Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Stjernen - Vålerenga tirs 15. okt kl. 1800

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Stjernen - Vålerenga tirs 15. okt kl. 1800

  Tirsdagskamp for våre gutter. Dette fordi TV 2 ville ha denne kampen på tirsdag for å vise den på TV 2 Sport 2. Så da har også laget fri resten av uka før vi møter Sparta på lørdag, Heia VIF dagen.

  Vårt U-21 lag spiller også tirsdag, hjemme mot Lillehammer. Ved kampkollisjoner mellom A-laget og U-21 pleier de bare å ta med de U-21 spillere som helt sikkert får istid på A-laget. Jeg synes de skal ta med f.eks Francke-Enersen til Fredrikstad slik at vi kan spille med seks backer. Det samme med Eliesen slik at vi har nok folk til fire hele rekker.

  I Fredrikstad var optimismen stor foran denne sesongen. Dette fordi de har signert fem canadiere de trodde skulle være veldig gode. F.eks keeper Matt Hackett som har 26 NHL-kamper. Men han må ha tapt seg mye og samtidig kom han skadet til Norge. Har stått bare fem kamper, og har elendige 86,8% i redningsprosent. Hva som skjer med han er alle Stjernen-supportere opptatt av. (I mellomtiden er det 19-åringen Max Nygren som er førstekeeper). Og så har et par av utespillere elendig disiplin. Spesielt Andrew O`Brien har rukket å pådra seg 81 minutter på ni kamper. Noen har sammenlignet han med beryktede Brian Tutt som spilte på Furuset tidlig på 80-tallet. Våre gutter må bare overse han for å unngå å havne i en fight som kan ende i matchstraff.`Her fra en AHL-kamp https://www.youtube.com/watch?v=4Lutiv5k3d0 og her fra sist lørdag i kampen Sparta - Stjernen https://www.facebook.com/bareoverarm...6019595563518/

  Av tabellen kan vi lese at med seier så skaffer vi oss en liten luke ned til Lillehammer og Storhamar når det er spilt 10 kamper. For Stjernen gjelder at de startet sesongen med minus 3 poeng etter å ikke ha oppfylt alle punkter i en avtale ift egenkapital. Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/
  Last edited by Pondus; 14.10.2019, 23:54.

 • #2
  Kun en forandring på laget. Emil Larsen kommer inn som 6. back i stedet for Francke-Enersen. Det betyr også at vi har med bare 11 forwards. 4. rekka blir da Halmrast og Blegen, med hjelp av Stene, Røymark eller Lindström som center.

  GET-LIGAEN: 1 KAMP PÅ MENYEN I DAG: STJERNEN – VÅLERENGA https://geriatriks.blogg.no/get-liga...m13obiqYbOHBpI
  Last edited by Pondus; 15.10.2019, 14:19.

  Comment


  • #3
   Fra VG +

   De norske lagene nærmer seg minst ett møte mot hver. Vi har vurdert enkeltspillerne i hver klubb. Disse har vært litt ekstra imponerende så langt.

   VIF:

   *** Thomas Olsen. VIF-miljøet har ventet lenge på Olsen. Det er gledelig å se ham med gullhjelm i disse dager. For 24-åringen har endelig hatt litt flyt i sesongstarten og bidrar nå til at Vålerenga har litt produksjon fra rekke nummer to i laget. Noe som blir helt avgjørende dersom den regjerende seriemesteren skal være involvert i medaljestrid og sent i sluttspillet i år.

   ** Kalle Ekelund. Den robuste svensken imponerer stadig. Har vært trygg og god siden han kom til Sparta for to år siden. Sammen med Daniel Sørvik har han evnet å «ta» noen av poengene VIF savner etter at Stefan Espeland dro til Tyskland i sommer. Ekelund leverte et par dragninger i Grüner-hallen og scoret to mål. Man lurte et øyeblikk på om det var landsmann Rasmus Dahlin som var utpå der. Det var det ikke, men Ekelund leverer god Get liga-klasse.

   * Leo Johansen Halmrast. Vålerenga har bøttevis med talenter, men er ikke alltid like flinke til å la dem spille. 16-åringen Halmrast har fått muligheten denne sesongen og ser tidvis skikkelig god ut. Gjemmer seg på ingen måte bort, og trår uredd til i det fysiske spillet. Finske Jokerit har vist interesse allerede. En av flere yngre som fortjener spilletid i Oslo-klubben. Viktig å ha med noen unggutter inn som en del av fundamentet i ny arena.

   https://www.vg.no/sport/ishockey/i/J..._content=row-6
   Last edited by Pondus; 15.10.2019, 14:23.

   Comment


   • #4
    1-1 i Stjernehallen etter første. Filip Lalande skårer etter bare 10 sek. Bare hans andre mål på A-laget. Men Stjernen utligner med 10 sek igjen. Vi burde hatt minst et mål til, men Andreas Stene setter pucken i tverrliggeren når han har nesten hele målet åpent.

    Comment


    • #5
     Grei første periode, men vi må utnytte sjansene i overtall bedre. To saftige muligheter til å gå opp til 0-2 burde være nok!
     En by, ett lag - ett Vålenga

     Comment


     • #6
      Vi taper 4-3. Og det var ikke ufortjent at Stjernen vant. De har et bra lag og er langt bedre enn vi har sett dem de senere år. Vi hadde vunnet åtte på rad mot dem før kveldens kamp. Vi skåret etter 10 sekunder,, og i et overtall i 1. periode er vi fryktelig nærme 0-2 da Stene setter pucken i tverrligger med åpent mål.

      Det ble nærmest parodisk når dommerne måtte sjekke mål eller ikke 5-6 ganger. Ikke lett å vite hva de egentlig sjekker når man er i hallen selv. De som fulgte kampen på TV ble vel heller ikke kloke?

      I tredje periode gikk vi ned på tre rekker. Colin Spaberg ble benket, og det ble også Oskar Blegen etter at han hadde sonet en 2+2+2+10 utvisning. Colin har hatt en litt svak sesongstart. Står med kun en skåring og ingen assist på 10 kamper. I fjor hadde han 13 mål og 5 assist på 46 kamper. Leo Halmrast fikk derimot tillit. Håper han snart får uttelling i form av skåring.

      Det er synd at vi ikke vinner denne kampen. Da hadde vi nærmet oss toppen av tabellen. Men vi kan ikke henge med hodet for lenge. Vi må heller sette oss som mål at vi skal vinne de fire neste kampene, som er:
      19.10.2019 16:00 Furuset Forum Vålerenga Elite Sparta Sarp Elite
      24.10.2019 18:30 Nordkraft Arena Narvik Vålerenga Elite
      26.10.2019 16:00 Furuset Forum Vålerenga Elite Lillehammer Elite
      29.10.2019 18:30 Furuset Forum Vålerenga Elite Stjernen Elite
      Vi er normalt sterke hjemme i Forum, og bør kunne vinne også i Narvik.

      Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/norway/get-ligaen/standings/

      Alle målene
      https://www.tv2.no/v/1505564/

      Vårt Oslo https://vartoslo.no/valerenga-med-dr...ikke-helt-inn/

      Comment


      • #7
       Enig i at det var kokos sånn som dommerne holdt på med videospilleren sin. I tillegg overser dem soleklare utvisninger til begge lag.
       Syns vi har gode perioder, men førsterekka virka ikke helt påskrudd i lange perioder, særlig i andre periode. Dem vet tydeligvis hvordan dem skal bruke han biffen av en amerikaner. Virker ikke hyggelig å møte han i rundvantet.
       En by, ett lag - ett Vålenga

       Comment

       Working...
       X