Kunngjøringer

Collapse
No announcement yet.

Kamptråd Vålerenga - Sparta lør 19. okt kl. 1600

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Kamptråd Vålerenga - Sparta lør 19. okt kl. 1600

  Det var en skuffende kamp og tap mot Stjernen tirsdag når vi hadde sjansen til å nærme oss topplagene Oilers og Frisk. Men nå kommer det fire kamper hvor målet helt klart bør være 12 poeng. Slik ser det ut fremover:
  19.10.2019 16:00 Furuset Forum Vålerenga Elite Sparta Sarp Elite
  24.10.2019 18:30 Nordkraft Arena Narvik Vålerenga Elite
  26.10.2019 16:00 Furuset Forum Vålerenga Elite Lillehammer Elite
  29.10.2019 18:30 Furuset Forum Vålerenga Elite Stjernen Elite
  Den tøffeste av disse kampene kommer nå på lørdag når et Sparta-lag med fire seire på rad kommer til Furuset Forum. Bl.a vant de hele 6-1 mot Stjernen sist lørdag, mens vi tapte 4-3 for Stjernen tre dager senere.

  Jeg vet ikke hvorfor vi var "så flate" mot Stjernen tirsdag. Men det aner meg at det blir for mye istid på nøkkelspillerne våre. Det blir bare 90% trøkk i hvert bytt, i stedet for 100% om vi spilte med 6 backer og 12 forwards i hele kampen. Hvis man kan stole på HockeyLive spilte våre toppspillere slik:

  Røymark 26:23
  Ekelund 26:05
  Stene 25:18
  Trygg 23:46
  Lindström 22:25
  Sørvik 21:27

  Både mot Frisk lørdag og mot Stjernen hadde vi bare 11 forwards. Fjerderekka bestod av vingene Leo Halmrast og Oskar Blegen. Inn som center, på rullering, kom da Lindström, Røymark eller Stene. Altså gutta fra vår klart beste rekke måtte ta denne jobben. Det tror jeg ikke er smart. De bør komme på isen som en samlet enhet hvor alle tre har fått nødvendig hvile. Dette kan løses med å ta med en U-21 spiller til, f.eks Nicolai Eliesen som er en tøffing og spiller som en fjerderekkespiller skal spille. Eller at de bruker Gunnarsson, Oppøyen eller Brekke Henriksen som rullerende center i fjerderekka.

  Lørdag er det igjen kampkollisjon med U-21 når de skal til Lillehammer. Til nå har man latt være å fylle opp A-laget med U-21 spillere som kanskje ikke får istid allikevel, og derfor har mer utbytte av å spille U-21 kamp. Men jeg mener at vi skal ta konsekvensen av at dette blir en mellomsesong. Derfor bør vi stille fullt lag i hver kamp, og la flere av U-21 gutta få istid. Det gir mindre belastning, og og derved mindre sjanse for skader på toppspillerne våre. Vi har ingenting å tape på å la talentene få sjansen. Sånn sett er det veldig bra at 16-åringen Leo Halmrast nå er fast på laget. Det kan være en kjempeinvestering for fremtiden. I fjor fikk Calle Spaberg Olsen bare noen få bytt på A-laget. I kveld, et halvt år etter spilte han for serieleder i SHL . borte mot Färjestad og fikk 4 min istid. Slik forvalter de talenter i Sverige.

  Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

  Lørdag er det "Heia VIF dagen". For 200 kr får man både hockeykampen på Furuset og kampen VIF-Stabæk på Intility senere på dagen. Et kjempeinitiativ av begge klubbene og Klanen https://www.vif-hockey.no/artikel/kq...heia-vif-dagen
  Kan vi håpe på 1500 tilskuere ?
  Last edited by Pondus; 18.10.2019, 00:39.

 • #2
  Dette er den første kampen på ørten år jeg ikke fikk sett, men jeg så målene i reprise. Da snakker jeg om kampen mot Stjernen som du nevner her også Pondus.
  Var vel ikke Søberg som sto kampen heller? Flere av målene imot var ikke spesielt imponerende av vår bakerste mann.
  Uansett, mot Sparta bør det bli seier ja, mye ungdom som man må vippe av pinnen tidlig og sette standarden.
  "I would not live forever!, because we should not live forever, because if we were supposed to live forever, then we would live forever, but we cannot live forever, which is why I would not live forever,"

  Miss Alabama in the 1994 Miss USA contest.

  Comment


  • #3
   Jo, det var Søberg som sto i mål. Enig med deg i at det ikke var imponerende. Hadde bare 82% redninger. Skal vi vinne disse jevne oppgjørene må han være på topp. Jeg trodde kanskje de ville bruke Svendsen i denne kampen. Han har stått mot Narvik, MS og Grüner og gjort det bra i kamper med litt mindre å gjøre.

   Sparta har brukt mange unge spillere de siste par åra. Og fortsetter med det nå. De bruker 11 U-23 spillere, hvorav de to yngste er U-19 spillere.

