Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Storhamar lørdag 5. okt kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Storhamar lørdag 5. okt kl. 1600

  Første møte med Storhamar denne sesongen. Dessverre er det ingen toppkamp. Lagene deler 4. plassen. Laget som vinner vil få hekt på topp-3, hvor Frisk, Oilers og Lillehammer har fått en meget god start.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Legg merke til at vi bare har seks kamper.

  Vi vil fortsatt mangle Axel Eidstedt (ukjent hvor lenge), og Tobias Lindström som selv sa til meg at det er snakk om 3-6 uker for hans del pga "upper-body injury". Mot MS hadde vi seks stk U-21 spillere. Jeg tror laget blir det samme. Vi hadde 12 forwards, men Nicolai Eliesen fikk ikke istid før vi hadde kontroll på kampen. Det betød at Oscar Blegen og Leo Halmrast var vingpar i fjerderekka, og fikk med en center fra de andre rekkene. Her ble både Martin Røymark, Filip Gunnarsson og Andreas Stene brukt.

  Laget blir da seende slik ut:

  Søberg (Svendsen)

  Rotbakken - Ekelund
  Sørvik - Trygg
  Strøm - Emil Larsen (evt Lars Erik Francke-Enersen om han har sonet ferdig en 4-kampers karantene i U-21)

  Røymark - Stene - Colin Olsen
  Lalande - Gunnarsson - Oppøyen
  Berger - Brekke Henriksen - Thomas Olsen
  Halmrast -(Eliesen) - Blegen

  For min del håper jeg å se Thomas Olsen i førsterekka. Han er den mest målfarlige vi har når Tobbe ikke er med. Så kan heller Colin Olsen spille i tredjerekka.

  For Storhamar gjelder at de også er svekket ift de par siste sesongene. De har ikke helt den samme bredden, og blant de eldre etablerte spillerne er det flere som er langt over toppen i sin karriere. For to år siden gikk de all-inn for å vinne med et dopet mannskap. Det er mange måter å dope seg på. Storhamar gjorde det med å ha 11 utlendinger i stallen. Jo da, tre av dem gikk utenom kvota (Larrivee og Anderson med 8 år i Norge, og Zettergren med norsk pass). Men en så god spiller som Hampus Gustafsson måtte sitte på tribunen fordi det var for mange utlendinger. Og med en trener som ikke hadde en tanke for klubbens fremtid. Herr Söderström brydde seg kun om sin egen CV.

  I år, med nye finske trenere, prioriteres flere unge spillere. Når Larrivee er skadet igjen blir han erstattet av 17-åring Patrick Elvsveen. I fjor kunne han erstattes av Mikael Dokken eller Kjetil Marthinsen. Ingen av dem ønsket å bli på Hamar pga liten tillit og trangt om plassen når klubben fortsatte med full kvote utlendinger. Nå har SIL bare fem utlendinger, i tillegg til de tre som går utenom kvota. Jeg spår noen magre år på Hamar. Veteranene Skadsdammen, Hesbråten og Joachim Jensen har lagt opp. Og de tre utlendingene utenom synger på siste verset før de må erstattes av norske spillere, ikke utlendinger.

  Men det er fortsatt masse kvalitet i laget. Førsterekka med Patrick Thoresen, Robin Dahlstrøm og nykommer Tony Camarenesi (har allerede 16 poeng på sju kamper) er tunge og må stoppes. Rekkene kommer til å se slik mot VIF:

  Robin Dahlstrøm, Tony Cameranesi, Patrick Thoresen-
  Mikael Zettergren, Phil Marinaccio, Eirik Salsten-
  Martin Rønnild, Jonas Djupvik Løvlie, Steffen Thoresen-
  Jonathan Hafsmoe, Simen André Edvardsen, Patrick Elvsveen.

  Lesestoff før kampen:

  - NYE KORT LØRDAG http://www.sil.no/2019/10/04/nye-kort-lordag-3/
  - Jimmer’n stoppet gamle kompiser https://habloggen.h-a.no/sport/bakma...amle-kompiser/
  - VEIEN TILBAKE: TIL SETERS, TIL SETERS http://klanen.no/Blogger/Veien-tilba...ers-til-seters

  PS! Det er bra forhåndssalg. Hvis det kommer mange fra Hamar kan det bli opp mot 1500 totalt. La oss håpe på det.
  https://www.ticketmaster.no/event/va...lletter/614095
  Last edited by Pondus; 05.10.2019, 12:53.

 • #2
  HA-journalist med en "hyllest" til Øystein Olsen. Saken er åpen.

  https://www.h-a.no/debatt/goddag/spi...BdU5eobIwrTSBA

  OlsenbandenDuck.
  Vålerenga - Oslos stolthet

  Comment


  • #3
   Originally posted by LameDuck View Post
   HA-journalist med en "hyllest" til Øystein Olsen. Saken er åpen.

   https://www.h-a.no/debatt/goddag/spi...BdU5eobIwrTSBA

   OlsenbandenDuck.
   Her er podden med Øystein Olsen https://soundcloud.com/puckpodden/pu...-oystein-olsen

   Comment


   • #4
    Slik foregikk det for 20 år siden....

    1998/1999 Bonuskamp Vålerenga - Storhamar Dragons 1-3 (0-0, 1-2, 0-1) Jordal Amfi, 808 tilsk

    https://www.youtube.com/watch?v=E-KcP8k5GU4&t=215s

    Comment


    • #5
     Originally posted by Pondus View Post
     Slik foregikk det for 20 år siden....

     1998/1999 Bonuskamp Vålerenga - Storhamar Dragons 1-3 (0-0, 1-2, 0-1) Jordal Amfi, 808 tilsk

     https://www.youtube.com/watch?v=E-KcP8k5GU4&t=215s
     Kjelstrup var der.

