksjon i SUMO-sendingene betyr at det er to kamera på langsiden, det andre kamera gjerne lengre ned og dermed nærmere isen. I tillegg får SUMO-produksjonen tilgang til bildene fra målkameraene.

  Comment


  • #32
   Originally posted by Ingar View Post

   Vet ikke hva man skal legge i det,men i hockeypodden sa Kjær at det kom til å skje spennende ting i nærmeste fremtid.Da ser jeg bort fra Nye Jordal.
   Nettopp hørt på Kjær. Litt tvetydig, men jeg tror han mente nye Jordal som han skryter opp i skyene. Ikke at det skulle komme noen nye spillere nå. Men det må det jo bare gjøre !

   Comment


   • #34
    Vi vinner 3-1 mot Stjernen. Jevn 1. periode, hvor Stjernens nye førstekeeper Hackett viste at han kan bli veldig viktig for laget. Han spilte bare 1. periode. Juniorkeeper Arntsen var mer slepphent, og VIFs tre mål kom på returer. Først ved Colin Olsen, før Linus Rotbakken skårer to ganger etter at vi fikk spille fem minutter i overtall etter en spearing fra Braden Christoffer på Andreas Stene. Rotbakken kan bli en veldig viktig spiller. Han er flink til å følge med oppover på offensiven, spesielt i overtall.

    For uten Lalande og Frøberg som allerede er hentet opp i A-lagstallen, var Eliesen, Blegen og Martinsen fra U-21 også med. La mest merke til Nicolai Eliesen som er en tøffing.

    PS! Har fra sikker kilde at det ikke kommer inn flere nye spillere før seriestarten...

    Comment


    • #35
     Vi slår Stavanger 3-2 etter scoringer av Halmrast,Gunnarsson og Sørvik.4000 tilskuere i DNB-arena.

     Comment


     • #36
      Litt lesestoff fra Stavanger om tapet for VIF https://www.dagsavisen.no/rogalandsa...tart-1.1581195

      Det skal bli en tradisjon med generalprøve-match VIF-Oilers, VIF som arrangør neste år, også fortsetter de annenhver gang hjemme borte
      Last edited by Pondus; 07.09.2019, 22:13.

      Comment


      • #37
       De har også snakket med Espen Knutsen som sier følgende: -Martin Laumann Ylven føyer seg inn i rekken av profiler Vålerenga har mistet det siste året..

       -Men VIF sitter stille i markedet.

       – I Ylven mister vi seriens kanskje største profil, men vi kommer ikke til å hente inn en erstatter. Vi må heller satse på en av de yngre spillerne, sier sportssjef Espen «Shampo» Knutsen til Dagsavisen.

       – Vi hadde håp om å hente inn flere erstattere for dem som har dratt, men tallene er for svake. Det er ikke økonomi til det per nå, fortsetter han. (saken er fra 28. august).

       Comment

       Working...
       X