   Sparta.no om kampen http://www.sparta.no/kamper/2019-2020/vaalerenga-sparta-1/vaalerenga-neste/   Comment


   • #4
    VEIEN TILBAKE: EN LANG OG POTENSIELT BULKETE VEI

    http://klanen.no/Blogger/Veien-tilba...lt-bulkete-vei

    Comment


    • #5
     Litt oppbyggende før kampen mot Sparta. Det er nå 10 år siden sist vi ble norgesmestere sist. Vi slo Sparta 4-2 i kamper i NM-finalen 2009. Slik gikk det til https://www.youtube.com/watch?v=9ogqmVpM_dQ

     Comment


     • #6
      Sander Frøberg er med i dag. og Emil Larsen på backen. Da har vi 6 backer og 12 forwards. Frøberg blir center i 4. rekka sammen med Halmrast og Blegen.

      Comment


      • #7
       Originally posted by Pondus View Post
       Sander Frøberg er med i dag. og Emil Larsen på backen. Da har vi 6 backer og 12 forwards. Frøberg blir center i 4. rekka sammen med Halmrast og Blegen.
       Mats Trygg spiller ikke i dag. Da har vi bare fire seniorbacker og to fra U-21, Francke og Larsen. Vi må bare håpe det er noe småtteri med Trygg.

       Comment


       • #8
        Trygg er syk blir det meldt på Facebook

        Comment


        • #9
         Vi vinner 5-2. Fullt fortjent, etter at vi tar tak i kampen fra start og får uttelling etter 7 min når Daniel Sørvik trenger seg inn mot mål etter en dropp og setter pucken i nettaket. Sparta utligner på noe som kunne se ut som skøytemål, og dommerne måtte se video, men Öhman rakk å få kølla på pucken før den krysset mållinja. Så fikk vi mål fra to som har slitt med produksjonen hittil. Først Colin Spaberg, hans andre mål for sesongen, og Filip Gunnarsson med hans første. Sparta reduserer til 3-2, men klarte aldri å sette noe særlig press på oss etter det. Så når Martin Røymark setter pucken nydelig mål til 4-2 er kampen avgjort.

         Alle målene https://www.tv2.no/v/1506666/

         Mats Trygg spilte ikke, Ble meldt at han var syk, men fikk høre at han har slått halebeinet på trening. Vi får håpe han kan spille på torsdag borte mot Narvik, evt hjemme mot Lillehammer lørdag.

         En viktig ting i denne kampen var disiplin. Vi tok bare to utvisninger, begge kom i 1. periode. Det ble naturligvis mye istid på de fire seniorbackene, men det virket ikke som om det affiserte dem. Ekelund, Sørvik, Strøm og Rotbakken var alle veldig gode. Også Emil Larsen, som fikk 8 min istid, gjorde sakene sine bra. 20-åringen spiller enkelt, og det er gjerne en god resept når man kommer inn på A-laget som ung back. Selv om Trygg kommer tilbake burde Roy og Espen fortsette å gi Larsen istid. Gjerne i par med Villiam Strøm. For plutselig er en av backene skadet og da er det bare en fordel at Larsen spiller jevnlig slik at han er klar.

         Vårt Oslo https://vartoslo.no/det-var-ikke-vak...s-seiersrekke/

         Tabellen https://www.flashscore.com/hockey/no...aen/standings/

         Torsdag spiller vi borte mot Narvik. Kampen skal vises på storskjerm inne på Jordal Amfi, for dem som rakk å melde seg på og som har fått invitasjon av Oslo kommune.

         PS! Dessverre var det bare 1001 tilskuere. At det var Heia VIF-dagen med rabatterte billetter hjalp bare med et par hundre ekstra tilskuere.

         Comment


         • #10
          Godt at det iallfall er ett Vålengalag som gjør jobben i dag! Jeg er nervøs i siste periode frem til vi setter 4-2. Syns vi slipper oss litt ned og lar Sparta lempe pucker på mål. Men da er det ekstra digg når den sitter!
          En by, ett lag - ett Vålenga

          Comment


          • #11
           Stor kveld for familien Spaberg Olsen. På Furuset setter storebror Collin inn den viktige 2-1 skåringen, og senere serverer han Thomas Olsen til 5-2. Men for lillebror Calle var kanskje kvelden ennå større. Han spilte sin første kamp på hjemmebane for serieleder Rögle i SHL. Han har vært med i tre kamper før, og fikk nærmere 4 min istid borte mot Färjestad torsdag. Men lørdag var han satt opp i 3. rekka mot Skellefteå og fikk over 11 min istid.

           TV: Möt Rögles norske stortalang efter debuten https://www.roglebk.se/artikel/ip7da...78UsCqB0wLR4rU

           https://www.youtube.com/watch?v=wHgX...Thh-ozdhXKAhcw

           Og på Twitter skriver storbror Colin: - Jeg og brodern kunne drevet med fotball, ski, sjakk eller hva enn vi ville. Vi måtte bare gi 100%. Hver gang. Uansett. Muttern og fattern var på ståtribunen når Calle spilte SHL i kveld. De hadde stått utenfor og sett inn vindu om de måtte. Hver gang. Uansett.

           Og fattern her er jo Svein Arild "Svenna" Olsen, VIF Hockeys legendariske hjelpetrener.
           Last edited by Pondus; 20.10.2019, 01:09.

           Comment

           Working...
           X