Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Grüner - Vålerenga torsdag 10. okt kl. 1830

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Grüner - Vålerenga torsdag 10. okt kl. 1830

  Første gang for VIF med bortekamp i Grünerhallen. For de fleste er vel også hallen et nytt bekjentskap. Grüner er ikke levnet store sjansene i GET-ligaen. De har en seier, 5-1 mot Narvik, på de første 7 kampene. Men legg merke til at det tapte bare 2-3 mot Frisk, som avgjorde helt mot slutten, sist torsdag i Grünerhallen. Har vi noe å frykte? Tja. De er på nivå med MS og Narvik, to lag vi har slått greit i høst. Jeg tror at vi kan ta dem på intensitet og fart. Men det blir neppe mange mål. Tipper 1-3.

  Vi har tre spillere skadet. Tobbe Lindström ute 3-6 uker regnet fra 28. sept da han skadet seg mot Oilers. Axel Eidstedt må vi vente en stund på, det er det jeg vet om han. Så er jeg usikker på Christoffer Larssen Berger som så ut til å ha ødelagt armen mot Storhamar. Uten Berger har vi bare 10 forwards ift hva vi stilte med mot Storhamar lørdag. Det betyr nok at Nicolai Eliessen og Sander Frøberg er med mot Grüner. Ingen grunn til å ikke ta de med i denne kampen slik at vi kan stille med fire rekker. Det kan hende at Andreas Stene og/eller Martin Røymark dobler ved å spille center i fjerderekka også.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/ Sparta slo Storhamar 3-1 på Hamar tirsdag. Det betyr at vi med seier torsdag inntar fjerdeplassen på tabellen.

  Billetter til Grünerhallen kjøpes på Grüner ishockey sin app. Tidligere i høst meldte Grüner følgende på Twittter: -Grünerhallen med eksist nødutg er godkjent for tot 740 pers. Mangel på tribune minsker publikumskapasitet. NIHF ga disp for min 500 publikum kun for ses 19/20. Åpner vi alle ståplasser klarer vi nå 610. Rehab av hall vår-20 kan også innebære utv av publikumskap til 1000-1200.

  "Hovedtribunen" har to rader sitteplasser + ståplasser bak disse. Til sammen 270 plasser. Så er det etablert en ståtribune på motsatt langside (litt som på Furuset, bare at den er mye mindre) og et par små ståtribuner i svingene. Publikumsrekorden er fra en kvalikkamp mot Ringerike sist sesong. Da var det 423 tilskuere. I GET-ligaen er rekorden 374 fra kampen mot Narvik i 2. serierunde. Det bør bli ny publikumsrekord mot VIF. Tipper 550 tilskuere. Her er noen bilder https://www.dagsavisen.no/sport/feir...xample-generic og https://pbs.twimg.com/media/EEb1dD0X...name=4096x4096
  Last edited by Pondus; 09.10.2019, 01:15.

 • #2
  Vi har en samarbeidsavtale med Hasle/Løren. Så hvorfor ikke benytte seg litt av den? H/L spiller borte mot Gjøvik onsdag kveld. Så har de spillefri helt til lørdag 19. okt. Vi spiller 10. okt mot Grüner, 12. okt mot Frisk, 15. okt mot Stjernen og 19. okt mot Sparta. Spillere fra H/L som er under 23 år kan spille kamper for VIF uten å måtte stå over noen kamper. Om vi f.eks låner to eldre spillere mot Grüner og Frisk kan de stå over mot Stjernen for å være klar igjen for H/L 19. okt mot Lørenskog (å stå over en kamp må skje på det øverste nivået).

  Aktuelle spillere:

  U-23 Ilja Cetvertak https://www.eliteprospects.com/playe...ilja-cetvertak (litauisk landslagsspiller)

  Robin Halmrast https://www.eliteprospects.com/playe...robin-halmrast

  Petrus Olivestam https://www.eliteprospects.com/playe...trus-olivestam

  Rasmus Forsberg https://www.eliteprospects.com/playe...asmus-forsberg

  Rasmus Juell https://www.eliteprospects.com/playe...8/rasmus-juell

  Daniel Bogdziul https://www.eliteprospects.com/playe...aniel-bogdziul (litauisk landslagsspiller)

  Særlig Bogdziul virker spennende. Stor og sterk spiller -A capable play-maker on the ice with an accurate wrist shot. Has a good view of the ice and is quite a fast skater. Nomanovas has shown flashes of his offensive talent in his first seasons of good level European leagues.
  Last edited by Pondus; 09.10.2019, 17:09.