     #Legende

     MikkelDuck.
     Vålerenga - Oslos stolthet

     Comment


     • #6
      Laget er klart. Francke-Enersen er tilbake, Inn i stedet for Larsen på backen. Og så er Eliesen utelatt. Skal nok spille U-21 kamp i stedet. Det betyr at vi stiller med bare 11 forwards...

      Comment


      • #7
       Originally posted by Pondus View Post
       #Legende....alle tiders kar,favorittspiller de luxe! Får frysninger når jeg hører Øystein forteller om gamledager!
       Last edited by Ingar; 05.10.2019, 13:48.

       Comment


       • #8
        Oppøyen-Gunnarsson-Lalande utgjør førsterekka sammen med Ekelund og Rotbakken som backpar.

        Comment


        • #9
         Tre ting gledet med denne kampen. Vi fikk 1 poeng og Steffen Søberg viste hvorfor han er GET-ligaens beste keeper. Og gutta kjemper knallhardt for poenget. Vi taper 1-2 etter straffer, 18-51 i skudd..

         Gutta gjør så godt de kan, og spiller en bra 1. periode som vi vinner 7-6 i skudd. Vi fikk også to overtall, men vi klarte ikke å skape noe som helst. Vi klarer å spille jevnt med Storhamar når vi klarer å bruke hele laget og samtidig unngår utvisninger.

         Etter fem minutter av 2. periode gjør Thomas Olsen en kjempejobb når han river til seg pucken og får spilt til Rotbakken som kjapt finner Strøm litt innenfor blå. Et smart skudd fra han finner nettmaskene helt oppunder tverrliggeren. Men utover i 2, periode kom utvisningene. Og det er typisk nok Kalle Ekelund som starter ballet. Han er dessverre notorisk udisiplinert. Men også Sørvik og Rotbakken ble utvist. Vi har da spilt med bare fem backer siden Francke bare fikk et par bytt i starten av kampen. At det er backene som blir utvist tyder på at de ble slitne. Men vi rir av utvisningene, spesielt pga noen helt utrolige redninger av Søberg.

         I 3. periode er klart at vi skal forsvare oss for alle penga. Og det ser bra ut, men så litt ut av intet får Mikael Zettergren kommet uhindret i stor fart inn i sona og får kjempeklem på skuddet som går i krysset til 1-1. Like etter smeller Cameranesi pucken i mål. Robin Dahlstrøm står foran Søberg i det pucken forsvinner i nota. Det ser ikke ut som noe galt. Men dommeren vil gjerne sjekke video, Og der ser vi at skøyta til Dahlstrøm skyver spaken til Søberg litt ut av stilling akkurat når pucken passerer. Korrekt å annullere. Mot slutten ble det jobbet veldig hardt for å holde Storhamar unna skåring, og vi vasker selv også frem et par halvsjanser. Det ebber ut med poengdeling,

         I sudden skjer det ingenting. Vi har ikke ork til å skape noe fremover. I straffekonken åpner vi med to svake straffer ved Oppøyen og Thomas Olsen, før Røymark setter vår første, og eneste. SIL vinner straffekonken 3-1.

         Målene og straffene https://www.tv2.no/v/1501955/

         Vårt Oslo https://vartoslo.no/utvisningene-ode...acFzAue1aKrtD0

         Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

         -Christoffer Larssen Berger ble skadet i 2. periode. Han gikk i isen etter et sammenstøt i stor fart. Intet stygt fra SIL-spilleren, men Berger så ut til å ødelegge armen når han gikk i isen. Da hadde vi bare 10 forwards igjen, og gikk ned til tre rekker. Da med Thomas Olsen sammen med Røymark og Stene, mens 3. rekka var Brekke, Colin og Halmrast og Blegen. De to siste spilte annenhver gang,

         -Bare 966 tilskuere. Første gang det er under 1000 tilskuere mot Storhamar etter flytten til Furuset.

         Comment


         • #10
          Blandede følelser etter matchen mot Storhamar. På det positive siden har vi Søberg som står en glitrende match og holder oss inne i kampen når vi er skikkelig på hæla fra midten av 2. periode og ut. Vi spiller også bra frem til målet og Ekelunds unødvendige utvisning. Derfra og ut og stort sett Storhamar for alle pengene og vi skal være svært glade vi kommer unna med 1 poeng.

          Frem til 1-1 spiller vi med intensitet og vilje og er bedre enn Storhamar. Men det er bare å innse at det laget her ikke har de kvalitetene per dags dato til å dominere og spille ut motstanderne, men må male motstanderne i senk. Ser det spesielt i PP, vi vet nesten ikke hva vi skal gjøre. Liker spillet til Thomas Olsen som har hevet seg og fremstår som en som kan gjøre det lille ekstra med sin fart og teknikk. Sammen med Røymark er han vår beste forward denne kampen. Synd Olsen ikke virker å fungere sammen med Lindstrøm og Røymark. Vi får se hva som skjer når Lindstrøm er tilbake, han er sårt savnet bl.a. i droppesirkelen.

          Det blir mye for backene i 2 og 3 periode, og det løser de tidvis greit, men tydelig at vi går tomme for krefter og at vi går på få folk. Pluss til Strøm og Trygg. Over 26 minutter på Sørvik og Ekelund. Redd det blir mye slitasje på backene om unngutta kun slipper til mot bunnlagene.

          Største skuffelsen lørdag er publikumstallet. Hvem har bestemt at lørdag klokken 16 er et godt tidspunkt? I konkurranse med premier league, Vålerenga fotball og andre fritidsaktiviteter kommer hockeyen til kort. Her har man en jobb å gjøre inn mot ny hall. Uten publikum blir det vanskelig med storsatsning.

          Comment

          Working...
          X