  Comment


  • #3
   Fra Dagsavisen + Grüner håper på publikumsfest i byderbyet mot Vålerenga

   Daglig leder i Grüner kan informere om at billettsalget går bra før byderbyet mot VIF.

   – Vi har solgt 130 billetter på appen akkurat nå, sier Larsen da vi snakket med han onsdag.

   – Det er ganske bra i forhold til tidligere kamper.

   Riktignok ble det solgt 204 billetter i appen før åpningskampen mot Narvik, som også er den kampen som har dratt flest tilskuere så langt denne sesongen (374). Mot Storhamar ble 192 billetter solgt i appen på forhånd, og mot Frisk Asker gikk 161 billetter før kampstart.

   – Det blir fortsatt solgt mye billetter i døra. Sånn cirka to tredjedeler blir solgt i appen, og én tredjedel i døra, opplyser han.

   Da vi snakket med Larsen var det fortsatt over et døgn til kampstart. Han tror det fort kan bli årsbeste mot VIF.

   – Jeg tipper rundt 450 tilskuere. Det hadde vært moro.

   Comment


   • #4
    Fra Klanen.no
    TILBAKEBLIKK: VÅLERENGA - GRÜNER

    http://klanen.no/Blogger/Dolph/Tilba...erenga-Gruener

    Comment


    • #5
     Tobbe er tilbake!
     Last edited by Pondus; 10.10.2019, 15:24.

     Comment


     • #6
      Vi vinner 6-2. Godt gjennomført kamp hvor flere spillere fikk skåringer og poeng de manglet fra før. Best var Kalle Ekelund med to mål og en assist. Sesongens første skåring fikk vi fra Daniel Sørvik, mens Magnus Brekke Henriksen noterte seg for sin aller første skåring for Vålerenga.

      Målene https://www.tv2.no/v/1504213/

      Tobbe var tilbake, og spilte for anledningen ving i førsterekka med Stene som center og Røymark på den andre vingen.

      VG om kampen https://www.vg.no/sport/ishockey/i/e...source=vgfront

      Som det står i VG så er Axel Eidstedt ute for resten av sesongen. Bekreftes også av klubben her https://www.vif-hockey.no/artikel/1j...d/skaderapport Fikk høre litt forskjellig av folk som vanligvis vet litt om ståa. En mente at Eidstedt ville bli erstattet, mens en annen ikke hadde særlig trua på det. I kveld var Francke-Enersen 6. back. Han spilte fra start, men ble benket halvveis i 1. periode. Kom ikke på is igjen før i 3. periode. Hvis de ikke stoler på han i en kamp mot Grüner så kan man lure om han får istid mot Frisk på lørdag. Det er åpenbart at vi bør erstatte Eidstedt. Sykelønna hans betales av NAV. Så penger finnes, men det kan jo også bety at underskuddet reduseres hvis de ikke henter en erstatter. Men hva gjør vi nå om en av de resterende fem seniorbackene skader seg?

      Har kikket litt på ledige backer. En som hadde vært en solid forsterkning er Curtis Cedig som var meget god for Stjernen for noen år siden. Han spilte også for Oilers i sesongen 17/18. Jeg vet ikke hvorfor han ikke spiller nå https://www.eliteprospects.com/playe...6/curtis-gedig

      Denne svensken kunne vi hatt bruk for https://www.eliteprospects.com/player/4509/nichlas-torp Torp stands out with his physical and aggressive play. He has good timing in his hits and loves to deliver a good check when given the opportunity. Plays somewhat dirty at times and agitates the opposing players frequently. Mobility is decent, hockey sense and offensive awareness average. Pretty powerful slap shot. Good leader.

      Christoffer Björklund ser også bra ut https://www.eliteprospects.com/playe...ffer-bjorklund
      Last edited by Pondus; 11.10.2019, 02:02.

      Comment


      • #7
       Vålerenga viste lillebror Grüner hvem som er sjefen https://vartoslo.no/valerenga-viste-...som-er-sjefen/

       Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
       Last edited by Pondus; 10.10.2019, 23:47.

       Comment

       Working...
       X